Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe villapark Waterrijk Oesterdam in Zeeland

Luxe vakantievilla's op vakantiepark Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een luxe villapark aan het water in Tholen, Zeeland. Het park ligt aan het Zoommeer en midden in Nationaal Park de Oosterschelde. Aan water, natuur, rust en ruimte is geen gebrek op het luxe vakantiepark. Waterrijk Oesterdam beschikt over unieke watervilla’s en luxe hotelappartementen. 
 
  • Villa’s aan het water met aanlegsteiger;
  • Luxe villa’s met wellness faciliteiten;
  • Villa’s ontworpen door Piet Boon;
  • Veel watersportmogelijkheden;
  • Jachthaven met trailerhelling en stalling;
  • Combinatie met Outdoor Elements.
Watersport liefhebbers halen hun hart op door de vele mogelijkheden, zoals suppen, zeilen, duiken, zwemmen en vissen. Een boot huren of een eigen boot meenemen behoort ook tot de opties. De boot kan aangelegd worden bij de villa’s, maar ook in jachthaven Marina Oesterdam waar een moderne trailerhelling te vinden is. De jachthaven biedt ook een binnen- en buitenstalling voor boten.

Verdere faciliteiten zijn een fietsverhuur, wijnproeverij en horecagelegenheden. Harbourbeachclub ZINK, een à la carte restaurant met een cabana strand, buitenterras, vis- en oesterbar en luxe take-away, wordt in april 2019 geopend. Voor leuke activiteiten wordt er samengewerkt met Outdoor Elements. Paintballen, buggy rijden, een escape room of een culinaire RIB tocht; het is allemaal mogelijk.
Kuoni/Tenzing Travel - Suriname
4 pers.
Suite Royal | 4 personen

Oesterdam Suite Royal 4 is een zeer ruime en stijlvol ingerichte suite, geschikt voor maximaal 4 personen, met uitzicht op het waterOesterdam SuitenRoyal 4 is een zeer ruime (70m2) tweekamer suite met een Frans balkon. Vanuit de suite heeft u zicht o..

Tholen

8 pers.
Villa Oesterdam Comfort Extra | 8 personen

Villa Oesterdam Comfort Extra 8 is een zeer luxe villa, geschikt voor maximaal 8 personen, die met extra grote ruimtes en veel licht voor een luxe en ontspannen verblijf zorgt.De serene sfeer, de stijlvolle inrichting en de luxe meubels maken de Vill..

Tholen

6 pers.
Villa Oesterdam Wellness | 6 personen

Villa Oesterdam Wellness 6 is een luxe villa, geschikt voor maximaal zes personen. De villa beschikt over een 4-persoons sauna en een bruisbad en is daarmee een perfecte villa om tijdens uw vakantie helemaal tot rust te komen.De villa heeft een ruime..

Tholen

2 pers.
Suite Royal | 2 personen

Oesterdam Suite Royal 2 is een zeer ruime en stijlvol ingerichte suite voor 2 personen met schitterend uitzicht op het water en zeer geschikt als bruidssuiteOesterdam SuitenRoyal 2 is een comfortabele en zeer ruime (54m2) suite, gelegen op de 2enverd..

Tholen

2 pers.
Suite | 2 personen

Oesterdam Suite 2 is een stijlvol ingerichte suite voor 1 of 2 personen met een heerlijk rustige ligging aan het uiteinde van de vleugel en beperkt uitzicht op het waterOesterdam Suiten2 is een comfortabele en ruime (35m2) suite, gelegen op de hoogst..

Tholen

4 pers.
Villa Oesterdam | 4 personen

Villa Oesterdam 4 is een ruime, unieke en smaakvolle 4-persoons villa met een heerlijke tuin en een ruim en gedeeltelijk overdekt terras.Deze luxe en sfeervol ingerichte villa heeft een ruime woonkamer met opennkeuken met luxe apparatuur zoals een Ne..

Tholen

12 pers.
Villa Oesterdam | 12 personen

Villa Oesterdam 12 is een ruime en luxe groepsvilla, geschikt voor maximaal twaalf personen, waar het u aan niets zal ontbreken.Villa Oesterdam 12 is enorm ruim opgezet en daarmee uitermate geschikt voorngrote en/of meerdere families. Er zijn zes sla..

Tholen

4 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 4 personen

In de Villa Oesterdam Comfort 4 kunt u heerlijk genieten van de omgeving, de ligging aan het water en de buitenhaard.Deze villa (eerder bekend als Boon 4) is geschikt voor vier personen en is ideaalnvoor een gezin of twee stellen die willen genieten ..

Tholen

6 pers.
Villa Oesterdam Deluxe | 6 personen

Villa Oesterdam Deluxe 6 is een zeer luxe villa geschikt voor zes personen en een ligging aan het water.Deze villa heeft drie slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben,nwaarmee deze villa uitermate geschikt is voor een vakantie met vrienden ofnfa..

Tholen

4 pers.
Villa Oesterdam | 2+2 personen

Villa Oesterdam 2+2 is een mooie en knusse villa, geschikt voor een gezin met maximaal 4 personen. De grote glazen voorpui geeft deze villa een mooie lichtinval en u een ruimtelijk gevoel. Vanaf de overdekte veranda en ruime tuin komt u helemaal tot ..

Tholen

8 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 8 personen

Villa Oesterdam Comfort 8 is een luxe vrijstaande woning, geschikt voor maximaal acht personen met uitzicht over het water en met eigen aanlegsteiger.Villa Oesterdam Comfort 8 (eerder bekend als Boon 8) is ontworpen door denberoemde architect Piet Bo..

Tholen

6 pers.
Villa Oesterdam Comfort | 6 personen

Villa Oesterdam Comfort 6 is een luxe vrijstaande villa die geschikt is voor maximaal zes personen met een overdekt terras en uitzicht op het water.Villa Oesterdam Comfort 6 (eerder bekend als Boon 6) is ontworpen door denberoemde architect Piet Boon..

Tholen

8 pers.
Villa Oesterdam | 8 personen

Villa Oesterdam 8 is een luxe, vrijstaande woning, geschikt voor maximaal acht personen, waar u heerlijk buiten kunt zitten in de ruime tuin of op het overdekt terras.Villa Oesterdam 8 heeft een ruime woonkamer met open keuken, welke voorziennis van ..

Tholen

10 pers.
Villa Oesterdam Wellness | 10 personen

Villa Oesterdam Wellness 10 is een unieke vrijstaande vakantievilla geschikt voor maximaal tien personen met verschillende wellness faciliteiten om volledig tot rust te komen.De villa beschikt over een ruime woonkamer en een moderne keuken die vannal..

Tholen

10 pers.
Villa Oesterdam | 10 personen

Villa Oesterdam 10 is een ruime villa geschikt voor maximaal 10 personen met ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger.In Villa Oesterdam 10 bevinden zich vijf ruime slaapkamers, één op de beganengrond en vier op de bovenverdieping, allemaal..

Tholen

8 pers.
Villa Oesterdam Deluxe | 8 personen

Villa Oesterdam Deluxe 8 is een luxe villa, geschikt voor maximaal 8 personen. De villa voelt erg ruimtelijk aan door de grote raampartijen en de ruime tuin met overdekte veranda.De villa heeft vier slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben, waar..

Tholen

6 pers.
Villa Oesterdam | 6 personen

Villa Oesterdam 6 is een luxe villa die geschikt is voor maximaal zes personen met een heerlijk ruime tuin en een (gedeeltelijk) overdekt terras.Villa Oesterdam 6 biedt u een open woonruimte met keuken, voorzien van allencomfort zoals vaatwasser, Nes..

Tholen

4 pers.
Suite Deluxe | 4 personen

Oesterdam Suite Deluxe 4 is een stijlvol ingerichte suite voor maximaal 4 personen met uitzicht op het waterOesterdam SuitenDeluxe 4 is een comfortabele en ruime (49-59m2) tweekamer suite met een Frans balkonn waar hetnheerlijk vertoeven is met uw ge..

Tholen