Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Laat u door Overijssel verrassen

NederlandOverijssel is een typische Hollandse provincie. Waterrijke natuurgebieden, groene weilanden en en een glooiende bossen en mooie oude steden en dorpen zijn volop te vinden in Overijssel. Al varend is het noordwestelijke deel van Overijssel het best te verkennen. De watersporter en visser voelen zich prima thuis op de vele vaarwegen die hier te vinden zijn. Er zijn diverse kano en wandelroutes uitgezet om deze prachtige streken te bewonderen. Eén van de meest bekende trekpleisters is Giethoorn, ook wel het Venetië van Nederland genoemd.
Het glooiende Salland in het zuiden is een gebied met Bossen en akkers. Ten tijde van de ijstijden is door gletsjers de Sallandse heuvelrug gevormd. De rust die dit gebied uitademt leent zich goed voor wandelingen en fietstochten. Het ruime aanbod aan vakantiewoningen en campings met stacaravans zorgt voor een ideaal begin van uw vakantie. Het Twentse landschap bestaat veel uit wisselende doorkijkjes in een romantische coulisselandschap dat ongemerkt overgaat in glooiende vlaktes. 

Populaire vakantiehuizen in Overijssel

Bodelaeke-Grote Punter

Deze 6-persoons woning met 2 badkamers op korte afstand van het centrum van Giethoorn ligt aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger met zwemtrapje. Wilt u op een zonnige dag dus even afkoelen? U kunt zwemmen in het water voor uw woning! De woon..

Giethoorn

10/10
28 pers.
Groepsaccommodatie in Heino

Wil je graag een actief verblijf: dan is dit 16 ha grote park zeer geschikt voor je groep. Het leuke is dat het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal etc. Alleen geschikt voor kinder- en jeugdgroepen!Dit grote terrein i..

Heino

Buitengoed Het Lageveld - 47

Dit sfeervol ingerichte 6-persoons vakantiehuis in Overijssel is gelegen op vakantiepark Buitengoed Het Lageveld. In een prachtige bosrijke omgeving nabij Almelo en Enschede kunt u hier genieten in het fraaie Twente. Via de slaapkamer op de begane gr..

Hoge Hexel

10/10
10 pers.
Twentse Buitenleven - 't Familiehuus proef de sfeer van het boerenleven

Familiehuis op het erf van een biologische boerderij. Onthaasten in Nederland, logeren en puur eten bij de boer, een paradijs voor kinderen.Je wilt het boerenleven proeven, maar wel op een comfortabele manier en het liefst in een eigen (t)huis. Dat k..

Lattrop

10/10
6 pers.
6-persoons kinderbungalow | Thema: Kasteel

Gethematiseerde kinderbungalowKinderbungalowEen prachtig landelijk gelegen volledig in boerderij gethematiseerde kinderbungalow. Deze 6-persoons kindvriendelijke bungalow welke volledig in kasteel thema aangekleed is heeft een vrije ligging met een v..

Zuna

8,6/10
10 pers.
Way of Life

Uw vakantievilla is gelegen aan een vergeten landweggetje in het Twentse dorp Daarle, een klein half uur van de Duitse grens. Hier zijn rust en ruimte nog onderdeel van alledag en het enige wat de stilte doorbreekt is het tjilpen van de vogels in de ..

Daarle

Kuoni/Tenzing Travel - Cuba