Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Renesse

Renesse, Nederland

vakantiehuis-renessevakantiehuis-renessevakantiehuis-renessevakantiehuis-renessevakantiehuis-renesse
Favoriet 
 
 

v.a. 500

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Renesse in Renesse

Ontdek deze verrassende vakantiewoning op loopafstand van het strand en bruisende centrum Renesse. Geschikt voor 6 personen!

Op slechts een paar honderd meter van het strand van Renesse vandaan ligt deze prachtige ruime en lichte vakantiewoning met ruimte voor 6 personen, 3 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers. Laat je verrassen door de speelse indeling, de ruime slaapkamers met bijzondere raampartijen en de prachtige lichtinval aan alle zijden van deze bijzondere accommodatie. Deze strandvilla is deaal voor gezinnen en rustzoekers. Helaas ontvangen we geen groepen jongeren in deze accommodatie. 

Vakantiehuis in Renesse nabij het strand 🏡

Via de hal stap je binnen in de ruime woonkamer, gekenmerkt door de bijzondere hoogte, mooie houten balken en enorme ramen. De woonkamer is ruim, maar knus en gezellig door de natuurlijke materialen en warme inrichting. Bij de televisie is een gezellige zithoek gecreëerd met een ruime hoekbank, losse fauteuil en praktische salontafels. Centraal in de living staat de trap naar de tweede verdieping tussen het woon- en eetgedeelte. De ruime eettafel met plaats voor 6 personen is voorzien van comfortabele stoelen. Vanuit de gehele living heb je uitzicht op de ruime tuin en het terras. De keuken is ingericht met alle apparatuur die je nodig hebt, zoals een kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Via de trap in de woonkamer bereik je de tweede verdieping. Hier vind je twee van de drie slaapkamers. Beide slaapkamers op deze etage zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden (80x200cm) en een kledingkast. De badkamer op deze verdieping bevat een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Er is tevens een apart toilet aanwezig.  De derde slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Deze slaapkamer bevat twee eenpersoonsbedden (80x200cm) en heeft een ensuite badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. De slaapkamer en badkamer zijn net als de rest van de begane grond voorzien van vloerverwarming. Ook op de begane grond is een apart toilet aanwezig. Vanuit de living stap je op het terras (16m2) dat gedeeltelijk overdekt is, de tuin (300m2) is volledig afgesloten waardoor ook hele kleine kinderen naar hartelust kunnen buitenspelen en er staat een heerlijke tuinset en twee loungebedden om te relaxen en te genieten van het buitenleven. Voor extra comfort is er een wasmachine en droger aanwezig, zo kan je na een lange stranddag je handdoeken en badkleding weer opfrissen voor de volgende stranddag. Reis je met kleine kinderen? In de woning is zowel een kinderbedje als kinderstoel aanwezig. Op de oprit van de woning is ruimte om twee auto's te parkeren. Je trouwe viervoeter moet helaas wel thuisblijven want in deze vakantiewoning zijn geen huisdieren toegestaan. 

Ontdek het mooie Renesse 🤩

Renesse, deze badplaats moet je wel kennen. Is het alleen uit verhalen? Dan is het nu tijd om Renesse zelf te ervaren. De badplaats Renesse ademt natuurlijk het strand, een must om heen te gaan, misschien zelfs wel de reden dat je deze vakantiewoning bekijkt. En terecht want het strand van Renesse is prachtig en samen met het prachtige natuurgebied rondom Renesse vier je hier vakantie bij uitstek. Heb je ooit een zeehond in vrijheid gezien? In Renesse is de kans groot dat je het gaat beleven! Vanaf twee uur vóór en tot twee uur na eb, zijn er eigenlijk altijd wel zeehonden te zien op de zandbanken van het strand. In het centrum van Renesse is er daarnaast volop gelegenheid om te winkelen in unieke boetiekjes en aan restaurants en gezellige terrassen geen gebrek. Kom vakantie vieren in Renesse, het is hier leuk voor jong en oud. De strandvilla ligt naast een vakantiepark, tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van de faciliteiten van deze familiecamping. Helaas ontvangen we geen groepen jongeren in deze accommodatie.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 918,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 916,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn