Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Haamstede

Haamstede, Nederland

groepsaccommodatie-haamstedegroepsaccommodatie-haamstedegroepsaccommodatie-haamstedegroepsaccommodatie-haamstedegroepsaccommodatie-haamstede
Favoriet 
 
 

v.a. 2.177

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 36 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Haamstede in Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe vakantiehoeve met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en parkeerplaats. De accommodatie is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen maar ook voor vereniging- en schoolkampen. Let op: deze groepsaccommodatie kan niet verder dan 11 maanden vooruit worden geboekt.

Een heerlijk ruim vakantiehuis in Zeeland

Deze luxe ruime en vrijstaande groepsaccommodatie is geschikt voor 36 personen en heeft totaal 16 slaapkamers. De kamers zijn verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping, 12 kamers hebben eigen sanitair (zie kamerindeling). In de hal is nog een toilet en urinoir, woonkamer (50m2) met houtkachel, aparte eetkamer (50m2) en aparte televisiekamer. De aparte keuken met o.a. oven, magnetron en vaatwasser is compleet ingericht voor zelfverzorging. In de bijkeuken bevinden zich een extra koelkast, vriezer, wasmachine en wasdroger. Op het ruime terras staan tafels en stoelen. Barbecueën is toegestaan. Het vakantiehuis heeft een eigen parkeergelegenheid en een groot speelveld waar je heerlijk met jouw eigen groep kunt spelen en sporten. Je hebt de beschikking over een tafel-tennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal en hockeysticks met doelen. Ook is aanwezig radio/CD-speler, flatscreen KTV en Gratis WIFI.

Vanuit jouw groepsaccommodatie direct de natuur in

Vanuit de groepsaccommodatie loop je de prachtige uitgestrekte Zeepeduinen in, een natuurgebied waar uitgebreid gewandeld kan worden. In een vrij toegankelijk gedeelte liggen diverse bunkers uit de 2e wereldoorlog. Dit gebied is uitstekend geschikt voor groepsspelen in de natuur. Op loopafstand is een indoor speelplaats voor kinderen tot 12 jaar. De prachtige, brede en rustige zandstranden liggen op fietsafstand (3 km). Daarnaast zijn in de directe omgeving uitgebreide mogelijkheden voor fietsen, wandelen, mountainbiken en watersport. Er zijn ook volop uitstapjes in de omgeving te maken naar o.a. Waterland Neeltje Jans met de Oosterscheldekering en de historische steden Zierikzee, Middelburg en Veere.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 3.292,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 3.292,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen