Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

vakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizen
Favoriet 
 
 

v.a. 594

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Voorthuizen in Voorthuizen

Ruime bungalow voor maximaal 8 personen met 4 slaapkamers

Verblijf comfortabel in deze ruime bungalow voor maximaal 8 personen met 4 slaapkamers tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. Je verblijft op de camping van een vakantiepark!

Ruime bungalow voor maximaal 8 personen op de Veluwe

Deze ruime bungalow tot 8 personen is ideaal voor een familie- of vriendenvakantie op de Veluwe. Heerlijk ontspannen in de zithoek met een televisie of lekkere gerechten maken in de compleet ingerichte keuken met een vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron: het is allemaal mogelijk. De bungalow biedt verder een badkamer met een douche, wastafel en toilet, een apart toilet en vier slaapkamers met 8 heerlijke boxspringbedden. De master bedroom beschikt over een televisie. Geniet van een sfeervolle inrichting, compleet in Veluwse stijl en met houten accenten. Buiten in de tuin en op het terras met meubilair kan je heerlijk van de zon genieten. Dankzij de centrale verwarming is de bungalow ook geschikt voor een wintervakantie. De bungalow is geschakeld aan een soortgelijke bungalow. Indien je deze bungalow voor 8 personen reserveert, is de schuifbare wand uiteraard gesloten. Deze bungalows is gesch

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 959,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn