Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Laat u door Overijssel verrassen

NederlandOverijssel is een typische Hollandse provincie. Waterrijke natuurgebieden, groene weilanden en en een glooiende bossen en mooie oude steden en dorpen zijn volop te vinden in Overijssel. Al varend is het noordwestelijke deel van Overijssel het best te verkennen. De watersporter en visser voelen zich prima thuis op de vele vaarwegen die hier te vinden zijn. Er zijn diverse kano en wandelroutes uitgezet om deze prachtige streken te bewonderen. Eén van de meest bekende trekpleisters is Giethoorn, ook wel het Venetië van Nederland genoemd.
Het glooiende Salland in het zuiden is een gebied met Bossen en akkers. Ten tijde van de ijstijden is door gletsjers de Sallandse heuvelrug gevormd. De rust die dit gebied uitademt leent zich goed voor wandelingen en fietstochten. Het ruime aanbod aan vakantiewoningen en campings met stacaravans zorgt voor een ideaal begin van uw vakantie. Het Twentse landschap bestaat veel uit wisselende doorkijkjes in een romantische coulisselandschap dat ongemerkt overgaat in glooiende vlaktes. 

Populaire vakantiehuizen in Overijssel

10/10
14 pers.
Groepsaccommodatie Hellendoorn

Leuke accommodatie met 7 slaapkamers met ruimte voor 14 personen. Deze accommodatie is gelegen op een vakantiepark in het unieke vakantiegebied Salland tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug op de grens van Twente en Salland..

Hellendoorn

8,6/10
Ardoer Camping De Noetselerberg

De ovaalvormige camping grenst aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het door bos omzoomde terrein is verdeeld in meerdere velden. Stacaravans, seizoenkampeerders en hondenbezitters staan op aparte velden. Per kampeerplaats is één hond toe..

Nijverdal

10/10
2 pers.
River Lodge Wellness | 2 personen (NIEUW 2021)

Een River Lodge met sauna, ligbad en regendouche op een tóplocatie met uitzicht over de Regge en weilandenOnthaasten in de natuurDe River lodge met wellness is een heerlijke vakantiewoning direct aan het water, waarbij je beschikt over een Finse ..

Zuna

10/10
6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

10/10
4 pers.
Riverdome met privé sanitair ~ en weids uitzicht (NIEUW 2021)

Overnacht in deze bijzondere Dome en kom volledig tot rust onder de sterren! Kijk uit over de velden en de Regge.Glamping met uitzicht op het Twentse landGeniet van het buitenleven in de Reggestreek en trek eropuit, om 's avonds onbezorgd onder de wo..

Zuna

10/10
2 pers.
Wellness WoodLodge | 2 pers.

Slow down in de Wellness WoodLodge. Hier is het altijd zondag met je privé sauna, ligbad en inloopdouche. En wakker worden doe je met het uitzicht over de weilanden. Puur Holten!Een hotelkamer in de buitenlucht. Wij zijn jouw buitenhotel!Geniet van ..

Rijssen