Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Mölke in Overijssel

Ruime kampeerplaatsen, comfortplaatsen en kampeerplaatsen op Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Mölke is echt een familiebedrijf met Twentse gemoedelijkheid. Het park heeft een unieke ligging aan het riviertje de Regge. Direct aan de Regge zijn verschillende stacaravans en chalets te huur. Verder bieden wij mooie ruime kampeerplaatsen, comfortplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Uniek zijn de bijzondere Reggehooibergen. Luxe verhuuraccommodaties in de vorm van een hooiberg met alle gemakken zoals infraroodsauna. Mölke is gelegen in het buurtschap Zuna, tussen Nijverdal & Rijssen. Het park is het gehele jaar geopend. De ANWB heeft Mölke gewaarderd met een 9,0.

In het hoogseizoen zijn voornamelijk gezinnen met kinderen (basisschool) die te gast zijn bij Vakantiepark Mölke. Er is in de schoolvakanties volop animatie. In het voor- en naseizoen zijn er veel senioren die willen genieten. Mölke biedt speciale arrangementen op basis van halfpension. Iedere ochtend wordt een ontbijtmand geserveerd bij de accommodatie, ’s avonds kan gegeten worden in het Dinercafé. In de weekenden zijn er ook veel gezinnen, maar door de vele voorzieningen ook veel familieweekenden.
Kuoni/Tenzing Travel - Suriname
8 pers.
8-persoons kinderbungalow | Thema: Boerderij

Gethematiseerde baby- & kinderbungalowLandelijk gelegen kinderbungalowPrachtig landelijk gelegen kinderbungalow met als thema "Boerderij". Deze 8-persoons kindvriendelijk kinderbungalow heeft een vrije ligging met uitzicht op dieren. De accommodatie ..

Zuna

8 pers.
8-persoons kinderbungalow | Thema: Boerderij aangepast

Landelijk gelegen kinderbungalowPrachtig landelijk gelegen kinderbungalow met als thema "Boerderij". Deze 8-persoons kindvriendelijk kinderbungalow heeft een vrije ligging met uitzicht op dieren. De accommodatie is voorzien van een royale woonkamer, ..

Zuna

6 pers.
6-persoons kinderbungalow | Thema: Boerderij

Gethematiseerde kinderbungalow | 6 personenLandelijk gelegen kinderbungalowPrachtig landelijk gelegen kinderbungalow met als thema "Boerderij". Deze 6 persoons kindvriendelijk kinderbungalow heeft een vrije ligging met uitzicht op dieren. De accommod..

Zuna

5 pers.
Safaritent 5 personen

5 persoons luxe safaritentAltijd al eens willen vertoeven in een nieuwe luxe safaritent om het echte glamping gevoel te ervaren? Boek dan deze compleet ingerichte luxe safaritent voor 5 personen. De tent is voorzien van 2 slaapkamers. Op de 1e slaapk..

Zuna

6 pers.
Nostalgische vakantieboerderij | 6 personen

Rietgedekte nostalgische vakantieboerderijGeniet van deze karakteristieke in stijl ingericht vakantieboederij. Dit vakantiehuis heeft een verblijfsoppervlakte van ca. 125 m2. Ervaar het gevoel van vroeger in de karakteristieke woonkamer, waarin een s..

Zuna

6 pers.
Bungalette 6 personen basis | 3 slaapkamers

6-persoons chalet met 3 slaapkamersEen gezellige ruime bungalette geschikt voor 6-personen. De vaste bank in de woonkamer zorgt voor voldoende leefruimte. Deze bungalettes zijn uitgerust met 3 slaapkamers. De twee andere slaapkamers bestaan uit twee ..

Zuna

6 pers.
6-persoons kinderbungalow | Thema: Ridders & Prinsessen

Gethematiseerde kinderbungalowKinderbungalowEen prachtig landelijk gelegen volledig in kasteel gethematiseerde kinderbungalow. Deze 6-persoons kindvriendelijke bungalow welke volledig in kasteel thema aangekleed is heeft een vrije ligging met een vri..

Zuna

6 pers.
6-persoons kinderbungalow | Thema: Voetbal

Gethematiseerde kinderbungalow | Thema: VoetbalKinderbungalow | thema: voetbalHeb je kinderen welke dol zijn op voetbal? Dan is dit de perfecte bungalow! Deze bungalow is een droom voor een echte voetbalfantaatjes, want alles in deze bungalow staat i..

Zuna

6 pers.
Bungalette 6 personen basis | 2 slaapkamers

6-persoons chalet met 2 slaapkamersEen gezellige ruime bungalette geschikt voor 6-personen. Deze bungalettes zijn uitgerust met twee slaapkamers. Eén slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer is voorzien van twee stapelbed..

Zuna

5 pers.
Boomhut

BoomhutBoomhut aan de ReggeSlapen in een boomhut aan het water, wie wil dat nou niet! Deze boomhut is ruim 4 meter hoog en geeft uitzicht over het riviertje de Regge. Deze luxe glamping accommodatie is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapkamers...

Zuna

5 pers.
5-persoons baby- & kinderbungalow | Thema: Ridders & Prinsessen

Gethematiseerde baby- & kinderbungalowBaby- & kinderbungalowEen prachtig landelijk gelegen volledig in het thema ridders & prinsessen kinderbungalow. Deze 5-persoons kind- & ook babyvriendelijke bungalow welke volledig in kasteel thema aangekleed is ..

Zuna

4 pers.
Bungalette 4 personen basis

4-persoons chalet met 2 slaapkamersMet z'n vieren overnachten in een bungalette? Deze 4-persoons bungalette is ruim opgezet en kent twee slaapkamers. Een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer bestaat uit twee 1-persoonsbedden...

Zuna

5 pers.
5-persoons baby- & kinderbungalow | Thema: Boerderij

Gethematiseerde baby- & kinderbungalowBaby- & kinderbungalowEen prachtig landelijk gelegen volledig in boerderij gethematiseerde kinderbungalow. Deze 5-persoons kind- & ook babyvriendelijke bungalow welke volledig in boerderijstijl aangekleed is heef..

Zuna

5 pers.
Reggehooiberg

Vakantiehuisje voor 5 personen met sauna"Een heerlijk vakantiehuisje met wellness, ideaal met kinderen!"Bijzonder overnachten? Dat doet u in een Reggehooiberg. Proef de warme sfeer van de authentieke Reggehooiberg en ervaar het vroegere boerenleven. ..

Zuna

6 pers.
Reggechalet 6 personen | aanpassingen voor mindervaliden

6-persoons chalet met 3 slaapkamers met aanpassingen voor mindervalidenHet luxe Reggechalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Het ruime chalet is onder andere voorzien van een hoog/laag bed ..

Zuna

4 pers.
Scandinavische lodge

4-persoons glamping accommodatieDe luxe lodges zijn nieuw in de verhuur voor 2018! De Scandinavische lodges zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Wanneer u een lodges boekt bent u verzekerd van het échte glampinggevoel De veranda lodges zijn van ..

Zuna

6 pers.
Mobile Home 6 personen veranda

6-persoons mobile home met 3 slaapkamers en verandaGenieten in een luxe mobile home. De 6-persoons mobile homes hebben 3 slaapkamers en de auto kan zo geparkeerd worden naast de accommodatie. Deze stacaravans zijn nieuw geplaatst in 2014 en 2015 en..

Zuna

5 pers.
Bungalette 5 personen veranda

5-persoons chalet met 2 slaapkamers & verandaBent u op zoek naar een accommodatie voor maximaal 5 personen? Dan is deze bungalette met veranda wellicht wat voor u. Deze moderne bungalettes zijn in 2017 nieuw aangelegd. Deze veranda bungalettes liggen..

Zuna