Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Garderen, Nederland

unieke-topvilla-in-garderen-prachtige-natuur-wild-rust-luxe-spa-saunaunieke-topvilla-in-garderen-prachtige-natuur-wild-rust-luxe-spa-saunaunieke-topvilla-in-garderen-prachtige-natuur-wild-rust-luxe-spa-saunaunieke-topvilla-in-garderen-prachtige-natuur-wild-rust-luxe-spa-saunaunieke-topvilla-in-garderen-prachtige-natuur-wild-rust-luxe-spa-sauna
Favoriet 
 
 

v.a. 700

  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna in Garderen

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke geluid.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

14 pers.
Luxe groepsaccommodatie met sauna en hottub | 14 personen

Dit 14-persoons groepshuis heeft alles, zelfs een hottub en sauna!Geniet van de rust en ruimte en reserveer deze rietgedekte luxe groepsaccommodatie voor 14 personen met hottub en sauna. Deze geschakelde vakantieboerderij bestaat uit twee delen en he..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen