Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen in Nederland

24 pers.
Huize Tergast

Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in 1905 en ligt in het centrum van het Drentse dorp Gasselternijveen, tussen het bosrijke landschap van Drenthe en het laagland van de veenkoloniën. De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de..

Gasselternijveen

18 pers.
Vakantieboerderij Laren

Gelegen aan de rand van het dorp Laren (GLD), staat deze woning in een zeer rustige omgeving. Een luxe groepsaccommodatie met uitzicht over weilanden en het Landgoed Oolde. Zeer geschikt voor familie en vriendengroepen.Gelegen aan de rand van het dor..

Laren

21 pers.
Vakantieboerderij Langenboom

Een fraai verbouwde boerderij uit de jaren '30 waarbij de authentieke sfeer is behouden en is voorzien van een modern interieur en moderne voorzieningen.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 20 personen verb..

Langenboom

6 pers.
Vakantieboerderij Eibergen

Deze karakteristieke monumentale boerderij uit de achttiende eeuw is verbouwd tot een luxe en sfeervol gastenverblijf en biedt ruimte aan zes personen. U kunt genieten van rust, ruimte en pri...Deze monumentale schuur uit de achttiende eeuw is verbou..

Eibergen

18 pers.
Groepsaccommodatie Vorden

In de Achterhoek, verscholen tussen weilanden en de bossen en op een prachtige locatie, aan het eind van een lange oprijlaan, ligt deze mooie groepsaccommodatie met sauna op een heerlijk vakantiedomein.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, ku..

Vorden

28 pers.
Groepsaccommodatie Vorden

In de Achterhoek gelegen groepsaccommodatie. Op dit vakantiedomein vindt U deze vrijstaande vakantieverblijven met veel sport en spelmogelijkheden.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 20 personen verblijven..

Vorden

16 pers.
Vakantieboerderij Beilen

Deze groepsaccommodatie is gevestigd in een oude boerderij uit 1856 en richt zich op families en senioren. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 16 volwassenen die een comfortabel familieweekend o...Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen..

Beilen

26 pers.
Groepsaccommodatie Kuinre

De groepsaccommodatie is een voormalige boerderij. Het voorhuis stamt uit 1868 en is gelegen aan de rand van Kuinre. De deel en de stallen zijn volledig verbouwd. Ideaal voor familie- en vriendengroepen. Aanpassi...De groepsaccommodatie is een voorma..

Kuinre

36 pers.
Groepsaccommodatie Hollandscheveld

Sfeervolle rookvrije groepsaccommodatie met veel privacy, is niet geschikt voor luidruchtige groepen. Je hebt de beschikking over 4 afzonderlijke appartementen en uiteraard een verblijfsruimte voor de hele groep.Gastvrije groepsaccommodatie gelegen i..

Hollandscheveld

16 pers.
Groepsaccommodatie Arcen

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal  2 huishoudens verblijven. Groepsaccommodatie gelegen net buiten de bebouwde kom van Arcen, aan de rand van de bossen. Ruim opgezet en sfeervol en (kind)vriendelijk ing..

Arcen

56 pers.
Groepsaccommodatie Blokzijl

Rust, ruimte, privacy en comfort vindt u in deze centraal gelegen groepsaccommodatie.Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn legt u uw hoofd te slapen op boxspring bedde...I.v.m. de corona kunnen er minder m..

Blokzijl

26 pers.
Vakantieboerderij Eibergen

Deze accommodatie is zeer landelijk gelegen. De accommodatie is zeer ruim opgezet, sfeervol en (kind)vriendelijk ingericht. Zowel de accommodatie als de omgeving zijn uitermate geschikt voor...nOm de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hie..

Eibergen

14 pers.
Groepsaccommodatie Rekken

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 14 personen. De hoeve biedt alle luxe van tegenwoordig maar oude details van het boerenhuis zijn bewaard gebleven. De hoeve ligt in Rek...Deze groepsaccommodatie biedt onderdak aan groepen tot 14 p..

Rekken

20 pers.
Vakantiehuis Wekerom

Vier vakantie met meerdere gezinnen of drie generaties. Gelegen in het Hart van de Veluwe, direct aan de bosrand en vol luxe en comfort.Gelegennin het hart van de Veluwe, direct aan de bosrand en vol luxe en comfort. Geschiktnvoor maximaal 20 persone..

Wekerom

30 pers.
Vakantiehuis De Bult

Deze unieke en zeer ruime groepsaccommodatie is te vinden in de bossen van Noord West Overijssel niet ver van het Nationale Park "De Weerribben" en het idyllische plaatsje Giethoorn. Rond het huis is een groot gazon w...Deze groepsaccommodatie is te ..

De bult

10 pers.
Vakantieboerderij Eibergen

Deze karakteristieke monumentale boerderij uit de achttiende eeuw is verbouwd tot een luxe en sfeervol gastenverblijf en biedt ruimte aan acht tot en met twaalf personen. U kunt genieten van rust, ruimte en pri...I.v.m. het corona virus mag er tijdel..

Eibergen

6 pers.
Vakantiehuis Kamperland

Ervaar de dynamiek van het Veerse Meer en geniet van het mooiste uitzicht van Zeeland. Hier kun je heel de dag zowel binnen als buiten genieten van de waterskiërs, wakeboarders, voorbij varende boten en de veranderende kleuren op het kabbelende wate..

Kamperland

30 pers.
Groepsaccommodatie Zuidzande

Deze exclusieve, mooie en luxe groepsaccommodatie voor 30 personen is gelegen in een klein dorpje in de gemeente Sluis, op slechts 5 km van de zee (Cadzand-Bad). De accommodatie bevindt zich op een voormalige boerderij die wordt omgeven door velden ..

Zuidzande