Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blij in de wei tent met privé sanitair | 2-4 personen

Zuna, Nederland

blij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personenblij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personenblij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personenblij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personenblij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 245

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Blij in de wei tent met privé sanitair | 2-4 personen in Zuna

Overnacht in een gezellig ingerichte belltent met uitzicht over de weilanden!

Kom logeren in onze Blij in de wij Tentjes! Deze schattige tentjes zijn volledig ingericht, dus je hoeft alleen nog maar aan te komen met je rolkoffertje. Je ervaart al het goeds van de natuur en geniet van het buitenleven, terwijl je beschikt over de luxe van thuis. De tenten zijn namelijk voorzien van heerlijke bedden, bijzettafel met comfortabele stoelen, leuke verlichting en een mooi buitenplekje met uitzicht over de weilanden. Ook zijn er een koelkast en een gasfornuis in de tent en beschik je over je eigen sanitair naast de tent. Buiten kun je heerlijk chillen met het uitzicht.
Kom je met 2 kinderen? Dan slapen zij in hun eigen havententje. Naast de grote haventent, hebben we namelijk een schattig tentje gezet waar ook 2 kinderen kunnen slapen. In de grote haventent is zo ook ruimte om lekker met zijn allen te zitten. Wanneer je met 2 kinderen komt, maken wij de bedden van het bijzettentje ook op ☘️ . Kom je met een koter die nog in een kinderbedje slaapt? Die kan ook bij jullie in de tent. Lekker dichtbij!


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 3 mei 2024 voor 4 dagen naar Nederland 467,-   Boek
Vertrek op 3 mei 2024 voor 7 dagen naar Nederland 638,-   Boek
Vertrek op 6 mei 2024 voor 7 dagen naar Nederland 742,-   Boek
Vertrek op 10 mei 2024 voor 4 dagen naar Nederland 630,-   Boek
Vertrek op 13 mei 2024 voor 7 dagen naar Nederland 682,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn