Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

vakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizen
Favoriet 
 
 

v.a. 562

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Voorthuizen in Voorthuizen

Zeer ruim Safarihouse voor 8 personen met een eigen badkamer.

Verblijf comfortabel in deze zeer ruime Safarihouse voor 8 personen met een eigen badkamer. Geniet van een weekendje weg of vakantie op de Veluwe met je gezin of familie. Je verblijft op de camping van een vakantiepark.

Zeer ruim Safarihouse voor 8 personen

Beleef een glamping avontuur in deze luxe en ruime safaritent. Het Safarihouse biedt plaats aan 8 personen en bevindt zich op een gezellig kampeerveld. De houten inrichting in de tent zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. De tent beschikt o.a. over een ruime zit- en eethoek, een compleet ingerichte keuken met een 4-pits gasstel, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron, een bedstede voor twee personen en twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en de tweede slaapkamer beschikt over twee stapelbedden. De uitblinker in de safaritent is de eigen badkamer met een toilet, wastafel en douche. Dat is pas luxe kamperen! De 8-persoons safaritent is uitermate geschikt voor een groot gezin of vriendengroep. Extra fijn: vanaf de veranda kan je de kinderen zien spelen in de speeltuin.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn.

Bekijk ook andere

Je kunt in ons Safarihouse verblijven tijdens het kampeerseizoen van maart t/m oktober.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 671,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 671,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath