Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie De Bult

De Bult, Nederland

groepsaccommodatie-de-bultgroepsaccommodatie-de-bultgroepsaccommodatie-de-bultgroepsaccommodatie-de-bultgroepsaccommodatie-de-bult
Favoriet 
 
 

v.a. 693

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie De Bult in De bult

Deze sfeervolle romantische groepsaccommodatie biedt landelijke luxe middenin een bosrijke omgeving en heeft verrassende elementen, waaronder een apart woon- en slaapgedeelte en een aantal sfeervolle bedstedes

Aan de rand van nationaal park de Weerribben-Wieden, ligt deze unieke groepsaccommodatie voor 16 personen. Deze sfeervolle en romantische accommodatie biedt luxe middenin een bosrijke omgeving en heeft verrassende elementen, waaronder een apart woon- en slaapgedeelte en een aantal sfeervolle bedstedes. Zeer geschikt voor een familie- of vriendenweekend, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten.

Een sfeervolle en romantische groepsaccommodatie in Overijssel 


In het woongedeelte vind je grote tafels. De combinatie met een luxe open keuken, voorzien van een royale oven en een 6-pits fornuis, zorgen voor een huiselijke sfeer. Twee slaapkamers voorzien van boxspringbedden (geschikt voor 2 x 2 volwassenen). Het slaapgedeelte is uitgerust met vier sfeervolle maar zeer ruime bedstedes (geschikt voor 2x2 volwassenen). Een echte belevenis! Vier extra slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden (geschikt voor 2x2 volwassenen). Ook zijn er en het andere chalet twee moderne badkamers, twee aparte toiletten en een kitchenette.

Een dagje varen in Giethoorn


Op een steenworpafstand vind je de gemoedelijkste horecagelegenheden van de regio, het verwarmde buitenzwembad (mei-sept), de speeltuinen en het theater. In de directe omgeving tref je verschillende natuurgebieden aan zoals de Weerribben, de Wieden en het Dwingelerveld, de bossen rond Vledder en Appelscha, het pittoreske Giethoorn en oude stadjes zoals Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis. Met de kinderen kun je op expeditie met de boswachter gaan, zelf kun je met de boswachter varen en wandelen. Ook voor lange en korte fietstochten is de omgeving uitermate geschikt.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 918,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna