Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Slapen op het strand in een mooi 5 persoons beachhouse in Vlissingen met eigen terras

Vlissingen, Nederland

slapen-op-het-strand-in-een-mooi-5-persoons-beachhouse-in-vlissingen-met-eigen-terrasslapen-op-het-strand-in-een-mooi-5-persoons-beachhouse-in-vlissingen-met-eigen-terrasslapen-op-het-strand-in-een-mooi-5-persoons-beachhouse-in-vlissingen-met-eigen-terrasslapen-op-het-strand-in-een-mooi-5-persoons-beachhouse-in-vlissingen-met-eigen-terrasslapen-op-het-strand-in-een-mooi-5-persoons-beachhouse-in-vlissingen-met-eigen-terras
Favoriet 
     
     

    v.a. 356

    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Slapen op het strand in een mooi 5 persoons beachhouse in Vlissingen met eigen terras in Vlissingen

    Slapen op het strand in een prachtige design vijf-persoons Beachroom! Deze beachrooms liggen op het strand van Vlissingen en zijn onderdeel van het naastgelegen zandpaviljoen. Alle luxe is aanwezig, goede bedden, modern en sfeervol ingericht en goed sanitair. Voor het bereiden van het ontbijt of lunch kunt u gebruik maken van uw eigen keuken (geen kookplaten, wel een magnetron). Vanuit de beachrooms kijkt u over het strand naar de zee, waar u de schepen kunt zien varen.In en om Vlissingen is er genoeg te beleven. Zo zijn Fort Rammekens, Reptielenzoo Iguana en het MuZEEum aanraders. In het centrum bevinden zich diverse winkels en gezellige restaurants. Ook voor fietsers zijn er diverse mogelijkheden, neem bijvoorbeeld de veerpont naar Breskens of fiets onderlangs de duinen richting de gezellige badplaats Zoutelande. Maak dan vooral een stop bij één van de leuke strandpaviljoens langs de route.Kom en geniet van deze unieke ervaring aan de Zeeuwse kust!

    Vanuit dit familie appartement heeft u een prachtig zeezicht.De woonkamer is gezellig en sfeervol ingericht met een gecombineerde eethoek met zes stoelen en zithoek voorzien van televisie. Ook bevindt zich in de woonkamer een tweepersoons slaapbank (geschikt voor twee kinderen of één volwassene). De open keuken heeft onder andere servies, een koelkast, magnetron, wasbak, JAVA koffiezetapparaat en een waterkoker. Er is geen kookplaat aanwezig. De twee tweepersoonsslaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed, eigen wastafeltje en opbergkasten. De badkamer heeft een douchecabine en een wastafel. Er is een separaat toilet.Dit familie appartement beschikt over een eigen omheind terras op het strand o.a. loungebank en in de zomermaanden twee ligbedjes. Vanaf dit terras kunt u optimaal genieten van het uitzicht op strand en zee.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Airco,Magnetron,Koelkast
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg