Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oesterdam | 4 personen

Tholen, Nederland

villa-oesterdam-4-personenvilla-oesterdam-4-personenvilla-oesterdam-4-personenvilla-oesterdam-4-personenvilla-oesterdam-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 594

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Villa Oesterdam | 4 personen in Tholen

Villa Oesterdam 4 is een ruime, unieke en smaakvolle 4-persoons villa met een heerlijke tuin en een ruim en overdekt terras.

Deze luxe en sfeervol ingerichte villa heeft een ruime woonkamer met open keuken met luxe apparatuur zoals een Nespresso apparaat, waterkoker, combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De villa biedt extra veel ruimte met veel lichtinval zodat u vrienden en familie comfortabel kunt ontvangen.
Deze villa heeft twee ruime slaapkamers, die beide voorzien zijn van twee éénpersoonsbedden. Er is ook een ruime badkamer voorzien van een douchecabine, wasbak en toilet. Er is een apart toilet op de begane grond. Al deze faciliteiten zullen ervoor zorgen dat u kunt genieten van een zorgeloos en luxe verblijf. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.

  • Ligging aan het water
  • Ligging aan insteekhaven
  • Volledig omheinde tuin 
  • Sfeerhaard
  • Trampoline

Huisdier
In enkele villa's is 1 huisdier toegestaan en dit dient u bij het maken van de reservering aan te geven zodat de juiste villa voor u geselecteerd wordt.
(Een huisdiervilla betekent niet automatisch een omheinde tuin)

In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-04-2024 t/m 05-04-2024 (4 dagen) 1.051,-   Boek
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 801,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn