Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Algemene voorwaarden

"Luxe vakantiehuizen in Nederland" is een onderdeel van Boekuwvakantiehuis.nl. Voor deze website gelden dezelfde voorwaarden als voor Boekuwvakantiehuis.nl.

Op Boekuwvakantiehuis.nl verstrekken eigenaren van vakantiehuizen informatie waarmee u een (particulier) vakantiehuis kunt kiezen en de geselecteerde accommodatie direct kunt reserveren rechtstreeks bij de eigenaar/publisher. De eigenaar/publisher heeft alle informatie over de accommodatie geheel zelfstandig geplaatst op deze website. Boekuwvakantiehuis.nl heeft geen enkele bemoeienis met de eventuele verhuurtransactie en betaling zoals die al dan niet vervolgens tot stand komt tussen huurder en verhuurder. Boekuwvakantiehuis.nl is uitsluitend een zeer effectief advertentiemedium. Boekuwvakantiehuis.nl geeft de publisher/eigenaar van desbetreffende accommodatie de mogelijkheid om de accommodatie optimaal en uiterst compleet kan presenteren en in contact kan komen met geïnteresseerde huurders.

Boekuwvakantiehuis.nl is dus niet verantwoordelijk voor eventuele publicatiefouten van de prijzen en informatie die geboden worden. De boekingen worden gedaan op pagina's van derden.

Boekuwvakantiehuis.nl besteedt grote zorg aan de technische infrastructuur van de website. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor mogelijk uitvallen van functies of het verlies van gegevens. Eigenaren van de accommodaties dienen zelf hun gegevens te bewaren en regelmatig op juistheid en actualiteit te controleren. Het overgrote deel van de accommodaties op Boekuwvakantiehuis.nl wordt ingeladen via data-feeds (affiliate marketing). Dit zijn externe gegevens waar wij geen invloed op hebben en hier dus ook niet aanspakelijk voor gesteld kunnen worden mochten de gegevens onjuist zijn.