Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Tholen

Nederland

9.5/10
4 pers.
Villa Oesterdam Deluxe | 4 personen

Villa Oesterdam Deluxe 4 is een zeer luxe villa geschikt voor vier personen gelegen aan een insteekhaven.Deze villa heeft drie slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben, waarmee deze villa uitermate geschikt is voor een gezin met 2 kinderen die e..

Tholen

9/10
4 pers.
Suite Royal | 4 personen

Oesterdam Suite Royal 4 is een zeer ruime en stijlvol ingerichte suite, geschikt voor maximaal 4 personenOesterdam Suite Royal 4 is een zeer ruime (70m2) tweekamer suite met een Frans balkon. Vanuit de suite heeft u zicht op het Zoommeer en vergezich..

Tholen

9/10
4 pers.
Villa Oesterdam Comfort Extra | 4 personen

Villa Oesterdam Comfort Extra | 4 personen is een zeer ruime villa voor 4 personen gelegen aan het water.Deze villa met extra leefruimte heeft drie slaapkamers waarmee deze villa uitermate geschikt is voor een gezin met 2 kinderen die elk hun eigen s..

Tholen

8.8/10
2 pers.
Villa Oesterdam | 2 personen

Villa Oesterdam 2 personen is een mooie en knusse villa. De grote glazen voorpui geeft deze villa een mooie lichtinval en u een ruimtelijk gevoel. Vanaf de overdekte veranda en ruime tuin komt u helemaal tot rust.Villa Oesterdam 2 bestaat uit de bega..

Tholen

8.5/10
4 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 4 personen

In de Villa Oesterdam Comfort 4 kunt u heerlijk genieten van de omgeving en de ligging aan het water.Deze villa is geschikt voor vier personen en is ideaal voor een gezin of twee stellen die willen genieten van een vakantie in Zeeland. De villa is on..

Tholen

8.5/10
8 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 8 personen

Villa Oesterdam Comfort 8 is een luxe vrijstaande woning, geschikt voor maximaal acht personen met uitzicht over het water en met eigen aanlegsteiger. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.Villa Oesterdam Comfort 8 is ontwor..

Tholen

8.8/10
4 pers.
Villa Oesterdam Royal | 2+2 personen

Villa Oesterdam Royal 2+2 is de nieuwste parel binnen de accommodaties van Oesterdam, geschikt voor maximaal 4 personen. Deze villa is uniek in zijn soort en u waant zich in een buitengewoon luxe hotelkamer met alle comfort van een villa bij de hand...

Tholen

9/10
2 pers.
Suite Deluxe | 2 personen

Oesterdam Suite Deluxe 2 is een stijlvol ingerichte suite voor 1 of 2 personenOesterdam Suite Deluxe 2 is een comfortabele en ruime (39-46m2) suite met een Frans balkon en vanuit alle suites heeft u een mooi uitzicht over het water. De inrichting is ..

Tholen

8.8/10
10 pers.
Villa Oesterdam Wellness | 10 personen

Villa Oesterdam Wellness 10 is een unieke vrijstaande vakantievilla geschikt voor maximaal tien personen met verschillende wellness faciliteiten om volledig tot rust te komen. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.De villa b..

Tholen

9/10
2 pers.
Suite | 2 personen

Oesterdam Suite 2 is een stijlvol ingerichte suite voor 1 of 2 personen met een heerlijk rustige ligging aan het uiteinde van de vleugel.Oesterdam Suite 2 is een comfortabele en ruime (35m2) suite, gelegen op de hoogste verdieping met een Frans balko..

Tholen

8.7/10
6 pers.
Villa Oesterdam | 6 personen

Oesterdam 6 is een woning die geschikt is voor maximaal zes personen met een heerlijk ruime tuin en een overdekt terras.Oesterdam 6 biedt u een open woonruimte met keuken, voorzien van alle comfort zoals vaatwasser, Nespresso apparaat en waterkoker. ..

Tholen

8.9/10
2 pers.
Suite Comfort | 2 personen

Oesterdam Suite Comfort 2 is een stijlvol ingerichte suite voor maximaal 2 personen gelegen op de 2e verdiepingOesterdam Suite Comfort 2 is een comfortabele en ruime (49-59m2) suite met een Frans balkon waar het heerlijk vertoeven is. U kunt in deze ..

Tholen

8.9/10
16 pers.
Villa Oesterdam Wellness | 16 personen

Villa Oesterdam Wellness 16 is een zeer ruime en luxe villa die geschikt is voor maximaal zestien personen met heerlijke wellnessfaciliteiten. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.Villa Oesterdam Wellness 16 heeft een woono..

Tholen

8.7/10
8 pers.
Villa Oesterdam | 8 personen

Oesterdam 8 is een vrijstaande woning, geschikt voor maximaal acht personen, waar u heerlijk buiten kunt zitten in de ruime tuin of op het overdekt terras. Deze vakantiewoning is uitsluitend te boeken door familiegroepen.Oesterdam 8 heeft een ruime w..

Tholen

8.9/10
8 pers.
Villa Oesterdam Deluxe | 8 personen

Villa Oesterdam Deluxe 8 is een luxe villa, geschikt voor maximaal 8 personen. De villa voelt erg ruimtelijk aan door de grote raampartijen en de ruime tuin met overdekte veranda. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.De vil..

Tholen

8.9/10
4 pers.
Villa Oesterdam | 2+2 personen

Villa Oesterdam 2+2 is een mooie en knusse villa, geschikt voor een gezin met maximaal 4 personen. De grote glazen voorpui geeft deze villa een mooie lichtinval en u een ruimtelijk gevoel. Vanaf de overdekte veranda en ruime tuin komt u helemaal tot ..

Tholen

9/10
2 pers.
Suite Royal | 2 personen

Oesterdam Suite Royal 2 is een zeer ruime en stijlvol ingerichte suite voor 2 personen met schitterend uitzicht op het water en zeer geschikt als bruidssuiteOesterdam Suite Royal 2 is een comfortabele en zeer ruime (54m2) suite, gelegen op de 2e verd..

Tholen

8.6/10
6 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 6 personen

Villa Oesterdam Comfort 6 is een luxe vrijstaande villa die geschikt is voor maximaal zes personen met een overdekt terras en uitzicht op het water.Villa Oesterdam Comfort 6 is ontworpen door de beroemde architect Piet Boon en dat is aan de verschill..

Tholen

Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!