Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Koudekerke

Koudekerke, Nederland

groepsaccommodatie-koudekerkegroepsaccommodatie-koudekerkegroepsaccommodatie-koudekerkegroepsaccommodatie-koudekerkegroepsaccommodatie-koudekerke
Favoriet 
 
 

v.a. 4.057

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 60 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Koudekerke in Koudekerke

Eventjes buiten het dorp Koudekerke vindt u deze accommodatie voor 60 personen, bestaande uit zes bungalows en een groepsruimte. Op loopafstand van het zuidstrand van Walcheren. Tussen de steden Vlissingen en Middelburg.

Eventjes buiten het dorp Koudekerke vind je deze groepsaccommodatie voor 60 personen, bestaande uit zes bungalows en een groepsruimte. Rustig en landelijk gelegen. Het terrein is 2,5 ha groot en wordt deels bezet door bungalows. Het andere deel is gereserveerd voor kamperen (minicamping). De bungalows liggen verspreid rondom speelvelden waar de kinderen zich kunnen vermaken op de diverse speeltoestellen of in de zandbak.

Een groepsaccommodatie in Zeeland met 6 bungalows

Je beschikt over zes bungalows, deze zijn ieder voor 10 personen. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met een schuifpui naar het terras. Een open keuken voorzien van veel voorzieningen. Er zijn 4 slaapkamers. Badkamer en een apart toilet, een extra mindervalidenbadkamer met douche en toilet (informeer bij Groepen.nl naar de mogelijkheden). Het geheel wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming en je krijgt de beschikking over een ruim terras. Er is een groepsruimte. Deze ruimte heeft een compleet ingerichte keuken, voldoende tafels en stoelen en een toiletgroep. Een gas BBQ is optioneel bij te boeken.

Vanuit jullie groepsaccommodatie binnen een paar minuten midden in de stad of op het strand

De accommodatie ligt op 2,5 km loopafstand van het dorp Koudekerke, centraal tussen de steden Vlissingen (3 km) en Middelburg (4 km). Ook het mooie zuiderstrand van Walcheren is binnen handbereik (Dishoek 2 km). In het vroon van de duinen kun je uitstekende boswandelingen maken. Door de vele betonwegen leent de directe omgeving zich uitstekend voor het maken van skeelertochten. Geef je de voorkeur aan de fiets? Een uitgebreid net van B-wegen en fietspaden staat tot je beschikking.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen voor een

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn