Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla's in Amsterdam en aan de Noord-Hollandse zee

NederlandAantrekkelijke steden als Haarlem en Amsterdam bieden een keur aan toeristische en recreatieve voorzieningen. Maar ook het karakteristieke Hollandse polderland achter het duingebied van Schoorl en Bergen / Bergen aan Zee biedt veel wat het bezichtigen waard is. Het is een eindeloze schakering van gevarieerde landerijen, talloze oude boerderijen, grillig slingerende dijkweggetjes en gemoedelijke dorpjes wat Noord-Holland tot een ideale plek maakt om een weekendje weg te gaan of een zomervakantie door te brengen. De vele luxe vakantievilla's en appartementen zijn vaak van alle gemakken voorzien.

Populaire vakantiehuizen in Noord-Holland

9,5/10
24 pers.
Texels Landleven XL - groepsvakantiehuis met sauna en ecozwemvijver

Duurzaam op vakantie! Op Texel vind je deze grote luxe vakantiehuizen. Duurzaam, geschikt voor mindervaliden, met sauna en zwemvijver. Nieuw en nu al geliefd.Texel heeft een primeur vanaf april 2018! Op het grootste Waddeneiland staat een gloednieuw ..

Den Burg

10/10
8 pers.
Vakantiehuis Duynhuis II

Vakantiehuis aan zee voor groot gezinWie droomt er niet van een vakantie aan zee? Heerlijk uitwaaien met de zon op je huid en het ruisen van de golfen, in ieder seizoen een fijne plek om nieuwe energie op te doen. Duynhuis II is een 8-persoons vakan..

Callantsoog

9,1/10
30 pers.
Groepsaccommodatie Castricum

Dit luxe landhuis in de duinen, met 15 slaapkamers, 25-30 bedden, zes verschillende verblijfruimtes en een sfeervolle meditatie- of vergaderruimte, heeft het allemaal.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 9 ..

Castricum

9,1/10
12 pers.
Vakantiehuis Heerhugowaard

In deze ruime groepsaccommodatie is voor maximaal 12 personen plaats. De groepsaccommodatie ligt midden in een recreatiegebied en is geschikt voor verschillende groepen. Het is er heerlij...Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier ti..

Heerhugowaard

9/10
16 pers.
De Krim Texel 6

Een weekendje Texel met de hele familie, een vriendenclub of collega's? Met de nieuwe familievilla's op Vakantiepark de Krim heeft u gevonden wat u zoekt! De villa's vormen een Texels dorpje op zich. De meeste villa's liggen aan een mooie waterpartij..

Texel

10/10
18 pers.
Groepsverblijf de Tulp - vakantie aan de kust

Zon, zee, strand in Callantsoog: groepsverblijf op unieke locatieVrijstaand vakantiehuis bij strand, dorp en natuurgebiedHou je van zee, strand en duinen, dan is dit de ideale plek om met familie en vrienden vakantie te vieren. Het groepsverblijf lig..

Callantsoog

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!