Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla's in Amsterdam en aan de Noord-Hollandse zee

NederlandAantrekkelijke steden als Haarlem en Amsterdam bieden een keur aan toeristische en recreatieve voorzieningen. Maar ook het karakteristieke Hollandse polderland achter het duingebied van Schoorl en Bergen / Bergen aan Zee biedt veel wat het bezichtigen waard is. Het is een eindeloze schakering van gevarieerde landerijen, talloze oude boerderijen, grillig slingerende dijkweggetjes en gemoedelijke dorpjes wat Noord-Holland tot een ideale plek maakt om een weekendje weg te gaan of een zomervakantie door te brengen. De vele luxe vakantievilla's en appartementen zijn vaak van alle gemakken voorzien.

Populaire vakantiehuizen in Noord-Holland

8/10
10 pers.
Villa Zuid

Villa Zuid ligt aan de rand van het Bergerbos en op loopafstand van het knusse centrum van kunstenaarsdorp Bergen, Noord-Holland. De luxe vakantievilla heeft rondom een ruime, afsluitbare tuin met sauna en luxe buitenkeuken. In vijftien minuten fiets..

Bergen

8,6/10
10 pers.
De Boot

Zeer luxe onder architectuur gebouwde vrijstaande villa is gelegen aan een van de mooiste lanen van Bergen naast het bos en Noord-Hollandse strand. Deze villa is een wonderschone villa die onder de architectuur van de Amsterdamse School en ontworpen ..

Bergen

10/10
10 pers.
Vakantiehuis IJmuiden

Een vrijstaande vakantiewoning verscholen in het bos, midden in het natuurgebied Kennemerduinen bij IJmuiden. Met alle faciliteiten voor een heerlijk buitenverblijf met je gezin, vrienden of hele familie.Een vrijstaande vakantiewoning verscholen in h..

IJmuiden

9/10
10 pers.
The Beachhouse Family

Deze luxe, moderne familie villa ligt midden in de duinen van Bergen aan Zee direct naast de strandopgang. De villa beschikt over twee woonvertrekken, waardoor de woning geschikt is voor meerdere gezinnen. Dit luxe strandhuis is smaakvol ingericht me..

Bergen aan Zee

9,2/10
30 pers.
Groepsaccommodatie Castricum

Dit luxe landhuis in de duinen, met 15 slaapkamers, 25-30 bedden, zes verschillende verblijfruimtes en een sfeervolle meditatie- of vergaderruimte, heeft het allemaal.Wat ligt deze groepsaccommodatie mooi en wat biedt het veel ruimte en mogelijkheden..

Castricum

10/10
20 pers.
Vakantievilla Zwanenburg

Deze vakantievilla is een heerlijke accommodatie voor meerdere gezinnen of familie! Je voelt je hier direct thuis. Een ideale uitvalbasis voor een verblijf nabij Amsterdam.Deze vakantievilla is een heerlijke accommodatie voor meerdere gezinnen of fam..

Zwanenburg