Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1038 Vakantiehuis in Aagtekerke

Aagtekerke, Nederland

vz1038-vakantiehuis-in-aagtekerkevz1038-vakantiehuis-in-aagtekerkevz1038-vakantiehuis-in-aagtekerkevz1038-vakantiehuis-in-aagtekerkevz1038-vakantiehuis-in-aagtekerke
Favoriet 
 
 

v.a. 616

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

VZ1038 Vakantiehuis in Aagtekerke in Aagtekerke

4-10 Persoons vakantiehuis in Aagtekerke

Sfeervolle 4-10 persoons vakantieboerderij vlakbij Domburg en dicht bij de zee

Net buiten Aagtekerke kunt u dit gezellige vakantiehuis met grote tuin en terras huren. Het ligt net naast het dorp Aagtekerke zodat u kunt genieten van de rust en ruimte maar toch gebruik kunt maken van de drukte en faciliteiten van Domburg. Het is bovendien slechts drie kilometer van het strand verwijderd. U vindt er een unieke combinatie van duinen, zee en bossen. 

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van heerlijke wandelingen en lange fietstochten. Op het strand van Domburg bent u dan weer verzekerd van uren waterpret of lekker uitwaaien. Met het huren van dit sfeervolle, vrijstaande vakantiehuis gaat u een fantastische vakantie beleven!


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede