Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Lievelde

Lievelde, Nederland

vakantiehuis-lieveldevakantiehuis-lieveldevakantiehuis-lieveldevakantiehuis-lieveldevakantiehuis-lievelde
Favoriet 
 
 

v.a. 1.988

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 34 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Lievelde in Lievelde

Deze groepsaccommodatie ligt op het terrein van een modern melkveebedrijf in het buitengebied van het prachtige Lievelde, een klein plaatsje in de Gelderse Achterhoek. Deze accommodatie is zeer geschikt voor fam...

Deze groepsaccommodatie ligt op het terrein van een modern melkveebedrijf in het buitengebied van Lievelde, een klein plaatsje in de Gelderse Achterhoek. De groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen tot 34 personen en is zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen. De accommodatie bestaat uit een centrale ruimte met daarnaast nog 2 appartementen die van binnenuit bereikbaar zijn.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met speelweide

Op de begane grond is de woonkamer met een eet- en zitgedeelte, een barretje, tv en draadloos internet. De aparte keuken is van alle gemakken voorzien. In totaal zijn er 17 slaapkamers, waarvan 7 op de begane grond. Hiervan liggen er 4 in de appartementskamers. De verdieping is per lift bereikbaar. Er is voldoende sanitair aanwezig voor je groep (zie kamerindeling). De groepsaccommodatie is geschikt voor rolstoelgebruikers, er zijn geen drempels en er is aangepast sanitair. Er kunnen eventueel ook hoog/laag bedden worden geregeld.
Buiten zijn verschillende terrassen voorzien van tuinmeubilair. Een voetbal-/speelweide en een kleine speeltuin zijn aanwezig. Op bepaalde tijden is er gelegenheid om rond te kijken op de boerderij.

Samen een dagje fietsen tijdens je weekendje Gelderland

Naast een rustige en mooie omgeving zijn er ook veel activiteiten, waaronder: talloze fiets/wandelpaden, kaasboerderij Weenink waar de boerengolfsport is ontstaan, museum en Pannenkoekboerderij Erve Kots, binnenpret, wijndomein Besselinkschans, een zwembad op ongeveer 5 km afstand, mogelijkheid voor een huifkartocht en vestingstad Groenlo ligt op 5 km afstand.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 2.258,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.258,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 2.258,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn