Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark Duinhoeve, Brabantse gastvrijheid op een gezellig familiepark

Kindvriendelijk familiepark nabij de Efteling en Beekse Bergen

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.
4 pers.
Delta Lodge 4p.

De Delta Lodge voor 4 personen is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep.De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of kleine vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zit..

Udenhout

4 pers.
Merel Huis 4 persoons

Chalet 4 pers met ruime tuin en rustig gelegen.Een mooie chalet voor 5 personen met een ruime tuin. Accommodatie ligt op een rustige plaatst met weinig inkijk van buitenaf...

Udenhout

5 pers.
Meeuwen Huis 5 pers + 2 huisdieren

Accommodatie met huisdieren mogelijkin deze chalet is het mogelijk om uw huisdieren mee te nemen om gezamenlijk van een welverdiende vakantie te kunnen genieten...

Udenhout

4 pers.
Boszicht 4 personen

Zeer ruime accommodatie..

Udenhout

4 pers.
Duinhuis 4 personen

Chalet 4 personen ( trendy ingericht )..

Udenhout

4 pers.
Zandhuis 4 personen

Chalet Extra ruim 4 personenChalet 111..

Udenhout

4 pers.
Kievitshuis 4 personen

..

Udenhout

6 pers.
Van Gogh Chalet 6p.

Deze accommodatie is geheel ingericht in Vincent van Gogh stijl met een moderne twist. Laat u verrassen!In het Van Gogh chalet waant u zicht helemaal in de wereld van Vincent van Gogh. Het chalet is geheel in stijl ingericht. Deze accommodatie is ong..

Udenhout

4 pers.
Bungalowtent 4p.

Kom gezellig kamperen met maximaal 4 personen in onze Bungalowtent!Wilt u gaan kamperen maar heeft u geen eigen tent of caravan? Maak dan gebruik van onze Bungalowtent! De bungalowtent is de meest eenvoudige versie van al onze huurtenten. U heeft een..

Udenhout

6 pers.
Tentvilla 6p.

Kom heerlijk luxe kamperen in de Tentvilla met eigen sanitair en keuken.Deze ruime luxe tent is sinds 2017 nieuw op Recreatiepark Duinhoeve. De Tentvilla's zijn geplaatst in duinzand voor een ultiem "vakantiegevoel in de duinen". Dankzij de veranda m..

Udenhout

8 pers.
Safaritent XL 8p.

Compleet ingerichte tent voor 8 personen.De Safaritent is beschikbaar in 2 varianten: de normale Safaritent en de Safaritent XL. Beide huurtenten beschikken over dezelfde faciliteiten maar de Safaritent XL is een stukje groter. De Safaritent is te ve..

Udenhout

6 pers.
Veranda Chalet 6p.

Dit Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 6 personen.DitnVeranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 6 personen. Dankzijnde ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. HetnVeranda Chalet he..

Udenhout

5 pers.
Veranda Chalet 5p. 2 slaapkamers

Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten.Het Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. Het Veranda Chal..

Udenhout

6 pers.
Duin Lodge 6p.

Luxe Duin Lodge geplaatst in duinzand voor een nieuwe belevenis op het gebied van "vakantie vieren".Deze ruime Duin Lodge is sinds 2017 nieuw op Recreatiepark Duinhoeve. De Lodges zijn geplaatst in duinzand voor een ultiem 'vakantiegevoel in de duine..

Udenhout

6 pers.
Kampeerplaats 'Comfort'

Onze comfortplaatsen zijn van alle gemakken voorzien.De Comfort kampeerplaatsen zijn minimaal 100m2 groot en bevinden zich over de gehele camping. Zo kunt u kiezen voor een rustige plaats bij veld Uil, of voor een plaats met meer bedrijvigheid zoals ..

Udenhout

10 pers.
Vakantiehuis 10p.

Groot en luxe vakantiehuis geschikt voor 10 personen. Ideaal voor uw familie of vriendengroep!Ons grootste vakantiehuis is geschikt voor maximaal 10 personen en heeft alle luxe die u wenst. Zo is het vakantiehuis voorzien van een ruime keuken met gas..

Udenhout

6 pers.
Vakantiehuis 6p.

Heerlijk ruim en luxe vakantiehuis voor 6 personen.Het 6 persoons vakantiehuis is heerlijk ruim en luxe. Ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Het vakantiehuis is ongeveer 56m² groot en beschikt over een keuken met gasfornuis (4 kookpitt..

Udenhout

5 pers.
Veranda Chalet 5p. 3 slaapkamers

Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten.Het Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. IndelingDankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. Het Veranda Ch..

Udenhout

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.