Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Koudekerke

Nederland

10/10
12 pers.
Groepsaccommodatie Koudekerke

Deze groepsaccommodatie ligt midden in de ongerepte natuur centraal tussen Middelburg, Vlissingen en Koudekerke op enkel drie kilometer van het strand.Op ongeveer drie kilometer van strand en zee vind je deze eenvoudige maar landelijk gelegen 12 pers..

Koudekerke

10/10
9 pers.
Groepsaccommodatie Koudekerke

Deze groepsaccommodatie is een combinatie van 3 appartementen in hartje Koudekerke. Gelegen in het oude centrum van Koudekerke met de terrasjes voor de deur en dichtbij het strand!Genieten met vrienden of familie, maar toch allemaal een eigen plek? D..

Koudekerke

9/10
8 pers.
VZ142 Vakantiehuis Koudekerke

Comfortabel 8-persoons vakantiehuis in Koudekerke dichtbij het strandNet buiten Koudekerke in Walcheren kunt u dit comfortabele 8-persoons vakantiehuis huren en er een heerlijke vakantie beleven met uw gezin of familie. Het is van alle gemakken voorz..

Koudekerke

10/10
30 pers.
Groepsaccommodatie Koudekerke

Eventjes buiten het dorp Koudekerke vind je bestaande uit drie bungalows en een groepsruimte. Rustig en landelijk gelegen. Het terrein is 2,5 ha groot en wordt deels bezet door bungalows. De bungalows liggen ver...Om de 1.5 meter afstand te kunnen wa..

Koudekerke

9,3/10
6 pers.
VZ033 Appartement Koudekerke

6-persoons vakantieappartement in Koudekerke op loopafstand van het strandHuurt u dit jaar dit knusse zes persoons appartement in Koudekerk-Dishoek? Het is gelegen op slechts 1500m van het strand. Het appartement is comfortabel en gezellig ingericht..

Koudekerke

9,2/10
2 pers.
VZ035/VZ036 Appartement Koudekerke

2-persoons studio in Koudekerke op loopafstand van het strandIn Koudekerke-Dishoek, op slechts 1500m van het strand, kunt u deze tweepersoons studio huren. Tezamen met nog twee appartementen en een studio vormt het een 16-persoons groepsaccommodatie ..

Koudekerke

Strandhotel Westduin Vlissingen

Het Strandhotel Westduin heeft 116 kamers, variërend van landzijde kamers tot suites. Alle kamers beschikken over een badkamer met bad en/of (regen)douche, haardroger, televisie, Wi-Fi, telefoon met radio en weksysteem, koffie- en theefaciliteiten, ..

Koudekerke

9/10
6 pers.
VZ034 Appartement Koudekerke

6-persoons vakantieappartement in Koudekerke op loopafstand van het strandIn Koudekerk-Dishoek, op slechts 1500m van het strand, kunt u dit zes persoons appartement huren. Het appartement is comfortabel en gezellig ingericht en ligt op de eerste ver..

Koudekerke

8,5/10
10 pers.
Groepsaccommodatie Koudekerke

Een ruime 2-onder-1-kap bungalow, gegroepeerd rond een speelveld. Op loopafstand van het zuidstrand van Walcheren. Tussen de steden Vlissingen en Middelburg. U kunt gebruikt maken van de faciliteiten van het park.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waa..

Koudekerke

8,4/10
60 pers.
Vakantiehuis Koudekerke

Eventjes buiten het dorp Koudekerke vindt u deze accommodatie voor 60 personen, bestaande uit zes bungalows en een groepsruimte. Op loopafstand van het zuidstrand van Walcheren. Tussen de steden Vlissingen en Middelburg.Om de 1.5 meter afstand te kun..

Koudekerke

Strandhotel Westduin

8-daagse Vakantie naar Strandhotel Westduin in Noordzeekust..

Koudekerke

8,2/10
4 pers.
VZ872 Appartement in Koudekerke

4 Persoons vakantieappartement in KoudekerkeOp een toplocatie in Koudekerke kunt u dit gezellige vakantieappartement voor maximaal 4 personen huren. U zit op slechts 250 meter van het prachtige Noordzeestrand waar u niet alleen heerlijk kunt zonnen e..

Koudekerke

8,5/10
6 pers.
Dorpsplein

Aan het dorpsplein in Koudekerke ligt dit leuke vakantiehuis, geschikt voor zes personen. Begin 2011 is het huis flink verbouwd met als resultaat een prachtige nieuwe en comfortabele inrichting van deze tijd. Vanuit de tuin loopt u zo de achterkamer ..

Koudekerke

8,7/10
8 pers.
Zeeuws Zeehuis

Gezellig vakantiehuis op loopafstand van de duinen en het strand. Met de fiets bent u in een kwartier in het gezellige dorp Koudekerke of in het centrum van Vlissingen. Het vakantiehuis ligt in een parkachtige omgeving en heeft een tuin en fijn terra..

Koudekerke

6 pers.
Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek 13H Luxe 6 personen

Gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek ontvangen wij u graag in één van onze splinternieuwe luxe en sfeervolle appartementen op een steenworp afstand van strand en zee.Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vaka..

Koudekerke

6 pers.
Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek M Luxe 6 personen

Gelegen aan de voet van de duinovergang Dishoek, verwelkomen wij u graag in een van onze gloednieuwe luxe en aantrekkelijke appartementen, op een steenworp afstand van het strand en de zee. Onze appartementen zijn volledig uitgerust voor een zorgelo..

Koudekerke

6 pers.
Appartement - Kaapduinseweg 13 | Dishoek 13G Luxe 6 personen

Gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek ontvangen wij u graag in één van onze splinternieuwe luxe en sfeervolle appartementen op een steenworp afstand van strand en zee.Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vaka..

Koudekerke

8,6/10
4 pers.
Zeeroos

Gezellig vakantiehuis met een mooie ligging vlakbij Koudekerke en Vlissingen. U verblijft in het bos, onderaan de duinen en slechts vijf minuten lopen naar de vloedlijn. Het vakantiehuis ligt heel rustig in een recreatiegebied en beschikt over een he..

Koudekerke

Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!