Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ736 Vakantiehuis Ellewoutsdijk

Ellewoutsdijk, Nederland

vz736-vakantiehuis-ellewoutsdijkvz736-vakantiehuis-ellewoutsdijkvz736-vakantiehuis-ellewoutsdijkvz736-vakantiehuis-ellewoutsdijkvz736-vakantiehuis-ellewoutsdijk
Favoriet 
 
 

v.a. 276

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

VZ736 Vakantiehuis Ellewoutsdijk in Ellewoutsdijk

5 persoons (+2 baby's) Vakantiehuis in Ellewoutsdijk

Dit Vakantiehuis  is geschikt voor 5 personen en ligt pal naast het huis van de eigenaren, aan de rand van het rustige dorp Ellewoutsdijk. 
U heeft een eigen parkeerplaats en ingang. Ook aan (kleine) kinderen en gezinnen is gedacht. Laat ze ravotten in de achtertuin met speeltoestellen of speel met een van de aanwezige gezelschapsspellen. 
Gebruik van aanwezige fietsen gratis, (kinderzitjes beschikbaar)

Voel u welkom om te komen genieten van de rust en de schoonheid van Zuid-Beveland in alle seizoenen. 

U heeft een eigen ingang via de achterzijde van de woning. Op de beganegrond Woonkamer, toilet, douche, Keuken, Wasmachine-Droger, Combi-Magnetron, kookgelegenheid, Koelkast, Vrieskast, senseo koffieapp., Filter koffieapp. waterkoker, centrale-verwarming, eigen beschutte tuin met speeltoestellen en terras, gratis Wifi, TV, Radio, kinderstoel, campingbedje. Met een vaste trap komt u op de eerste verdieping. Hier is een overloop met aan beide zijden een slaapkamer met elk 2 eenpersoons bedden. Deze bedden kunnen eventueel tegen elkaar worden geschoven. Op de overloop is een extra slaapruimte inclusief een slaapbank. 

De omgeving Natuurgebieden, De Inlaag1887, Zuidgors Baarland (zandstrand, 6 km) Bloemdijken in de Zak van Zuid-Beveland Of zoek de gezelligheid op van Vlissingen, Goes en Middelburg. Ook een bezoek aan België met de mondaine badplaats Knokke en de historische steden Brugge en Gent, te bereiken via de Westerscheldetunnel, zijn zeker de moeite waard voor een dagje op pad. Vlissingen (29 km)


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 12-04-2024 t/m 19-04-2024 (7 dagen) 615,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 369,-   Boek
Van 28-06-2024 t/m 05-07-2024 (7 dagen) 848,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn