Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark Duinhoeve, Brabantse gastvrijheid op een gezellig familiepark

Kindvriendelijk familiepark nabij de Efteling en Beekse Bergen

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!
6 pers.
Veranda Chalet 6p.

Dit Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 6 personen.DitnVeranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 6 personen. Dankzijnde ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. HetnVeranda Chalet he..

Udenhout

4 pers.
Kievitshuis 4 personen

Het 4 persoons Kievitshuis is de perfecte accommodatie voor een vakantie met het gezin...

Udenhout

4 pers.
Delta Lodge 4 pers. met 3 slaapkamers

De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep.De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. De Delt..

Udenhout

3 pers.
Studio 3p.

Budgetvriendelijke accommodatie die te vergelijken is met een luxe hotelkamerDe studio is een budgetvriendelijke accommodatie die te vergelijken is met een luxe hotelkamer. Het is één woonruimte met twee of drie éénpersoonsbedden (80x200), afhank..

Udenhout

4 pers.
Bos Lodge 4p.

De ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroepDe 4 persoons Bos Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of kleinenvriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdektnbuiten zitten. De Bos Lodge is ongeveer 42 m²n..

Udenhout

6 pers.
Vakantiehuis 6p.

Heerlijk ruim en luxe vakantiehuis voor 6 personen.Het 6 persoons vakantiehuis is heerlijk ruim en luxe. Ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Het vakantiehuis is ongeveer 56m² groot en beschikt over een keuken met gasfornuis (4 kookpitt..

Udenhout

6 pers.
Tentvilla 6p.

Kom heerlijk luxe kamperen in de Tentvilla met eigen sanitair en keuken.Deze ruime luxe tent is sinds 2017 nieuw op Recreatiepark Duinhoeve. De Tentvilla's zijn geplaatst in duinzand voor een ultiem "vakantiegevoel in de duinen". Dankzij de veranda m..

Udenhout

4 pers.
Delta Lodge 4p.

De Delta Lodge voor 4 personen is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep.De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of kleine vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zit..

Udenhout

6 pers.
Vakantiehuis 6 pers. Extra ruim

Groot en luxe vakantiehuis geschikt voor 6 personen. Ideaal voor uw familieOns grootste vakantiehuis is geschikt voor 6  personen en heeft alle luxe die u wenst. Zo is het vakantiehuis voorzien van een ruime keuken met gasfornuis (4 kookpitten), vaa..

Udenhout

5 pers.
Veranda Chalet 5p. 2 slaapkamers

Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten.Het Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. Het Veranda Chal..

Udenhout

6 pers.
Van Gogh Chalet 6p.

Deze accommodatie is geheel ingericht in Vincent van Gogh stijl met een moderne twist. Laat u verrassen!In het Van Gogh chalet waant u zicht helemaal in de wereld van Vincent van Gogh. Het chalet is geheel in stijl ingericht. Deze accommodatie is ong..

Udenhout

6 pers.
Vakantiehuis 6 pers.met ruime tuin

Vakantiehuis voor 6 personen, voor een gezellig verblijf met familieHet 6 persoons vakantiehuis is van alle gemakken voorzien voor een gezellige vakantie met vrienden of familie. Het vakantiehuis beschikt over een keuken met gasfornuis (4 kookpitten)..

Udenhout

6 pers.
Vlinder Lodge 6p.

Deze luxe accommodatie heeft alle faciliteiten voor het ultieme vakantiegevoel.Voel u vrij als een vlinder in onze nieuwe ruime Vlinder Lodge! Deze luxe accommodatie heeft alle faciliteiten voor het ultieme vakantiegevoel. Deze accommodatie is ongeve..

Udenhout

6 pers.
Heide Lodge 6p.

Nieuwe luxe accommodatie voor 6 personen.De Heide Lodge is een nieuwe, luxe accommodatie met alle gemakken die u maar wenst. Deze accommodatie is ongeveer 44m² groot en geschikt voor 6 personen. De Heide Lodge beschikt over een luxe keuken met inbou..

Udenhout

5 pers.
chalet 5 pers + 2 huisdieren

Accommodatie met huisdieren mogelijkin deze chalet is het mogelijk om uw huisdieren mee te nemen om gezamenlijk van een welverdiende vakantie te kunnen genieten...

Udenhout

6 pers.
Duin Lodge 6p.

Luxe Duin Lodge geplaatst in duinzand voor een nieuwe belevenis op het gebied van "vakantie vieren".Deze ruime Duin Lodge is sinds 2017 nieuw op Recreatiepark Duinhoeve. De Lodges zijn geplaatst in duinzand voor een ultiem 'vakantiegevoel in de duine..

Udenhout

7 pers.
Glamping Lodge 7 pers..

Onze nieuwste aanwinsten zijn de prachtige luxe Glamping Lodges. Deze zijn in 2018 geplaatst en zijn van alle gemakken voorzien.NIEUWDe term Glamping wordt steeds vaker gebruikt maar wat is Glamping nu precies? Het woord Glamping is ontstaan uit 'Gla..

Udenhout

5 pers.
Bungalowtent Deluxe 5p.

Compleet ingerichte huurtent voor 5 personenWilt u gaan kamperen maar dan wel met wat extra luxe? Bekijk dan onze Bungalowtent Deluxe. Deze compleet ingerichte huurtent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De huurtent is voorzien va..

Udenhout

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.