Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Wehe den Hoorn

Wehe Den Hoorn, Nederland

groepsaccommodatie-wehe-den-hoorngroepsaccommodatie-wehe-den-hoorngroepsaccommodatie-wehe-den-hoorngroepsaccommodatie-wehe-den-hoorngroepsaccommodatie-wehe-den-hoorn
Favoriet 
 
 

v.a. 2.068

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 41 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Wehe den Hoorn in Wehe Den Hoorn

Deze groepsaccommodatie ligt centraal tussen de Waddenzee, Lauwersmeer en Groningen stad: dus een geweldig uitgangspunt voor wadlopen, kanoën en stadten.

Deze groepsaccommodatie is door vis- en vaarwater omsloten, midden in een van de oudst bewoonde gebieden van Nederland: noordwest Groningen.  Ruimte en 's nachts veel sterren. Deze boerderij uit 1831 biedt plaats aan groepen tot 25-41 personen en wordt aan de oost- en zuidzijde omgeven door tuin en terrassen. De Hoornster vaart, waarin 's zomers wordt gezwommen, ligt direct voor de deur. De boerderij biedt een prettige rookvrije ambiance voor een vakantie met familie, een weekendje-weg met vrienden of een reünie met oud-collega's. Ook voor schoolgroepen, mits onder begeleiding, geschikt. 

Een vakantiehuis in Groningen met authentiek karakter

Het authentieke karakter van de boerderij wordt versterkt door de originele gebinten. Een grote leefruimte met houtkachel en vloerverwarming. In de ruime open keuken is genoeg ruimte om te koken voor de hele groep, maar je kunt ook de catering laten verzorgen. Er kunnen ontbijt en lunchpakketten verzorgd worden of een eenvoudige maar lekkere maaltijd klaarzetten. En als je je een avond echt lekker culinair wilt laten verwennen, wordt er een kok die ter plaatse voor je geregeld. De accommodatie is geschikt voor maximaal 41 personen. De slaapkamers zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping (zie kamerindeling). Indien je gebruik wilt maken van meer 2-persoons kamers, kan er tegen een gereduceerde meerprijs ook de 3 B&B-kamers in het aangrenzende woonhuis voor je reserveren. Vanuit de keuken kom je op het terras met voldoende tafels en stoelen. In de ruime, omsloten tuin met volleybalnet, trampoline, tafeltennistafel, bevindt zich ook een overdekte schuur met barbecue.

Samen kanotochten maken tijdens je weekendje Groningen

De accommodatie is direct gelegen aan de Hoornster Vaart en heeft een eigen aanlegsteiger. Hier vandaan kun je eindeloze tochten maken met kano of marenboot. Kano's en fietsen zijn te huur. Ook is de accommodatie het startpunt van diverse wandel- en fietstochten door het prachtige Groninger Hoogeland. De Waddenzee ligt op 10 kilometer afstand. En wat denk je van een dagje naar Schiermonnikoog. Zelfs bij slecht weer hoeft u zich niet te vervelen; in de directe omgeving vind je bv Adventurepark Waddenfun. Verder is er natuurlijk de Zeehondencrèche in Pieterburen, het Pieterpad, Lauwersmeer en de stad Groningen.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.522,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg