Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodaties ideaal voor een familieweekend of teambuilding

48 pers.
De Kempense Hoeve

De Kempense Hoeve ligt in Bergeijk, in de Bourgondische Brabantse Kempen, centraal in een fraaie groene omgeving. Bossen en natuurgebieden wisselen af met agrarisch gebied, dorpen en steden. Deze hoeve beschikt over één accommodatie, er is altijd m..

Bergeijk

35 pers.
Kasteelboerderij Gunhof

Deze prachtige groepsaccommodatie heeft het allemaal. In de grote open woon- en eetruimte kunt u aangenaam gezamelijk de dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met een diner. Door de goed uitgeruste keuken is koken voor het gehele gezelschap hier ..

Swolgen

52 pers.
Landgoed de Gunhof

Deze prachtige groepsaccommodatie bestaat uit 2 groepsaccommodaties waardoor het pand meerdere keukens, en recreatieruimtes heeft. De grote eetzaal biedt ruim voldoende plek om met het gehele gezelschap te verblijven. In de grote open woon- en eetrui..

Swolgen

22 pers.
Landhuis Magnifiek

Dit prachtige en vorstelijke landhuis heeft een unieke vrijstaande ligging op de Veluwe. Het landhuis is zeer sfeervol, warm en luxe ingericht voor een gezelschap van 22 volwassenen en 6 kinderen tot maximaal 12 jaar. Het landhuis beschikt over twee ..

Apeldoorn

24 pers.
Huize Tergast

Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in 1905 en ligt in het centrum van het Drentse dorp Gasselternijveen, tussen het bosrijke landschap van Drenthe en het laagland van de veenkoloniën. De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de..

Gasselternijveen

35 pers.
Kasteelboerderij Gunhof

Luxe sfeervolle accommodatie met ensuite slaapkamers, sauna en recreatieruimte Deze prachtige groepsaccommodatie heeft het allemaal. In de grote open woon- en eetruimte kunt u aangenaam gezamelijk de dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met e..

Swolgen

57 pers.
Groepsaccommodatie Meppel

Dichtbij het centrum van Meppel op loopafstand van het station vind je deze herberg. Deze gemoedelijke herberg biedt plaats aan maximaal 57 personen op basis van logies met ontbijt. Er kunnen meerdere groepen aanwezig zijn.Om de 1.5 meter afstand te ..

Meppel

35 pers.
Vakantievilla Thorn

Midden in de historische kern van het witte stadje Thorn, ligt dit schitterende achttiende-eeuwse monumentale pand. Een pand dat door zijn stijl, allure, ligging, formaat, prachtige voor- en achtertuin, zeer gesc...Midden in de historische kern van h..

Thorn

36 pers.
Vakantiehuis Ospel

De vele extra's bij deze groepsaccommodatie zorgen er voor dat iedereen van jong tot oud zich op deze locatie geen minuut hoeft te vervelen. Van heerlijk relaxed genieten in de sauna, tot je volledig in het zweet werk...Landelijk gelegen, dichtbij Na..

Ospel

24 pers.
Vakantieboerderij de Moer

Accommodatie in het rustige de Moer. Met een leuke kinderboerderij en kleine scharrelvarkenshouderij. Gelegen op 6 km van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 4 h..

De Moer

21 pers.
Vakantieboerderij Langenboom

Een fraai verbouwde boerderij uit de jaren '30 waarbij de authentieke sfeer is behouden en is voorzien van een modern interieur en moderne voorzieningen.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 20 personen verb..

Langenboom

206 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 150 personen.Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 206 personen (of 97 personen bij 1 persoon per slaapkamer). De schuren van deze voormalige boerderij zijn omg..

Bant

40 pers.
Groepsaccommodatie Bennekom

Gelegen op een landgoed midden in de bossen aan de rand van de Hoge Veluwe ligt deze groepsaccommodatie voor 40 personen. Door zijn ligging op het landgoed is deze accommodatie uitermate geschikt voor familie - en vriendengroepen en als vergaderlocat..

Bennekom

24 pers.
Groepsaccommodatie Aalten

Een luxe groepsaccommodatie in Aalten met een riante keuken, verwarmd buiten zwembad en wellness ruimte met fitness apparatuur en sauna. Een prachtige plek in de Achterhoekse natuur.Een vakantievilla voor maximaal 24 personen, die van alle luxe is vo..

Aalten

52 pers.
Vakantiehuis Giethoorn

Gelegen aan het Bovenwijde van Giethoorn deze groepsaccommodatie geschikt voor families, scholen en verenigingen heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.Een bijzondere plek in Giethoorn midden in de natuur, door rietkragen e..

Giethoorn

28 pers.
Groepsaccommodatie Beneden-Leeuwen

Centraal gelegen in het "Land van Maas en Waal" treft u deze vakantieboerderij, die zowel geschikt is voor kleine als grotere groepen. De boerderij is gelegen in het buitengebied van het dorp Beneden-Leeuwen. Het v...Centraal gelegen in het "Land van..

Beneden-leeuwen

48 pers.
Vakantiehuis Woudsend

Karakteristiek herenhuis direct aan het water. Gelegen in een gezellig watersportdorp in Friesland, ideale groepsaccommodatie voor een sportief weekend vol watersport.Deze accommodatie is een authentiek Herenhuis waar iedereen zich snel thuis voelt d..

Woudsend

28 pers.
Klipper huren in Enkhuizen

Grote, snelle, gezellige tweemast Klipper waarmee je heerlijke tochten kunt maken over het IJsselmeer of de Waddenzee. Geen zeilervaring vereist.Neem je familie, vrienden, of collega's mee op een zeilreis over het prachtige water van Nederland. Zó h..

Enkhuizen

Luxe familieweekend accommodaties

Wil je een teambuilding huis huren? Heb je een familieweekend met de hele familie en wil je graag met z'n allen in één ruimte groepsaccommodatie van minimaal 25 personen? Huur dan een luxe ruime vakantiewoning in Nederland. Moet jij het familieweekend organiseren of zoek je een lastminute groepsaccommodatie voor een teambuildingweekend? Bekijk de vele familieweekend accommodaties in Nederland van de verschillende aanbieders zoals Groepen.nl en AanZee. Of je nu een familieweekend accommodatie voor 25, 40 of zelfs 50 personen zoekt, het groepsverblijf voor je weekend weg met je familie is beschikbaar! Een riante groepswoning op de Veluwe of zelfs groepsaccommodaties aan zee!