Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oesterdam Comfort | 8 personen

Tholen, Nederland

villa-oesterdam-comfort-8-personenvilla-oesterdam-comfort-8-personenvilla-oesterdam-comfort-8-personenvilla-oesterdam-comfort-8-personenvilla-oesterdam-comfort-8-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 906

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Villa Oesterdam Comfort | 8 personen in Tholen

Villa Oesterdam Comfort 8 is een luxe vrijstaande woning, geschikt voor maximaal acht personen met uitzicht over het water en met eigen aanlegsteiger. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.

Villa Oesterdam Comfort 8 is ontworpen door de beroemde architect Piet Boon en dat is aan de verschillende elementen goed terug te zien. De villa is voorzien van alle luxe en moderne comfort. De ruime woonkamer vormt het hart van de villa en ligt naast de volledig uitgeruste open keuken met vaatwasser, combimagnetron, Nespresso apparaat en waterkoker. 

Op de begane grond is een slaapkamer met ensuite badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de andere drie slaapkamers en nog een badkamer. De villa heeft een zeer fraai terras met geweldig uitzicht en als het wat frisser wordt zal de buitenhaard u nog steeds van voldoende warmte kunnen voorzien. Vanaf het overdekte terras heeft u direct toegang tot uw eigen aanlegsteiger met zwemtrap.

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort 8 is strikt rookvrij, huisdiervrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.

Dit type accommodatie is het gehele jaar met flexibele aankomstdagen te reserveren, ook in de zomermaanden. U kunt dagelijks aankomen met een minimum van 2 nachten met uitzondering van zondag.

Van dit type is slechts 1 accommodatie beschikbaar
In deze villa is geen huisdier toegestaan.
Deze villa is niet rolstoelvriendelijk. 

Bij het reserveren van meerdere villa's adviseren wij u om contact op te nemen met de receptie.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 1.188,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn