Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark Duinhoeve, Brabantse gastvrijheid op een gezellig familiepark

Kindvriendelijk familiepark nabij de Efteling en Beekse Bergen

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.
6 pers.
Safaritent 6p.

Compleet ingerichte tent voor 6 personen.De Safaritent is beschikbaar in 2 varianten: de normale Safaritent en de Safaritent XL. Beide huurtenten beschikken over dezelfde faciliteiten maar de Safaritent XL is een stukje groter. De Safaritent is te ve..

Udenhout

5 pers.
chalet 5 pers + 2 huisdieren

Accommodatie met huisdieren mogelijkin deze chalet is het mogelijk om uw huisdieren mee te nemen om gezamenlijk van een welverdiende vakantie te kunnen genieten...

Udenhout

4 pers.
Merel Huis 4 persoons

Chalet 4 pers met ruime tuin en rustig gelegen.Een mooie chalet voor 5 personen met een ruime tuin. Accommodatie ligt op een rustige plaatst met weinig inkijk van buitenaf...

Udenhout

3 pers.
Studio 3p.

Budgetvriendelijke accommodatie die te vergelijken is met een luxe hotelkamerDe studio is een budgetvriendelijke accommodatie die te vergelijken is met een luxe hotelkamer. Het is één woonruimte met twee of drie éénpersoonsbedden (80x200), afhank..

Udenhout

6 pers.
Van Gogh Chalet 6p.

Deze accommodatie is geheel ingericht in Vincent van Gogh stijl met een moderne twist. Laat u verrassen!In het Van Gogh chalet waant u zicht helemaal in de wereld van Vincent van Gogh. Het chalet is geheel in stijl ingericht. Deze accommodatie is ong..

Udenhout

4 pers.
Delta Lodge 4p.

De Delta Lodge voor 4 personen is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep.De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of kleine vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zit..

Udenhout

8 pers.
Safaritent XL 6 pers.

Compleet ingerichte tent voor 8 personen.De Safaritent is beschikbaar in 2 varianten: de normale Safaritent en de Safaritent XL. Beide huurtenten beschikken over dezelfde faciliteiten maar de Safaritent XL is een stukje groter. De Safaritent is te ve..

Udenhout

4 pers.
Bungalowtent 4p.

Kom gezellig kamperen met maximaal 4 personen in onze Bungalowtent!Wilt u gaan kamperen maar heeft u geen eigen tent of caravan? Maak dan gebruik van onze Bungalowtent! De bungalowtent is de meest eenvoudige versie van al onze huurtenten. U heeft een..

Udenhout

4 pers.
Kievitshuis 4 personen

Het 4 persoons Kievitshuis is de perfecte accommodatie voor een vakantie met het gezin...

Udenhout

6 pers.
Kampeerplaats 'Basic'

De Basic kampeerplaatsen bevinden zich op veld mol, met diverse speelmogelijkheden en 2 sanitairgebouwen.De Basic kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en bevinden zich op het veld Mol. Dit veld is voorzien van twee sanitairgebouwen en diverse speelmog..

Udenhout

6 pers.
Delta Lodge 6p.

De 6 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep.De 6 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. De Delt..

Udenhout

6 pers.
Vakantiehuis 6 pers.met ruime tuin

Vakantiehuis voor 6 personen, voor een gezellig verblijf met familieHet 6 persoons vakantiehuis is van alle gemakken voorzien voor een gezellige vakantie met vrienden of familie. Het vakantiehuis beschikt over een keuken met gasfornuis (4 kookpitten)..

Udenhout

5 pers.
Bungalowtent Deluxe 5p.

Compleet ingerichte huurtent voor 5 personenWilt u gaan kamperen maar dan wel met wat extra luxe? Bekijk dan onze Bungalowtent Deluxe. Deze compleet ingerichte huurtent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De huurtent is voorzien va..

Udenhout

6 pers.
Tentvilla 6p.

Kom heerlijk luxe kamperen in de Tentvilla met eigen sanitair en keuken.Deze ruime luxe tent is sinds 2017 nieuw op Recreatiepark Duinhoeve. De Tentvilla's zijn geplaatst in duinzand voor een ultiem "vakantiegevoel in de duinen". Dankzij de veranda m..

Udenhout

4 pers.
Bos Lodge 4p.

De ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroepDe 4 persoons Bos Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of kleinenvriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdektnbuiten zitten. De Bos Lodge is ongeveer 42 m²n..

Udenhout

6 pers.
Camperplaats

Onze camperplaats is een comfort kampeerplaats speciaal voor campers.Onze camperplaats is een comfort kampeerplaats speciaal voor campers. De grond is verhard maar heeft wel gras. Zo kunt u gemakkelijk op- en afrijden. De camperplaatsen bevinden zic..

Udenhout

6 pers.
Vakantiehuis 6p.

Heerlijk ruim en luxe vakantiehuis voor 6 personen.Het 6 persoons vakantiehuis is heerlijk ruim en luxe. Ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Het vakantiehuis is ongeveer 56m² groot en beschikt over een keuken met gasfornuis (4 kookpitt..

Udenhout

5 pers.
Veranda Chalet 5p. 2 slaapkamers

Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten.Het Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. Het Veranda Chal..

Udenhout

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.