Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ494 Vakantiehuis Grijpskerke

Grijpskerke, Nederland

vz494-vakantiehuis-grijpskerkevz494-vakantiehuis-grijpskerkevz494-vakantiehuis-grijpskerkevz494-vakantiehuis-grijpskerkevz494-vakantiehuis-grijpskerke
Favoriet 
 
 

v.a. 379

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ494 Vakantiehuis Grijpskerke in Grijpskerke

Gerenoveerd 6-persoons vakantiehuis in Grijpskerke, landelijk en centraal gelegen

In Grijpskerke kunt u dit voormalige wagenhuis huren, het is sfeervol gerenoveerd tot een prachtig gelijkvloers vakantiehuis voor maximaal 6 personen en één hond, het is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de kleine dierenweide met onder meer een pony en kippen. U zult er een heerlijke vakantie beleven! Grijpskerke is een klein maar levendig dorp en ligt centraal op het platteland van Walcheren, dit betekent dat wat u ook wilt gaan doen, u nooit ver hoeft te gaan, zowel de stranden, bossen en het Veerse Meer liggen binnen een straal van 10 kilometer en zijn eenvoudig zowel met de auto als de fiets te bereiken. Voor u staan in ieder geval al twee fietsen klaar welke u tijdens uw verblijf gratis mag gebruiken.

Er zijn vele uitgestippelde fietsroutes welke u via rustige paden en weggetjes leiden door het mooie landschap naar diverse historische steden en dorpen zoals Domburg, Oostkapelle, Veere, Vlissingen en Middelburg. Voor een heerlijke vakantie op het platteland van Walcheren, waarbij u alle kanten uit kunt, moet u zeker dit mooie 6-persoons vakantiehuis in Grijpskerke huren, u bent van harte welkom!




Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 12-04-2024 t/m 19-04-2024 (7 dagen) 643,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 448,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn