Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Goedkope herfstvakantie 2021 in een vakantiehuis in Nederland

Aanbiedingen herfstvakantie 2021

Ben je op zoek naar een vakantie voor het gezin tijdens de Herfstvakantie 2021? In Nederland zijn nog een groot aantal vakantiehuizen en chalets vrij in oktober. Boek bijvoorbeeld een gezellige vakantiebungalow op een vakantiepark op de Veluwe of een luxe vakantiewoning in Limburg. Ook zijn er nog vele groepsaccommodaties beschikbaar om de herfstvakantie door te brengen. 
6 pers.
Patrijzenlaan 2 | De Banjaard

Deze vrijstaande vakantiebungalow is ingericht voor 6 personen en gelegen in vakantiepark De Banjaard. Vanaf uw woning loopt u in enkele minuten naar het Banjaardstrand. Honden zijn van harte welkom in dit vakantiehuis.Vrijstaande 6 persoons vakantie..

Kamperland

6 pers.
Zandbank 25 | De Groote Duynen

Zandbank 25 is een riante, luxe, 6-persoons wellness villa uitgerust met een infrarood sauna en buiten whirlpool (tegen betaling), gelegen aan een waterpartij. Uw huisdier is van harte welkom in deze villa.De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en..

Kamperland

5 pers.
Saturnuslaan 14 | Rancho Grande

De vrijstaande vakantiebungalow is gelegen in het groene park Rancho Grande, op loopafstand van het Veerse Meer. De bungalow is sfeervol ingericht voor 5 personen, heeft een volledige omheinde tuin en uw hond is van harte welkom!Saturnuslaan 14 is ee..

Kamperland

4 pers.
Fazantenlaan 4 | De Banjaard

Dit sfeervolle, vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en bevindt zich achter de duinen van het Banjaardstrand. De vakantiewoning heeft een ruime tuin, en is huisdiervrij.Zeer sfeervolle, vrijstaande vakantiebungalow voor 4 personen, ge..

Kamperland

6 pers.
Vinkenlaan 13 | De Banjaard

Vakantiehuisje aan zee in Zeeland? Deze vrijstaande 6-persoons vakantiebungalow heeft 2 verdiepingen, een afgesloten tuin en is gelegen op loopafstand van het strand. De woning is huisdiervrij.Vrijstaande moderne 6-persoons vakantiebungalow met 2 ver..

Kamperland

6 pers.
Kastanjelaan 2 | Ruiterplaat

Sinds de zomer van 2020 wordt dit vakantiehuis liefdevol en vakkundig gebouwd en verbouwd. Het resultaat is een heerlijke vakantiewoning op een rustige locatie, die van alle comfort is voorzien!Het huis heeft 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping b..

Kamperland

5 pers.
Patrijzenlaan 32 | De Banjaard

Vakantieboeken aan zee in Zeeland? Boek deze 5-persoons vakantiewoning en geniet van uw vakantie in Zeeland, direct aan het Noordzeestrand. Uw huisdier is in deze woning van harte welkom.Vrijstaande vakantiewoning voor 5 personen, gelegen op een mooi..

Kamperland

8 pers.
Fazantenlaan 35 | De Banjaard

Vakantiehuis boeken in De Banjaard in Zeeland? Deze modern vakantiewoning is ingericht voor 8 personen en gelegen op loopafstand van het Noordzeestrand. De vakantiewoning is huisdiervrij.Op een heerlijke plek, op een steenworpnafstand van het Noordze..

Kamperland

6 pers.
Waterlijn 42 | De Groote Duynen

Waterlijn 42 is een riante, luxe villa, ingericht voor 6 personen met een Finse sauna. Vanuit de woonkamer heeft u een vrij uitzicht over het polderlandschap. Uw huisdier is van harte welkom.De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen..

Kamperland

6 pers.
Zandbank 11 | De Groote Duynen

Zandbank 11 is een riante, luxe, 6-persoons wellness villa uitgerust met een Finse sauna, gelegen aan een waterpartij.Zandbank 11 is een riante, luxe 6-persoons wellnessvilla, gelegen aan een waterpartij.De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en d..

Kamperland

6 pers.
Duinvallei 19 | De Groote Duynen

Duinvallei 19 is een riante, luxe, 6-persoons wellness vakantievilla met Finse sauna. Uw huisdier is van harte welkom in deze villa.De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling ..

Kamperland

8 pers.
Vinkenlaan 14 | De Banjaard

Net achter de duinen van het Noordzeestrand vindt u deze sfeervol ingerichte vakantiebungalow voor 8 personen. De vakantiewoning is omringd door een ruime tuin en uw huisdier is van harte welkom.Moderne, vrijstaande bungalow voor 8 personen in vakan..

Kamperland

8 pers.
Waterlijn 30 | De Groote Duynen

Waterlijn 30 is een luxe, riante 8-persoons wellness villa uitgerust met een sauna, gelegen aan een waterpartij met vrij uitzicht over het polderlandschap. Deze villa is huisdiervrij.De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui ove..

Kamperland

8 pers.
Zandbank 2 | De Groote Duynen

Zandbank 2 is een ruime, luxe vakantievilla voor 8 personen. De villa is uitgerust met een Finse- en Infrarood sauna. Ook uw hond is hier van harte welkom!De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de li..

Kamperland

5 pers.
Dennenlaan 17 | Ruiterplaat

Luxe vakantiehuis in Zeeland boeken? Deze prachtig verbouwde vrijstaande vakantievilla is ingericht voor 5 personen en gelegen in park Ruiterplaat aan het Veerse Meer. Uw hond is van harte welkom!Deze prachtig verbouwde vrijstaande vakantievilla isni..

Kamperland

6 pers.
Iepenlaan 21 | Ruiterplaat

Vakantiehuis aan het Veerse Meer boeken? Deze vrijstaande vakantiewoning is ingericht voor 6 personen en van alle gemakken voorzien. De woning is rustig gelegen in park Ruiterplaat en honden zijn van harte welkom!Deze vrijstaande vakantiebungalow is ..

Kamperland

6 pers.
Duinvallei 1 | De Groote Duynen

Duinvallei 1 is een riante, luxe, 6-persoons vakantievilla. Uw huisdier is van harte welkom in deze villa.De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) kunt u genieten v..

Kamperland

8 pers.
Zandbank 3 | De Groote Duynen

Zandbank 3 is een riante, luxe, 8-persoons wellness villa uitgerust met een Finse sauna, gelegen aan een waterpartij. Uw huisdier is van harte welkom in deze villa.De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte ..

Kamperland