Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodaties ideaal voor een familieweekend of teambuilding

24 pers.
Groepsaccommodatie Vorden

Optimaal genieten in deze groepsaccommodatie met hottub en sauna.In het prachtige Vorden met bossen, akkers en de vele kastelen vind je deze nieuwe groepsaccommodatie voor 24 personen. Vanwege de luxe faciliteiten kom je hier echt niets te kort en is..

Vorden

47 pers.
Vakantieboerderij Sleen

Niet ver van de warme bakker en de supermarkt, ligt deze uiterst sfeervolle, voormalige brasserie, geschikt voor 47 personen. Met een royaal terras en 17 mooie, comfortabele slaapkamers is dit de accommodatie waa...Niet ver van de warme bakker en de ..

Sleen

24 pers.
Groeps Villa 24 pers.

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe is een vakantiepark voor jong en oud. Onze faciliteiten zijn zeer kindvriendelijk en we hebben legio mogelijkheden voor vertier! Denk aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groo..

Voorthuizen

35 pers.
Kasteelboerderij Gunhof

Luxe sfeervolle accommodatie met ensuite slaapkamers, sauna en recreatieruimte Deze prachtige groepsaccommodatie heeft het allemaal. In de grote open woon- en eetruimte kunt u aangenaam gezamelijk de dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met e..

Swolgen

24 pers.
Huize Tergast

Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in 1905 en ligt in het centrum van het Drentse dorp Gasselternijveen, tussen het bosrijke landschap van Drenthe en het laagland van de veenkoloniën. De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de..

Gasselternijveen

30 pers.
Recreatiepark de Stelhoeve 2

De oude boerderij is volledig gerenoveerd nadat deze in 2010 door een brand werd verwoest. De groepsaccommodatie die hier is gerealiseerd, is van hoog niveau afwerking en beschikt over extra luxe. Zo beschikt het groepshuis over veertien zeer riante ..

Wemeldinge

24 pers.
Huize Tergast

Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in 1905 en ligt in het centrum van het Drentse dorp Gasselternijveen, tussen het bosrijke landschap van Drenthe en het laagland van de veenkoloniën. De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de..

Gasselternijveen

54 pers.
Vakantiehuis Putten

Deze groepsaccommodatie ligt op 400 meter van het bos, midden op de Veluwe. De groepsaccommodatie, is ruim opgezet. Je beschikt over veel ruimte, zowel binnen als buiten. Door de rustige ligging met veel privacy is dit een ide...Deze groepsaccommoda..

Putten

40 pers.
Vakantieboerderij Meppen

Aan de rand van het esdorp Meppen, dichtbij Emmen, ligt deze groepsaccommodatie. Rust, Ruimte en natuur zijn hier te vinden, een heerlijke plek om met uw groep te verblijven.De groepsaccommodatie is gevestigd in een boerderij in Drenthe in een pracht..

Meppen

26 pers.
Vakantiehuis Scherpenzeel

Deze voormalige herberg is smaakvol ingericht en beschikt over een mooie bar. Bij uitstek geschikt voor familie- en vriendengroepen, maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten te gebruiken. Deze accommodatie is prima ge...Deze mooie groepsaccommodatie is pr..

Scherpenzeel (FR)

40 pers.
Vakantiehuis Sneek

Een schitterend gelegen groepsaccommodatie in Sneek groepen tot 40 personen. Uitermate geschikt voor watersport, door ligging direct aan doorgaand vaarwater.Een schitterend gelegen groepsaccommodatie in Sneek groepen tot 40 personen. Uitermate geschi..

Sneek

40 pers.
Groepsaccommodatie Mander

Groepsaccommodatie geschikt voor 40 personen gelegen in Twente. Geniet van de adembenemende natuur van het Dal van de Mosbeek, liggend op de grens van Duitsland.Deze in 2018 gebouwde groepsaccommodatie in Mander, ligt nabij Ootmarsum. Geschikt voor ..

Mander

24 pers.
Vakantieboerderij de Moer

Accommodatie in het rustige de Moer. Met een leuke kinderboerderij en kleine scharrelvarkenshouderij. Gelegen op 6 km van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen.Aan de rand van het dorpje de Moer (bij Kaatsheuvel)ngelegen vakantieverblijf geschi..

De Moer

30 pers.
Vakantieboerderij Leens

Wil je rust en ruimte voor de hele groep? Deze groepsaccommodatie in Groningen voor maximaal 30 personen zal je dan goed bevallen.Bij deze Groningse vakantieboerderij voor 30 personen is het 's nachts nog echt donker en zelfs is hier, op koude winter..

Leens

206 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 150 personen.Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 206 personen (of 97 personen bij 1 persoon per slaapkamer). De schuren van deze voormalige boerderij zijn omg..

Bant

66 pers.
Groepsaccommodatie Kaag

De groepsaccommodatie ligt in het dorpje Kaag, op een eiland in de Kagerplassen. Deze unieke locatie is alleen per pont (24 uur per dag) bereikbaar.De groepsaccommodatie ligt in het dorpje Kaag, op een eiland in de Kagerplassen. Deze unieke locatie, ..

Kaag

40 pers.
Groepsaccommodatie Kaag

De groepsaccommodatie ligt op een eiland in de Kagerplassen. Deze unieke locatie, midden in de Randstad, is alleen per pont (24 uur per dag) bereikbaar. Uitermate geschikt voor een familiereünie,clubmeeting,trainingswe...Deze locatie, midden in de R..

Kaag

56 pers.
Groepsaccommodatie Blokzijl

Rust, ruimte, privacy en comfort vindt u in deze centraal gelegen groepsaccommodatie.Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn legt u uw hoofd te slapen op boxspring bedde...Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbi..

Blokzijl

Luxe familieweekend accommodaties

Wil je een teambuilding huis huren? Heb je een familieweekend met de hele familie en wil je graag met z'n allen in één ruimte groepsaccommodatie van minimaal 25 personen? Huur dan een luxe ruime vakantiewoning in Nederland. Moet jij het familieweekend organiseren of zoek je een lastminute groepsaccommodatie voor een teambuildingweekend? Bekijk de vele familieweekend accommodaties in Nederland van de verschillende aanbieders zoals Groepen.nl en AanZee. Of je nu een familieweekend accommodatie voor 25, 40 of zelfs 50 personen zoekt, het groepsverblijf voor je weekend weg met je familie is beschikbaar! Een riante groepswoning op de Veluwe of zelfs groepsaccommodaties aan zee!