Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kamperen op een camping in Nederland

8 pers.
Comfortplaats

60 ruime comfort kampeerplaatsen met 10 ampère elektra, CAI en afvoer.Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is landelijk gelegen in de schilderachtige omgeving van het Twentse plaatsje Enter en beschikt over een gezellige familiecamping met 60 ruime, moo..

Enter

12 pers.
Vrachelse Heide - luxe vakantiehuis in Brabant met zwembad en jacuzzi

Luxe vakantiehuis met privézwembad, jacuzzi, biljart en tafeltennis op het Brabantse platteland, je kunt wandelen, fietsen en bourgondisch Breda bezoeken.Wordt het luieren, zwemmen, biljarten, fietsen of wandelen...Dit vakantiehuis op het Brabantse..

Breda

15 pers.
Vakantieboerderij Pesse

Verbouwde vakantieboerderij geschikt voor groepen tot 15 personen. Er zijn 8 slaapkamers, waarvan 4 royale slaapkamers op de begane grond met eigen sanitair. Je geniet van een weids uitzicht over de weilanden.Een kilometer buiten het dorp Pesse in ee..

Pesse

12 pers.
Groepsaccommodatie Lage Mierde

Deze groepsaccommodatie en boerderijcamping ligt op een bestaand melkveebedrijf, in een stiltegebied aan het landgoed "De Utrecht".Dit landgoed ligt aan de Belgische grens. is omringd door weilanden, en ligt aan een b...Deze groepsaccommodatie en boe..

Lage mierde

16 pers.
Groepsaccommodatie Kraggenburg

Bijzonder groepshuis in Scandinavische stijl voor 16 personen, met hotelkamers. Geschikt voor families en bedrijfsleven. In de Wildste Tuin van Nederland.Groepshuis in Scandinavische stijlDeze eigentijdse groepsaccommodatie ligt in de bossen op een g..

Kraggenburg

10 pers.
Groepsaccommodatie Baarle-Nassau

In dit chalet kun je verblijven met 10 personen. Ideaal voor gezinnen met kinderen. De groepsaccommodatie ligt op een vakantiepark, dus er zijn voldoende faciliteiten!In deze chalet kun je verblijven met 10 personen. Ideaal voor gezinnen met kinderen..

Baarle-Nassau

18 pers.
Vakantiehuis Ospel

De vele extra's bij deze groepsaccommodatie zorgen er voor dat iedereen van jong tot oud zich op deze locatie geen minuut hoeft te vervelen. Van heerlijk relaxed genieten in de sauna, tot je volledig in het zweet werk...Om de 1.5 meter afstand te kun..

Ospel

26 pers.
Vakantiehuis Rekken

Deze groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle verblijfsruimte en een eigen tuin met buitenkeuken, overdekt terras met haard onder "de hooiberg".Bij deze groepsaccommodatie in Rekken kom je niets te kort! Deze accommodatie is (afgescheiden) gel..

Rekken

40 pers.
Vakantiehuis Schaijk

Groepsaccommodatie, die plaats biedt aan max. 40 personen. Het gebouw is gelijkvloers en bovendien voorzien van vloerverwarming. Buiten heeft u een terras met tuinmeubilair. Deze accommodatie is zeer geschikt voo...Een volledig ingerichte groepsaccom..

Schaijk

12 pers.
Vakantiehuis Vrouwenpolder

Familiehuis dicht bij strand en duinen.Dit familiehuis met houten bekleding aan de buitenzijde geeft direct een warm gevoel. Het huis heeft haar eigen bijzondere karakter, smaakvol ingericht in een industriële en sfeervolle stijl!Een groepsaccommoda..

Vrouwenpolder

18 pers.
Vakantiehuis Warns

Samen en apart in deze lodges. Genieten van de rust maar wel de faciliteiten van de camping.Hier is het feest om te verblijven! Vanuit het brede terras heb je een prachtig uitzicht tot aan het Mirnser Klif. Terwijl jij geniet van de rust en de stilte..

Warns

40 pers.
Groepsaccommodatie Gees

Deze groepsaccommodatie ligt even buiten één van de mooiste en best bewaarde boerendorpen van Drenthe. Een gevarieerd gebied met o.a. de boswachterij Gees, dat bekend staat om z'n ongereptheid. Hier vindt u ook natuurg...Even buiten één van de mo..

Gees

38 pers.
Groepsaccommodatie Havelte

Uitgestrekte bossen en heidevelden, hunebedden, dorpjes en knusse buurtschappen zijn natuurlijk karakteristiek voor de provincie Drenthe. Aan de rand van het esdorp Havelte is een groepsaccommodatie gebouwd. Voorzien v...Direct achter deze groepsacc..

Havelte

36 pers.
Groepsaccommodatie Hollandscheveld

Sfeervolle rookvrije groepsaccommodatie met veel privacy, is niet geschikt voor luidruchtige groepen. Je hebt de beschikking over 4 afzonderlijke appartementen en uiteraard een verblijfsruimte voor de hele groep.Gastvrije groepsaccommodatie gelegen i..

Hollandscheveld

50 pers.
Groepsaccommodatie Bodegraven

Deze grote groepsaccommodatie heeft een bijzondere sfeer, met aangrenzend een grasveld en uitzicht op de visvijver en camping. De groepsaccommodatie heeft een eigen barbecue. Op hetzelfde terrein ligt de BOD-098.De grote groepsaccommodatie biedt over..

Bodegraven

4 pers.
Bouwlust E23

Uw geschakelde bungalow met royaal terras en landelijk uitzicht op het Krimbos en de speelweide. Uw vakantiewoning ligt net buiten het dorp op een groot eigen terrein, waar naar hartenlust gesport en gespeeld kan worden. In het centrum van De Cocksdo..

De Cocksdorp

4 pers.
Bouwlust E11

Uw geschakelde bungalow met royaal terras en landelijk uitzicht op het Krimbos en de speelweide. Uw vakantiewoning ligt net buiten het dorp op een groot eigen terrein, waar naar hartenlust gesport en gespeeld kan worden. In het centrum van De Cocksdo..

De Cocksdorp

6 pers.
Bouwlust G21A

Dit mooie grote appartement is bereikbaar via de een eigen ingang van een grote en sfeervolle boerderij nabij het Krimbos, In de boerderij bevinden zich zes ruime appartementen. Ieder appartement heeft een eigen terras en open tuin. De zoveel mogelij..

De Cocksdorp