Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ866 Vakantiechalet in Sint Annaland

Sint-Annaland, Nederland

vz866-vakantiechalet-in-sint-annalandvz866-vakantiechalet-in-sint-annalandvz866-vakantiechalet-in-sint-annalandvz866-vakantiechalet-in-sint-annalandvz866-vakantiechalet-in-sint-annaland
Favoriet 
 
 

v.a. 424

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

VZ866 Vakantiechalet in Sint Annaland in Sint-Annaland

Luxe chalet voor 8 personen in Sint Annaland

Zoekt u rust, ruimte, gezelligheid, natuur en water tijdens uw vakantie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit prachtige, onlangs gerenoveerde vakantiechalet in Sint-Annaland biedt u precies wat u wenst en is te huur voor 8 personen! Het is luxe en volledig ingericht, u heeft een centrale verwarming voor de koudere avonden en buiten heeft u een aparte berging voor uw fietsen te stallen.

Het park ligt aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde en er zijn volop watersporten mogelijk en de prachtige natuur leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. Een klein strand vlakbij is zeer kindvriendelijk en het water is zo helder dat u heel eenvoudig het waterleven kunt zien en heel rustig kunt zwemmen. Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Wacht dus niet met het huren van dit unieke 8-persoons vakantiechalet in Sint-Annaland op Tholen en kom genieten van uw vakantie in Zeeland!


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn