Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark Duinhoeve, Brabantse gastvrijheid op een gezellig familiepark

Kindvriendelijk familiepark nabij de Efteling en Beekse Bergen

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.
4 pers.
Delta Lodge 4p.

De Delta Lodge voor 4 personen is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep.De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of kleine vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zit..

Udenhout

5 pers.
Meeuwen Huis 5 pers + 2 huisdieren

Accommodatie met huisdieren mogelijkin deze chalet is het mogelijk om uw huisdieren mee te nemen om gezamenlijk van een welverdiende vakantie te kunnen genieten...

Udenhout

4 pers.
Duinhuis 4 personen

Chalet 4 personen ( trendy ingericht )..

Udenhout

4 pers.
Boshuis 4 personen

Zeer ruime accommodatie..

Udenhout

5 pers.
Merel Huis 5 persoons

Chalet 5 pers met ruime tuin en rustig gelegen.Een mooie chalet voor 5 personen met een ruime tuin. Accommodatie ligt op een rustige plaatst met weinig inkijk van buitenaf...

Udenhout

4 pers.
Zandhuis 4 personen

Chalet Extra ruim 4 personenChalet 111..

Udenhout

4 pers.
Bungalowtent 4p.

Kom gezellig kamperen met maximaal 4 personen in onze Bungalowtent!Wilt u gaan kamperen maar heeft u geen eigen tent of caravan? Maak dan gebruik van onze Bungalowtent! De bungalowtent is de meest eenvoudige versie van al onze huurtenten. U heeft een..

Udenhout

6 pers.
Van Gogh Chalet 6p.

Deze accommodatie is geheel ingericht in Vincent van Gogh stijl met een moderne twist. Laat u verrassen!In het Van Gogh chalet waant u zicht helemaal in de wereld van Vincent van Gogh. Het chalet is geheel in stijl ingericht. Deze accommodatie is ong..

Udenhout

6 pers.
Tentvilla 6p.

Kom heerlijk luxe kamperen in de Tentvilla met eigen sanitair en keuken.Deze ruime luxe tent is sinds 2017 nieuw op Recreatiepark Duinhoeve. De Tentvilla's zijn geplaatst in duinzand voor een ultiem "vakantiegevoel in de duinen". Dankzij de veranda m..

Udenhout

7 pers.
Glamping Lodge 7p.

Onze nieuwste aanwinsten zijn de prachtige luxe Glamping Lodges. Deze zijn in 2018 geplaatst en zijn van alle gemakken voorzien.NIEUWDe term Glamping wordt steeds vaker gebruikt maar wat is Glamping nu precies? Het woord Glamping is ontstaan uit 'Gla..

Udenhout

6 pers.
Veranda Chalet 6p.

Dit Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 6 personen.DitnVeranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 6 personen. Dankzijnde ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. HetnVeranda Chalet he..

Udenhout

5 pers.
Bungalowtent Deluxe 5p.

Compleet ingerichte huurtent voor 5 personenWilt u gaan kamperen maar dan wel met wat extra luxe? Bekijk dan onze Bungalowtent Deluxe. Deze compleet ingerichte huurtent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De huurtent is voorzien va..

Udenhout

5 pers.
Veranda Chalet 5p. 2 slaapkamers

Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten.Het Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. Het Veranda Chal..

Udenhout

4 pers.
Kievitshuis 4 personen

..

Udenhout

8 pers.
Safaritent XL 8p.

Compleet ingerichte tent voor 8 personen.De Safaritent is beschikbaar in 2 varianten: de normale Safaritent en de Safaritent XL. Beide huurtenten beschikken over dezelfde faciliteiten maar de Safaritent XL is een stukje groter. De Safaritent is te ve..

Udenhout

6 pers.
Safaritent 6p.

Compleet ingerichte tent voor 6 personen.De Safaritent is beschikbaar in 2 varianten: de normale Safaritent en de Safaritent XL. Beide huurtenten beschikken over dezelfde faciliteiten maar de Safaritent XL is een stukje groter. De Safaritent is te ve..

Udenhout

5 pers.
Chalet 5p.

Chalet voor 5 personenHet chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Het chalet heeft een keuken met gasfornuis (4 kookpitten), magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezetter (filter). Het chalet heeft een woonkamer ..

Udenhout

6 pers.
Heide Lodge 6p.

Nieuwe luxe accommodatie voor 6 personen.De Heide Lodge is een nieuwe, luxe accommodatie met alle gemakken die u maar wenst. Deze accommodatie is ongeveer 44m² groot en geschikt voor 6 personen. De Heide Lodge beschikt over een luxe keuken met inbou..

Udenhout

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.