Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodaties ideaal voor een familieweekend of teambuilding

36 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Op het erf van een voormalige boerderij aan de rand van een 1200 hectare groot bos, ligt een kleinschalig vakantiepark. Het park ligt aan de rand van het 1200 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruit..

Bant

48 pers.
De Kempense Hoeve

De Kempense Hoeve ligt in Bergeijk, in de Bourgondische Brabantse Kempen, centraal in een fraaie groene omgeving. Bossen en natuurgebieden wisselen af met agrarisch gebied, dorpen en steden. Deze hoeve beschikt over één accommodatie, er is altijd m..

Bergeijk

35 pers.
Kasteelboerderij Gunhof

Deze prachtige groepsaccommodatie heeft het allemaal. In de grote open woon- en eetruimte kunt u aangenaam gezamelijk de dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met een diner. Door de goed uitgeruste keuken is koken voor het gehele gezelschap hier ..

Swolgen

52 pers.
Landgoed de Gunhof

Deze prachtige groepsaccommodatie bestaat uit 2 groepsaccommodaties waardoor het pand meerdere keukens, en recreatieruimtes heeft. De grote eetzaal biedt ruim voldoende plek om met het gehele gezelschap te verblijven. In de grote open woon- en eetrui..

Swolgen

22 pers.
Landhuis Magnifiek

Dit prachtige en vorstelijke landhuis heeft een unieke vrijstaande ligging op de Veluwe. Het landhuis is zeer sfeervol, warm en luxe ingericht voor een gezelschap van 22 volwassenen en 6 kinderen tot maximaal 12 jaar. Het landhuis beschikt over twee ..

Apeldoorn

24 pers.
Huize Tergast

Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in 1905 en ligt in het centrum van het Drentse dorp Gasselternijveen, tussen het bosrijke landschap van Drenthe en het laagland van de veenkoloniën. De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de..

Gasselternijveen

30 pers.
Groepsaccommodatie Appeltern

In het Land van Maas en Waal vindt u deze stijlvolle groepsaccommodatie voor groepen tot maximaal 30 personen. Een unieke plek aan de dijk buiten het dorpje Appeltern, maar toch dichtbij grote plaatsen als Oss, Tiel en Nijmegen.Dit voormalige stoomge..

Appeltern

22 pers.
Buitenplaets de Heide Woonhuis & Kapschuur groepshuis voor 22 personen

Groot vakantiehuis in Overijssel met zwemvijver, sportterrein, klimparcours en speeltuin voor een familievakantie op een privélandgoed in het mooie Twente.Groot vakantiehuis voor familieweekend op privélandgoed in TwenteOp een mooie plek middenin ..

Beckum

28 pers.
Groepsaccommodatie Mill

In deze groepsaccommodatie vind je de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. De accommodatie is bijzonder geschikt voor familie -of vriendengroepen van maximaal 28 personen.In deze groepsaccommodatie vind je de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid..

Mill

30 pers.
Vakantieboerderij Leens

Wil je rust en ruimte voor de hele groep? Deze groepsaccommodatie in Groningen voor maximaal 30 personen zal je dan goed bevallen.Bij deze Groningse vakantieboerderij voor 30 personen is het 's nachts nog echt donker en zelfs is hier, op koude winter..

Leens

206 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 150 personen.Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 206 personen (of 97 personen bij 1 persoon per slaapkamer). De schuren van deze voormalige boerderij zijn omg..

Bant

40 pers.
Groepsaccommodatie Kaag

De groepsaccommodatie ligt op een eiland in de Kagerplassen. Deze unieke locatie, midden in de Randstad, is alleen per pont (24 uur per dag) bereikbaar. Uitermate geschikt voor een familiereünie,clubmeeting,trainingswe...Deze locatie, midden in de R..

Kaag

66 pers.
Groepsaccommodatie Kaag

De groepsaccommodatie ligt in het dorpje Kaag, op een eiland in de Kagerplassen. Deze unieke locatie is alleen per pont (24 uur per dag) bereikbaar.De groepsaccommodatie ligt in het dorpje Kaag, op een eiland in de Kagerplassen. Deze unieke locatie, ..

Kaag

44 pers.
Groepsaccommodatie Maasbommel

Altijd al een keer op een boot willen slapen? Hier kan het! Een drijvende groepsaccommodatie aan boord van een riviercruiseschip gelegen in recreatiegebied "De Gouden Ham" te Maasbommel, direct aan rivier de Maas. Tegenover de accommodatie is een ca..

Maasbommel

72 pers.
Groepsaccommodatie Maasbommel

Altijd al een keer op een boot willen slapen? Hier kan het! Een drijvende groepsaccommodatie aan boord van een riviercruiseschip gelegen in recreatiegebied "De Gouden Ham" te Maasbommel, direct aan rivier de Maas. Tegenover de accommodatie is een cam..

Maasbommel

60 pers.
Vakantievilla Westhem

In alle rust genieten van een riante groepsaccommodatie met geweldige faciliteiten voor maar liefst 60 personen in een adembenemende waterrijke omgeving.Deze vakantieboerderij is gelegen op een schitterende privéplek, direct aan de meren van Zuidwes..

Westhem

32 pers.
Groepsaccommodatie Den Ham

Deze groepsaccommodatie biedt plek voor groepen voor 32 personen. Je verblijft op een rustig en kleinschalig vakantiepark in Twente.Deze groepsaccommodatie biedt plek voor groepen van 32 personen. Je verblijft op een rustig en kleinschalig vakantiepa..

Den Ham

52 pers.
Vakantiehuis Giethoorn

Gelegen aan het Bovenwijde van Giethoorn deze groepsaccommodatie geschikt voor families, scholen en verenigingen heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.Een bijzondere plek in Giethoorn midden in de natuur, door rietkragen e..

Giethoorn

Luxe familieweekend accommodaties

Wil je een teambuilding huis huren? Heb je een familieweekend met de hele familie en wil je graag met z'n allen in één ruimte groepsaccommodatie van minimaal 25 personen? Huur dan een luxe ruime vakantiewoning in Nederland. Moet jij het familieweekend organiseren of zoek je een lastminute groepsaccommodatie voor een teambuildingweekend? Bekijk de vele familieweekend accommodaties in Nederland van de verschillende aanbieders zoals Groepen.nl en AanZee. Of je nu een familieweekend accommodatie voor 25, 40 of zelfs 50 personen zoekt, het groepsverblijf voor je weekend weg met je familie is beschikbaar! Een riante groepswoning op de Veluwe of zelfs groepsaccommodaties aan zee!