Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oesterdam Wellness | 6 personen

Tholen, Nederland

villa-oesterdam-wellness-6-personenvilla-oesterdam-wellness-6-personenvilla-oesterdam-wellness-6-personenvilla-oesterdam-wellness-6-personenvilla-oesterdam-wellness-6-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 749

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Villa Oesterdam Wellness | 6 personen in Tholen

Villa Oesterdam Wellness 6 is een luxe villa, geschikt voor maximaal zes personen. De villa beschikt over een sauna en een bruisbad en is daarmee een perfecte villa om tijdens uw vakantie helemaal tot rust te komen.

De villa heeft een ruime woonkamer met open keuken inclusief alle comfort zoals een vaatwasser, Nespresso apparaat, waterkoker en koelkast met vriesvak. Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer, één badkamer en een apart toilet. Op de verdieping zijn de beide andere slaapkamers en is er nog een tweede badkamer met toilet. Naast de wellness faciliteiten heeft de Villa Oesterdam Wellness 6 een heerlijk terras en ruime tuin, waar u kunt genieten van de rustige omgeving die het resort u te bieden heeft.

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Wellness 6 is strikt rookvrij, huisdiervrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.

Dit type accommodatie is het gehele jaar met flexibele aankomstdagen te reserveren, ook in de zomermaanden. U kunt dagelijks aankomen met een minimum van 2 nachten met uitzondering van zondag.

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.

  • Volledig omheinde tuin 
  • Open haard
  • Sfeerhaard

Een villa met ligging aan het water is bij dit type niet mogelijk.

Daarnaast kunt u bij stap 1 van het boekingsproces op de plattegrond van het resort de gewenste villa kiezen. Indien u geen voorkeur aangeeft voor een villa, wordt een willekeurige villa u automatisch toegewezen.
Mocht er nog maar 1 villa van dit type beschikbaar zijn dan wordt deze ook automatisch toegewezen en is een voorkeur niet meer mogelijk.

Binnen dit type zijn geen villa's beschikbaar waar een huisdier is toegestaan.
Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke woningen beschikbaar.


In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per woning kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend.

Bij het reserveren van meerdere villa's adviseren wij u om contact op te nemen met de receptie.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg