Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Stavoren

Nederland

9,1/10
8 pers.
Steile Banck

Stavoren ligt 38 km. ten zuidwesten van Sneek. Waterrijck Stavoren, een kleinschalig park met exclusieve landhuizen, ligt ca. 2 km. buiten het centrum van Stavoren. Dit landhuis van het type Steile Banck ligt op een ruime kavel, waarbij u een vrij ui..

Stavoren

  6 pers.
  Vakantiehuis FR161 Stavoren

  Dit is pas echt genieten! Deze zes persoons dijkwoning, op korte afstand van het centrum van Hanzestad Stavoren, is van alle luxe voorzien. Gelegen aan het open vaarwater met grote ligplaats. U kunt uw eigen boot meenemen. Vanuit hier kunt u met de b..

  Stavoren

   5 pers.
   Bij De Sluis

   Ruime schiphuiswoning in Stavoren met privéaanlegsteiger..

   Stavoren

    6 pers.
    Villa Aqua Terra

    Vrijstaand landhuis in Stavoren met veel privacy..

    Stavoren

     8 pers.
     Steile Banck

     Oranje villa in Stavoren met sauna..

     Stavoren

      6 pers.
      Luna

      Leuk vakantiehuis in Stavoren dicht bij de Friese meren..

      Stavoren

      Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!      ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

      Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!