Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe villapark Waterrijk Oesterdam in Zeeland

Luxe vakantievilla's op vakantiepark Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een luxe villapark aan het water in Tholen, Zeeland. Het park ligt aan het Zoommeer en midden in Nationaal Park de Oosterschelde. Aan water, natuur, rust en ruimte is geen gebrek op het luxe vakantiepark. Waterrijk Oesterdam beschikt over unieke watervilla’s en luxe hotelappartementen. 
 
  • Villa’s aan het water met aanlegsteiger;
  • Luxe villa’s met wellness faciliteiten;
  • Villa’s ontworpen door Piet Boon;
  • Veel watersportmogelijkheden;
  • Jachthaven met trailerhelling en stalling;
  • Combinatie met Outdoor Elements.
Watersport liefhebbers halen hun hart op door de vele mogelijkheden, zoals suppen, zeilen, duiken, zwemmen en vissen. Een boot huren of een eigen boot meenemen behoort ook tot de opties. De boot kan aangelegd worden bij de villa’s, maar ook in jachthaven Marina Oesterdam waar een moderne trailerhelling te vinden is. De jachthaven biedt ook een binnen- en buitenstalling voor boten.

Verdere faciliteiten zijn een fietsverhuur, wijnproeverij en horecagelegenheden. Harbourbeachclub ZINK, een à la carte restaurant met een cabana strand, buitenterras, vis- en oesterbar en luxe take-away, wordt in april 2019 geopend. Voor leuke activiteiten wordt er samengewerkt met Outdoor Elements. Paintballen, buggy rijden, een escape room of een culinaire RIB tocht; het is allemaal mogelijk.
8 pers.
Wellness Villa | 8 personen

Bent u op zoek naar exclusief comfort, dan is de Oesterdam Wellness 8 villa precies wat u zoekt. Luxe, comfort en rust.De schoonheid van de natuurlijke omgeving en de luxenfaciliteiten in de villa, maken de Oesterdam Wellness 8 een unieke plek omnvak..

Tholen

4 pers.
Oesterdam Villa | 4 personen

Oesterdam 4 is een extra ruime, unieke en smaakvolle 4-persoons woning met een heerlijke tuin en ruim terras met veranda.Deze luxe en sfeervol ingerichte villa heeft een ruime woonkamer met open keuken met luxe apparatuur zoals een Nespresso apparaat..

Tholen

4 pers.
Suite Royal | 4 personen

Oesterdam Suite Royal 4 is een zeer ruime en stijlvol ingerichte 4 persoonskamer met uitzicht op het waterOesterdam Suite Royal 4 is een comfortabele en zeer ruime (70m2) tweekamer suite met kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Allenden..

Tholen

6 pers.
Wellness Villa | 6 personen

Geniet tijdens uw vakantie van de verschillende wellness faciliteiten in de Oesterdam Wellness 6 villa om helemaal tot rust te komen.De Oesterdam Wellness 6 is een luxe villa met een 4-persoonsnsauna en een bruisbad. Geniet tijdens uw vakantie van d..

Tholen

4 pers.
Suite Deluxe | 4 personen

Oesterdam Suite Deluxe 4 is een stijlvol ingerichte 4 persoonskamer met uitzicht op het waterOesterdam Suite Deluxe 4 is een comfortabele en ruime (49-59m2) tweekamer suite met kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Allendenkbare luxe is ..

Tholen

2 pers.
Suite Royal | 2 personen

Oesterdam Suite Royal 2 is een zeer ruime en stijlvol ingerichte 2 persoonskamer met uitzicht op het waterOesterdam Suite Royal 2 is een comfortabele en zeer ruimen(54m2) kamer met kingsize bed, apart toilet, regendouche ennligbad. Alle denkbare luxe..

Tholen

8 pers.
Comfort Villa | 8 personen

De Oesterdam 8 Comfort zorgt met extra grote ruimtes voor een luxe en ontspannen verblijf.De serene sfeer, de stijlvolle inrichting en de luxenmeubels maken de Oesterdam Comfort 8 de ideale vakantiebestemming. Er zijn viernslaapkamers, waarvan één ..

Tholen

6 pers.
Boon Villa | 6 personen

De Boon 6 is een luxe vrijstaande woning met een overdekt terras met uitzicht op het water.Deze villa is met drie slaapkamers, waarvan één op denbegane grond, een geschikte optie voor een vakantie met vrienden of familie. Komnhelemaal tot ontspanni..

Tholen

8 pers.
Oesterdam Villa | 8 personen

Oesterdam 8 is een luxe, vrijstaande woning waar u heerlijk buiten kunt zitten op het overdekt terras.Geniet van uw vakantie in de Oesterdam 8 villa met eennruime woonkamer met open keuken bij de sfeerhaard of open haard, waar unheerlijk kunt geniete..

Tholen

2 pers.
Suite Deluxe | 2 personen

Oesterdam Suite Deluxe 2 is een stijlvol ingerichte 2 persoonskamer met uitzicht op het waterOesterdam Suite Deluxe 2 is een comfortabele en ruime (39-46m2) suite met kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Allendenkbare luxe is in de kame..

Tholen

12 pers.
Oesterdam Villa | 12 personen

De Oesterdam 12 is een ruime en luxe groepswoning waar het u nergens aan zal ontbreken.De villa biedtnruimte voor 12 personen en is daarom uitermate geschikt voor grote en/ofnmeerdere families. Er zijn zes slaapkamers, waarvan twee op de begane grond..

Tholen

8 pers.
Boon Villa | 8 personen

Oesterdam Boon 8 is een luxe vrijstaande woning met uitzicht over het water en met eigen aanlegsteiger.Het vakantiehuis is voorzien van alle luxe en modernencomfort inclusief WiFi. De Boon woning voor vier personen is ontworpen door denberoemde archi..

Tholen

4 pers.
Boon Villa | 4 personen

Heerlijk genieten van de omgeving en bij de buitenhaard van de Boon 4 woning.Deze woning is ideaal voor een gezin of twee stellen dienwillen genieten van een vakantie in Zeeland. De Boon woning voor vier personennis ontworpen door de beroemde archite..

Tholen

6 pers.
Oesterdam Villa | 6 personen

De luxe villa Oesterdam 6 is met 3 slaapkamers, waarvan een op de begane grond, geschikt voor maximaal 6 personen.De Oesterdam 6 woning biedt u een open woonruimte metnkeuken inclusief vaatwasser, Nespresso apparaat en combimagnetron voor eenncomplee..

Tholen

8 pers.
Oosterschelde Villa | 8 personen

Oosterschelde 8 voelt direct ruimtelijk aan door de grote raampartijen en de ruime tuin met overdekte veranda.Vanuit de ruime lichte leefruimte met volledig uitgerustenkeuken en woonkamer loopt u zo het terras op. Neem plaats aan de grote eettafelnop..

Tholen

4 pers.
Lounge Villa | 4 personen

Oesterdam Lounge 4 is een mooie en knusse 4-persoons beachwoning. Vanuit uw overdekte veranda en ruime tuin komt u helemaal tot rust.Wordt uitgerust wakker op één van de twee slaapkamers, waarvan één op de begane grond, die beide voorziennzijn va..

Tholen

2 pers.
Suite | 2 personen

Oesterdam Suite 2 is een stijlvol ingerichte 2 persoonskamer met beperkt uitzicht op het waterOesterdam Suite 2 is een comfortabele en ruime (35m2) suite met kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Allendenkbare luxe is in de kamer aanwezi..

Tholen

10 pers.
Wellness Villa | 10 personen

Ontspan volledig tijdens uw verblijf in een Oesterdam Wellness 10 woning met verschillende wellness faciliteiten.De OesterdamnWellness 10 is een unieke, vrijstaande vakantievilla met een ruime woonkamer,nmoderne keuken met Nespresso apparaat en vaatw..

Tholen