Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Laat u door Overijssel verrassen

NederlandOverijssel is een typische Hollandse provincie. Waterrijke natuurgebieden, groene weilanden en en een glooiende bossen en mooie oude steden en dorpen zijn volop te vinden in Overijssel. Al varend is het noordwestelijke deel van Overijssel het best te verkennen. De watersporter en visser voelen zich prima thuis op de vele vaarwegen die hier te vinden zijn. Er zijn diverse kano en wandelroutes uitgezet om deze prachtige streken te bewonderen. Eén van de meest bekende trekpleisters is Giethoorn, ook wel het Venetië van Nederland genoemd.
Het glooiende Salland in het zuiden is een gebied met Bossen en akkers. Ten tijde van de ijstijden is door gletsjers de Sallandse heuvelrug gevormd. De rust die dit gebied uitademt leent zich goed voor wandelingen en fietstochten. Het ruime aanbod aan vakantiewoningen en campings met stacaravans zorgt voor een ideaal begin van uw vakantie. Het Twentse landschap bestaat veel uit wisselende doorkijkjes in een romantische coulisselandschap dat ongemerkt overgaat in glooiende vlaktes. 

Populaire vakantiehuizen in Overijssel

8,6/10
10 pers.
Way of Life

Uw vakantievilla is gelegen aan een vergeten landweggetje in het Twentse dorp Daarle, een klein half uur van de Duitse grens. Hier zijn rust en ruimte nog onderdeel van alledag en het enige wat de stilte doorbreekt is het tjilpen van de vogels in de ..

Daarle

9,4/10
40 pers.
Groepsaccommodatie in Mander

Groepsaccommodatie geschikt voor 40 personen gelegen in Twente. Geniet van de adembenemende natuur van het Dal van de Mosbeek, liggend op de grens van Duitsland.Deze in 2018 gebouwde groepsaccommodatie in Mander, ligt nabij Ootmarsum. Geschikt voor ..

Mander

9,2/10
32 pers.
Groepsaccommodatie in Balkbrug

Monumentale vakantieboerderij, gelegen in natuurgebied op de grens van Overijssel en Drenthe, voorzien van moderne keuken en eigen bar.Monumentale vakantieboerderij, gelegen in natuurgebiednop de grens van Overijssel en Drenthe, voorzien van moderne ..

Balkbrug

9,2/10
8 pers.
Villa 53

Een elegante villa in de Nederlandse provincie Overijssel geschikt voor maximaal acht personen. De villa beschikt over vier slaapkamers, waarvan drie slaapkamers zijn voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed en één slaapkamer is uitgerust met e..

Bergentheim

10/10
28 pers.
Vakantiehuis De Elsgraven - 28 personen

Vakantiehuis De Elsgraven is gelegen aan de rand van Vakantiecentrum `t Schuttenbelt in het mooie Twente vlak bij de plaats Enter.De woning is geschikt voor gezelschappen van 16 tot 28 personen en daarmee ideaal voor een familieweekend. De accommodat..

Enter

10/10
24 pers.
Groepsaccommodatie in Lemele (halfpension)

Uniek! Ontbijt en diner is bij deze groepsaccommodatie volledig inbegrepen. Geen zorgen over inkopen e.d. Alles wordt voor jullie geregeld!Dit is een unieke locatie! Waar vind je dit? Je gaat weg met een grote groep en alles is verder voor je geregel..

Lemele