Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark Duinhoeve, Brabantse gastvrijheid op een gezellig familiepark

Kindvriendelijk familiepark nabij de Efteling en Beekse Bergen

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.
6 pers.
Veranda Chalet 6p.

Dit Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 6 personen.Dit Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 6 personen. Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. Het Veranda Chalet he..

Udenhout

4 pers.
Bos Lodge 4p.

De ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroepDe 4 persoons Bos Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of kleine vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. De Bos Lodge is ongeveer 42 m² ..

Udenhout

4 pers.
Kievitshuis 4 personen

Het 4 persoons Kievitshuis is de perfecte accommodatie voor een vakantie met het gezin.Het 4 persoons Kievitshuis is de perfecte accommodatie voor een vakantie met het gezin.Het Kievitshuis is voorzien van een keuken met gasfornuis (4 kookpitten), ma..

Udenhout

3 pers.
Studio 3p.

Budgetvriendelijke accommodatie die te vergelijken is met een luxe hotelkamerDe studio is een budgetvriendelijke accommodatie die te vergelijken is met een luxe hotelkamer. Het is één woonruimte met één tweepersoonsbed met losse matrassen en éé..

Udenhout

6 pers.
Vakantiehuis 6p.

Heerlijk ruim en luxe vakantiehuis voor 6 personen.Het 6 persoons vakantiehuis is heerlijk ruim en luxe. Ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Het vakantiehuis is ongeveer 56m² groot en beschikt over een keuken met gasfornuis (4 kookpitt..

Udenhout

4 pers.
Delta Lodge 4 pers. met 3 slaapkamers

De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep.De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. De Delt..

Udenhout

6 pers.
Tentvilla 6p.

Kom heerlijk luxe kamperen in de Tentvilla met eigen sanitair en keuken.Deze ruime luxe tent is sinds 2017 nieuw op Recreatiepark Duinhoeve. De Tentvilla's zijn geplaatst in duinzand voor een ultiem "vakantiegevoel in de duinen". Dankzij de veranda m..

Udenhout

5 pers.
Glamping Deluxe 5p. type 2

Compleet ingerichte huurtent voor 5 personenWilt u gaan kamperen maar dan wel met wat extra luxe? Bekijk dan onze Glamping Deluxe type 2. Deze compleet ingerichte huurtent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De huurtent is voorzien..

Udenhout

6 pers.
Duin Lodge 6p.

Luxe Duin Lodge geplaatst in duinzand voor een nieuwe belevenis op het gebied van "vakantie vieren".Deze ruime Duin Lodge is sinds 2017 nieuw op Recreatiepark Duinhoeve. De Lodges zijn geplaatst in duinzand voor een ultiem 'vakantiegevoel in de duine..

Udenhout

6 pers.
Vlinder Lodge 6p.

Deze luxe accommodatie heeft alle faciliteiten voor het ultieme vakantiegevoel.Voel u vrij als een vlinder in onze nieuwe ruime Vlinder Lodge! Deze luxe accommodatie heeft alle faciliteiten voor het ultieme vakantiegevoel. Deze accommodatie is ongeve..

Udenhout

5 pers.
Chalet 5p.

Chalet voor 5 personenHet chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Het chalet heeft een keuken met gasfornuis (4 kookpitten), magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezetter (filter). Het chalet heeft een woonkamer ..

Udenhout

5 pers.
Glamping Deluxe 5p. type 1

Compleet ingerichte huurtent voor 5 personenWilt u gaan kamperen maar dan wel met wat extra luxe? Bekijk dan onze Glamping Deluxe type 1. Deze compleet ingerichte huurtent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De huurtent is voorzien..

Udenhout

5 pers.
Chalet 5 pers + 2 huisdieren

Accommodatie met huisdieren mogelijkHet chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen en 2 huisdieren. Het chalet heeft een keuken met gasfornuis (4 kookpitten), magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezetter (filter). H..

Udenhout

6 pers.
Heide Lodge 6p.

Luxe accommodatie voor 6 personen.De Heide Lodge is een luxe accommodatie met alle gemakken die u maar wenst. Deze accommodatie is in 2018 gebouwd, is ongeveer 44m² groot en geschikt voor 6 personen. De Heide Lodge beschikt over een luxe keuken met ..

Udenhout

6 pers.
Vakantiehuis 6 pers. Extra ruim

Groot en luxe vakantiehuis geschikt voor 6 personen. Ideaal voor uw familieOns grootste vakantiehuis is geschikt voor 6  personen en heeft alle luxe die u wenst. Zo is het vakantiehuis voorzien van een ruime keuken met gasfornuis (4 kookpitten), vaa..

Udenhout

6 pers.
Kampeerplaats 'Comfort'

Onze comfortplaatsen zijn van alle gemakken voorzien.De Comfort kampeerplaatsen zijn minimaal 100m2 groot en bevinden zich over de gehele camping. Zo kunt u kiezen voor een rustige plaats bij veld Uil, of voor een plaats met meer bedrijvigheid zoals ..

Udenhout

6 pers.
Kampeerplaats 'Basic'

De Basic kampeerplaatsen bevinden zich op veld mol, met diverse speelmogelijkheden en 2 sanitairgebouwen.De Basic kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m2 en bevinden zich op het veld Mol. Dit veld is voorzien van twee sanitairgebouwen en diverse speelmog..

Udenhout

5 pers.
Veranda Chalet 5p. 3 slaapkamers

Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten.Het Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. IndelingDankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. Het Veranda Ch..

Udenhout

Recreatiepark Duinhoeve is een familiepark waar de Brabantse gastvrijheid centraal staat. Uniek aan Recreatiepark Duinhoeve is dat op 2 minuten loopafstand de Loonse en Drunense duinen liggen en op slechts 10 minuten rijden ligt De Efteling. Op deze kindvriendelijke camping behoren kamperen en het huren van een accommodatie tot de mogelijkheden. Het park biedt een mooie afwisseling tussen een ontspannen en actieve vakantie. De prachtige natuurgebieden zijn favoriet bij natuurliefhebbers en actieve vakantievierders kunnen vele uitstapjes maken in de Brabantse omgeving. Op het park valt er ook genoeg te beleven. De kinderen zullen zich zeker vermaken met de activiteiten van het animatieteam, in de grote speeltuin, op het sportveld of in het zwembad. Beleef de vakantie zoals u het zelf wilt bij Recreatiepark Duinhoeve.