Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen in Nederland

24 pers.
Huize Tergast

Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in 1905 en ligt in het centrum van het Drentse dorp Gasselternijveen, tussen het bosrijke landschap van Drenthe en het laagland van de veenkoloniën. De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de..

Gasselternijveen

18 pers.
Groepsaccommodatie Groenlo

Genieten van een luxe en royaal vakantieverblijf gelegen op slechts 10 minuten wandelen van het mooie, oude Vestingstadje Groenlo. Koken op een kookeiland en 9 riante slaapkamers met eigen sanitair een heerlijke plek om te verblijven in de Achterhoek..

Groenlo

14 pers.
Vakantiehuis Berlicum

Uniek in Nederland: overnachten tussen de kamelen! Op het erf van deze bijzondere boerderij in Brabant vind je deze groepsaccommodatie voor groepen van 10-14 personen.Uniek in Nederland: overnachten tussen de kamelen! Op het erf van deze bijzondere b..

Berlicum

18 pers.
Vakantiehuis Eibergen

Eigentijds buitenhuis in de Achterhoek voor groepen tot 18 personen (9 slaapkamers met eigen sanitair). Rust, ruimte en privacy zullen voor een fijn verblijf zorgen. Uniek!Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maxima..

Eibergen

30 pers.
Groepsaccommodatie Zuidzande

Deze exclusieve, mooie en luxe groepsaccommodatie voor 30 personen is gelegen in een klein dorpje in de gemeente Sluis, op slechts 5 km van de zee (Cadzand-Bad). De accommodatie bevindt zich op een voormalige boerderij die wordt omgeven door velden ..

Zuidzande

26 pers.
Groepsaccommodatie Kuinre

De groepsaccommodatie is een voormalige boerderij. Het voorhuis stamt uit 1868 en is gelegen aan de rand van Kuinre. De deel en de stallen zijn volledig verbouwd. Ideaal voor familie- en vriendengroepen. Aanpassi...De groepsaccommodatie is een voorma..

Kuinre

20 pers.
Vakantiehuis Wekerom

Vier vakantie met meerdere gezinnen of drie generaties. Gelegen in het Hart van de Veluwe, direct aan de bosrand en vol luxe en comfort.Gelegennin het hart van de Veluwe, direct aan de bosrand en vol luxe en comfort. Geschiktnvoor maximaal 20 persone..

Wekerom

28 pers.
Groepsaccommodatie Lage mierde

Voor wie geniet van natuur, rust en ruimte is deze groepsaccommodatie de ideale plek om te verblijven. Er zijn volop mogelijkheden voor lange en korte natuurwandelingen en fietstochten.Deze riante groepsaccommodatie ligt in het zuiden van Noord-Braba..

Lage mierde

10 pers.
Vakantieboerderij Eibergen

Deze karakteristieke monumentale boerderij uit de achttiende eeuw is verbouwd tot een luxe en sfeervol gastenverblijf en biedt ruimte aan acht tot en met twaalf personen. U kunt genieten van rust, ruimte en pri...Om de 1.5 meter afstand te kunnen waa..

Eibergen

36 pers.
Groepsaccommodatie Hollandscheveld

Sfeervolle rookvrije groepsaccommodatie met veel privacy, is niet geschikt voor luidruchtige groepen. Je hebt de beschikking over 4 afzonderlijke appartementen en uiteraard een verblijfsruimte voor de hele groep.Gastvrije groepsaccommodatie gelegen i..

Hollandscheveld

6 pers.
VZ901 Vakantiehuis in Zoutelande

6 Persoons Vakantiehuis in ZoutelandeNet buiten Zoutelande (Meliskerke) kunt u ons luxe, helemaal vrij liggende vakantiehuis huren voor maximaal 6 personen. Er is vrij uitzicht op de duinen van Zoutelande. Deze woning beschikt over een grote, zonnige..

Meliskerke

48 pers.
Groepsaccommodatie Putten

Familiehuis voor groepen die gesteld zijn op ruimte, luxe en pricacy in een bosrijke omgeving. Met beschikking over o.a. volley- en voetbalveld en binnen zwembad.Familiehuis voor groepen die gesteld zijn op ruimte, luxe en privacy in een bosrijke omg..

Putten

80 pers.
Vakantiehuis Wekerom

Op een unieke locatie, aan de rand van het bos "Het Wekeromse Zand", is deze groepsaccommodatie gebouwd.Aan de rand van het bos gelegen groepsaccommodatie. Het biedt plaats voor max 80 personen. Het is geschikt voor jeugd- en sportverenigingen, scho..

Wekerom

17 pers.
Groepsaccommodatie Swolgen

Schitterend gelegen kasteelboerderij met historische waarde, in een bosrijk en landelijk natuurgebied in het Limburgse landschap. en aanrader voor een familie- of vriendenreünie en ook voor een 'vergadering op de...Luxe kasteelboerderij voor 17 pers..

Swolgen

26 pers.
Groepsaccommodatie Handel

Gelegen bij de bossen, met uitzicht over weilanden en natuurgebied, ligt dit sfeervolle ingerichte, kindvriendelijke vakantiehuis.Gelegen bij de bossen, met uitzicht over weilanden en natuurgebied, ligt dit kindvriendelijke vakantiehuis. Het biedt vo..

Handel

15 pers.
Vakantiehuis Rijssen

Midden in de natuur ligt deze unieke groepsaccommodatie. Door het prachtige sedumdak gaat het gebouw volledig op in de omgeving.Middennin de natuur ligt deze groepsaccommodatie. Door het sedumdak gaat het gebouw volledig op in de omgeving. Groepen to..

Rijssen

20 pers.
Vakantievilla De Bult

Deze groepsaccommodatie is in geheel gerenoveerd tot een knusse & gezellige vakantiewoning, zoals je er maar eentje in Nederland kunt vinden!Deze groepsaccommodatie is geheel gerenoveerd tot een knusse & gezellige vakantiewoning. Daar kun je er maar ..

De bult

28 pers.
Groepsaccommodatie Mill

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 28 personen verblijven. In deze groepsaccommodatie vind je de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. De accommodatie is bijzonder geschikt voor familie -of vriendengroe..

Mill