Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe villapark Waterrijk Oesterdam in Zeeland

Luxe vakantievilla's op vakantiepark Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een luxe villapark aan het water in Tholen, Zeeland. Het park ligt aan het Zoommeer en midden in Nationaal Park de Oosterschelde. Aan water, natuur, rust en ruimte is geen gebrek op het luxe vakantiepark. Waterrijk Oesterdam beschikt over unieke watervilla’s en luxe hotelappartementen. 
 
  • Villa’s aan het water met aanlegsteiger;
  • Luxe villa’s met wellness faciliteiten;
  • Villa’s ontworpen door Piet Boon;
  • Veel watersportmogelijkheden;
  • Jachthaven met trailerhelling en stalling;
  • Combinatie met Outdoor Elements.
Watersport liefhebbers halen hun hart op door de vele mogelijkheden, zoals suppen, zeilen, duiken, zwemmen en vissen. Een boot huren of een eigen boot meenemen behoort ook tot de opties. De boot kan aangelegd worden bij de villa’s, maar ook in jachthaven Marina Oesterdam waar een moderne trailerhelling te vinden is. De jachthaven biedt ook een binnen- en buitenstalling voor boten.

Verdere faciliteiten zijn een fietsverhuur, wijnproeverij en horecagelegenheden. Harbourbeachclub ZINK, een à la carte restaurant met een cabana strand, buitenterras, vis- en oesterbar en luxe take-away, wordt in april 2019 geopend. Voor leuke activiteiten wordt er samengewerkt met Outdoor Elements. Paintballen, buggy rijden, een escape room of een culinaire RIB tocht; het is allemaal mogelijk.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!
4 pers.
Villa Oesterdam Deluxe | 4 personen

Villa Oesterdam Deluxe 4 is een zeer luxe villa geschikt voor vier personen gelegen aan een insteekhaven.Deze villa heeft drie slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben, waarmee deze villa uitermate geschikt is voor een gezin met 2 kinderen die e..

Tholen

4 pers.
Suite Royal | 4 personen

Oesterdam Suite Royal 4 is een zeer ruime en stijlvol ingerichte suite, geschikt voor maximaal 4 personenOesterdam Suite Royal 4 is een zeer ruime (70m2) tweekamer suite met een Frans balkon. Vanuit de suite heeft u zicht op het Zoommeer en vergezich..

Tholen

4 pers.
Villa Oesterdam Comfort Extra | 4 personen

Villa Oesterdam Comfort Extra | 4 personen is een zeer ruime villa voor 4 personen gelegen aan het water.Deze villa met extra leefruimte heeft drie slaapkamers waarmee deze villa uitermate geschikt is voor een gezin met 2 kinderen die elk hun eigen s..

Tholen

2 pers.
Villa Oesterdam | 2 personen

Villa Oesterdam 2 personen is een mooie en knusse villa. De grote glazen voorpui geeft deze villa een mooie lichtinval en u een ruimtelijk gevoel. Vanaf de overdekte veranda en ruime tuin komt u helemaal tot rust.Villa Oesterdam 2 bestaat uit de bega..

Tholen

4 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 4 personen

In de Villa Oesterdam Comfort 4 kunt u heerlijk genieten van de omgeving en de ligging aan het water.Deze villa is geschikt voor vier personen en is ideaal voor een gezin of twee stellen die willen genieten van een vakantie in Zeeland. De villa is on..

Tholen

8 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 8 personen

Villa Oesterdam Comfort 8 is een luxe vrijstaande woning, geschikt voor maximaal acht personen met uitzicht over het water en met eigen aanlegsteiger. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.Villa Oesterdam Comfort 8 is ontwor..

Tholen

4 pers.
Villa Oesterdam Royal | 2+2 personen

Villa Oesterdam Royal 2+2 is de nieuwste parel binnen de accommodaties van Oesterdam, geschikt voor maximaal 4 personen. Deze villa is uniek in zijn soort en u waant zich in een buitengewoon luxe hotelkamer met alle comfort van een villa bij de hand...

Tholen

2 pers.
Suite Deluxe | 2 personen

Oesterdam Suite Deluxe 2 is een stijlvol ingerichte suite voor 1 of 2 personenOesterdam Suite Deluxe 2 is een comfortabele en ruime (39-46m2) suite met een Frans balkon en vanuit alle suites heeft u een mooi uitzicht over het water. De inrichting is ..

Tholen

10 pers.
Villa Oesterdam Wellness | 10 personen

Villa Oesterdam Wellness 10 is een unieke vrijstaande vakantievilla geschikt voor maximaal tien personen met verschillende wellness faciliteiten om volledig tot rust te komen. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.De villa b..

Tholen

2 pers.
Suite | 2 personen

Oesterdam Suite 2 is een stijlvol ingerichte suite voor 1 of 2 personen met een heerlijk rustige ligging aan het uiteinde van de vleugel.Oesterdam Suite 2 is een comfortabele en ruime (35m2) suite, gelegen op de hoogste verdieping met een Frans balko..

Tholen

6 pers.
Villa Oesterdam | 6 personen

Oesterdam 6 is een woning die geschikt is voor maximaal zes personen met een heerlijk ruime tuin en een overdekt terras.Oesterdam 6 biedt u een open woonruimte met keuken, voorzien van alle comfort zoals vaatwasser, Nespresso apparaat en waterkoker. ..

Tholen

2 pers.
Suite Comfort | 2 personen

Oesterdam Suite Comfort 2 is een stijlvol ingerichte suite voor maximaal 2 personen gelegen op de 2e verdiepingOesterdam Suite Comfort 2 is een comfortabele en ruime (49-59m2) suite met een Frans balkon waar het heerlijk vertoeven is. U kunt in deze ..

Tholen

16 pers.
Villa Oesterdam Wellness | 16 personen

Villa Oesterdam Wellness 16 is een zeer ruime en luxe villa die geschikt is voor maximaal zestien personen met heerlijke wellnessfaciliteiten. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.Villa Oesterdam Wellness 16 heeft een woono..

Tholen

8 pers.
Villa Oesterdam | 8 personen

Oesterdam 8 is een vrijstaande woning, geschikt voor maximaal acht personen, waar u heerlijk buiten kunt zitten in de ruime tuin of op het overdekt terras. Deze vakantiewoning is uitsluitend te boeken door familiegroepen.Oesterdam 8 heeft een ruime w..

Tholen

8 pers.
Villa Oesterdam Deluxe | 8 personen

Villa Oesterdam Deluxe 8 is een luxe villa, geschikt voor maximaal 8 personen. De villa voelt erg ruimtelijk aan door de grote raampartijen en de ruime tuin met overdekte veranda. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.De vil..

Tholen

4 pers.
Villa Oesterdam | 2+2 personen

Villa Oesterdam 2+2 is een mooie en knusse villa, geschikt voor een gezin met maximaal 4 personen. De grote glazen voorpui geeft deze villa een mooie lichtinval en u een ruimtelijk gevoel. Vanaf de overdekte veranda en ruime tuin komt u helemaal tot ..

Tholen

2 pers.
Suite Royal | 2 personen

Oesterdam Suite Royal 2 is een zeer ruime en stijlvol ingerichte suite voor 2 personen met schitterend uitzicht op het water en zeer geschikt als bruidssuiteOesterdam Suite Royal 2 is een comfortabele en zeer ruime (54m2) suite, gelegen op de 2e verd..

Tholen

6 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 6 personen

Villa Oesterdam Comfort 6 is een luxe vrijstaande villa die geschikt is voor maximaal zes personen met een overdekt terras en uitzicht op het water.Villa Oesterdam Comfort 6 is ontworpen door de beroemde architect Piet Boon en dat is aan de verschill..

Tholen