Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodaties ideaal voor een familieweekend of teambuilding

48 pers.
De Kempense Hoeve

De Kempense Hoeve ligt in Bergeijk, in de Bourgondische Brabantse Kempen, centraal in een fraaie groene omgeving. Bossen en natuurgebieden wisselen af met agrarisch gebied, dorpen en steden. Deze hoeve beschikt over één accommodatie, er is altijd m..

Bergeijk

35 pers.
Kasteelboerderij Gunhof

Deze prachtige groepsaccommodatie heeft het allemaal. In de grote open woon- en eetruimte kunt u aangenaam gezamelijk de dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met een diner. Door de goed uitgeruste keuken is koken voor het gehele gezelschap hier ..

Swolgen

52 pers.
Landgoed de Gunhof

Deze prachtige groepsaccommodatie bestaat uit 2 groepsaccommodaties waardoor het pand meerdere keukens, en recreatieruimtes heeft. De grote eetzaal biedt ruim voldoende plek om met het gehele gezelschap te verblijven. In de grote open woon- en eetrui..

Swolgen

22 pers.
Landhuis Magnifiek

Dit prachtige en vorstelijke landhuis heeft een unieke vrijstaande ligging op de Veluwe. Het landhuis is zeer sfeervol, warm en luxe ingericht voor een gezelschap van 22 volwassenen en 6 kinderen tot maximaal 12 jaar. Het landhuis beschikt over twee ..

Apeldoorn

24 pers.
Huize Tergast

Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in 1905 en ligt in het centrum van het Drentse dorp Gasselternijveen, tussen het bosrijke landschap van Drenthe en het laagland van de veenkoloniën. De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de..

Gasselternijveen

41 pers.
Groepsaccommodatie Wehe den Hoorn

Deze groepsaccommodatie ligt centraal tussen de Waddenzee, Lauwersmeer en Groningen stad: dus een geweldig uitgangspunt voor wadlopen, kanoën en stadten.Deze groepsaccommodatie is door vis- en vaarwater omsloten, midden in een van de oudst bewoonde ..

Wehe Den Hoorn

24 pers.
Groepsaccommodatie Bant

Glamping! Dat is de sfeer en de vrijheid van kamperen, maar dan met het comfort van een hotel! De 4 luxe zespersoonstenten met de grote groepstent bieden de zespersoonstenten plaats aan groepen tot 24 personen.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarbo..

Bant

24 pers.
Groeps Villa 24 pers.

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe is een vakantiepark voor jong en oud. Onze faciliteiten zijn zeer kindvriendelijk en we hebben legio mogelijkheden voor vertier! Denk aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groo..

Voorthuizen

26 pers.
Groepsaccommodatie Vreeland

De groepsaccommodatie bestaat uit 4 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte met keuken, gelegen langs de Utrechtse Vecht, waar je heerlijk kan genieten van de rust en ruimte!De groepsaccommodatie is gelegen op een boerderij waar ook boerderij-..

Vreeland

64 pers.
Groepsaccommodatie Heino

In de bossen bij Heino op loopafstand van een recreatiemeer staat een Hostel geschikt voor 64 personen. Prachtige plek in de Sallandse natuur, maar ook de stad Zwolle is goed te bereiken.In de bossen van Heino ligt deze groepsaccommodatie. Het terrei..

Heino

25 pers.
Groepsaccommodatie Wehe den Hoorn

Deze groepsaccommodatie ligt centraal tussen de Waddenzee, Lauwersmeer en Groningen stad: dus een geweldig uitgangspunt voor wadlopen, kanoën en stadten.Deze boerderij uit 1831 is voor maximaal 25 personen met 6 slaapkamers. De boerderij biedt een r..

Wehe Den Hoorn

35 pers.
Kasteelboerderij Gunhof

Luxe sfeervolle accommodatie met ensuite slaapkamers, sauna en recreatieruimte Deze prachtige groepsaccommodatie heeft het allemaal. In de grote open woon- en eetruimte kunt u aangenaam gezamelijk de dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met e..

Swolgen

60 pers.
Vakantievilla Westhem

In alle rust genieten van een riante groepsaccommodatie met geweldige faciliteiten voor maar liefst 60 personen in een adembenemende waterrijke omgeving.Deze vakantieboerderij is gelegen op een schitterende privéplek, direct aan de meren van Zuidwes..

Westhem

25 pers.
Groepsaccommodatie Alphen

Landelijk gelegen groepsaccommodatie in het Land van Maas en Waal en is geschikt voor vrienden- en familiegroepen tot en met 48 personen. De inrichting inLandelijkngelegen groepsaccommodatie in het Land van Maas en Waal. De accommodatie isnzeer gesch..

Alphen

34 pers.
Groepsaccommodatie Heusden

Geniet van de rust en ruimte aan de rand van Nationaal park De Groote Peel. Kom heerlijk genieten van de natuur en het buitenleven, waar de kinderen lekker vrij rond kunnen spelen. Onze individuele huisjes geven de mogelijkheid om je even rustig teru..

Heusden

35 pers.
Groepsaccommodatie Kloosterzande

Deze groepsaccommodatie is ingericht om de 1,5 meter te kunnen waarborgen en is gelegen in de polder met de Westerschelde op loopafstand. Terrasjes en restaurants in overvloed, wat cultuur om op te snuiven, een wandeling of fietstocht hier en daar…..

Kloosterzande

36 pers.
Vakantievilla Den Burg

Vanuit deze familievilla heb je een adembenemend uitzicht over het Texels landschap! Slaapkamers met eigen sanitair en geschikt voor mensen met een zorgvraag. Welkom op de meest duurzame locatie van Europa.Deze landelijke 36 persoons familie-villa is..

Den Burg

22 pers.
Groepsaccommodatie Waarland

Nog lekker even weg met een kleine groep! Groepsaccommodatie voor groepen tot 22 personen met ruime tuin en vlak bij strand en duinen. Het is hier optimaal genieten!Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 22 personen. Comfortabel, met ze..

Waarland

Luxe familieweekend accommodaties

Wil je een teambuilding huis huren? Heb je een familieweekend met de hele familie en wil je graag met z'n allen in één ruimte groepsaccommodatie van minimaal 25 personen? Huur dan een luxe ruime vakantiewoning in Nederland. Moet jij het familieweekend organiseren of zoek je een lastminute groepsaccommodatie voor een teambuildingweekend? Bekijk de vele familieweekend accommodaties in Nederland van de verschillende aanbieders zoals Groepen.nl en AanZee. Of je nu een familieweekend accommodatie voor 25, 40 of zelfs 50 personen zoekt, het groepsverblijf voor je weekend weg met je familie is beschikbaar! Een riante groepswoning op de Veluwe of zelfs groepsaccommodaties aan zee!