Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Voorthuizen

Voorthuizen, Nederland

groepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizengroepsaccommodatie-voorthuizen
Favoriet 
 
 

v.a. 654

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Voorthuizen in Voorthuizen

Geschakelde bungalow voor een groep van 10 personen. Je verblijft op de camping van een vakantiepark!

Verblijf in deze geschakelde bungalow voor een groep van 10 personen tijdens een weekendje weg op de Veluwe of vakantie in Nederland. Je verblijft op de camping van een vakantiepark!

10-persoons bungalow op de Veluwe

Voor een vakantie met een familie of vriendengroep is 10-persoons bungalow Bunckman ideaal. De accommodatie bestaat namelijk uit twee geschakelde bungalows die met een schuifbare wand in de woonkamer aan elkaar verbonden zijn: één voor 4 personen en één voor 6 personen. Zo ontstaat er een ruime bungalow voor een gezelschap van maar liefst 10 personen. In totaal beschik je over vijf slaapkamers, twee badkamers, een apart toilet, twee compleet ingerichte keukens met o.a. een vaatwasser en koelvriescombinatie, twee eettafels en twee gezellige woonkamers met beide een televisie. Buiten geniet je van veel ruimte in de omheinde tuin (niet afgesloten) en kan je met het hele gezelschap genieten van een hapje en een drankje in de zon. Deze accommodatie beschikt over 10x een 1-persoons boxspringbed.

Veluwe in de achtertuin

In de directe omgeving vind je de prachtige bossen en weilanden van de Veluwe. Geniet van een lange wandeling of maak een fietstocht. Ook zijn in de omgeving verschillende attractieparken aanwezig zoals Koningin Julianatoren, Apenheul en het Dolfinarium. Daarnaast ben je binnen 30 minuutjes in de bruisende winkelplaatsen Amersfoort of Apeldoorn. 


Bekijk ook andere  


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.067,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 2.120,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.067,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.262,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn