Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

vakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizenvakantiehuis-voorthuizen
Favoriet 
 
 

v.a. 442

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Voorthuizen in Voorthuizen

Gezellige gezinsbungalow voor 6 personen op een autovrij gedeelte van het park.

Verblijf in deze gezellige gezinsbungalow voor 6 personen tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. Tijdens je vakantie verblijf je op de camping van een vakantiepark.

Gezellige gezinsbungalow voor 6 personen

Bungalow Zeumeren is geschikt voor 6 personen en ingericht met een sfeervolle woonkamer met televisie en een moderne keuken met een vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie. Daarnaast bevindt zich in de 6-persoons bungalow een badkamer met een douche en wastafel, een apart toilet en drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft een tweepersoonsbed door middel van twee eenpersoonsbedden. Buiten tref je een ruime tuin en een fijn terras met terrasmeubilair en een parasol. Ook in de winter kan je prima verblijven in de bungalow, aangezien er centrale verwarming aanwezig is. Bungalow Zeumeren bevindt zich op een autovrij gedeelte van het park: je auto kan je parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 

Bekijk ook andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 672,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden