Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oesterdam Comfort | 4 personen

Tholen, Nederland

villa-oesterdam-comfort-4-personenvilla-oesterdam-comfort-4-personenvilla-oesterdam-comfort-4-personenvilla-oesterdam-comfort-4-personenvilla-oesterdam-comfort-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 604

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Villa Oesterdam Comfort | 4 personen in Tholen

In de Villa Oesterdam Comfort 4 kunt u heerlijk genieten van de omgeving en de ligging aan het water.

Deze villa is geschikt voor vier personen en is ideaal voor een gezin of twee stellen die willen genieten van een vakantie in Zeeland. De villa is ontworpen door de beroemde architect Piet Boon en dat is aan de verschillende elementen goed terug te zien. De ruime woonkamer met open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een Nespresso apparaat, waterkoker, combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Er is een slaapkamer met ensuite badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer en een tweede badkamer. De villa is aan het water gelegen waardoor u buiten optimaal genieten van de mooie omgeving. Deze villa heeft alles om uw verblijf compleet te maken en hiermee bent u verzekerd van een ontspannen vakantie.

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort 4 is strikt rookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.

Dit type accommodatie is het gehele jaar met flexibele aankomstdagen te reserveren, ook in de zomermaanden. U kunt dagelijks aankomen met een minimum van 2 nachten met uitzondering van zondag.

Van dit type is slechts 1 accommodatie beschikbaar
In deze villa is geen huisdier toegestaan.
Deze villa is niet rolstoelvriendelijk. 

Bij het reserveren van meerdere villa's adviseren wij u om contact op te nemen met de receptie.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 971,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 871,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 921,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna