Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Harlingen

Harlingen, Nederland

groepsaccommodatie-harlingengroepsaccommodatie-harlingengroepsaccommodatie-harlingengroepsaccommodatie-harlingengroepsaccommodatie-harlingen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.524

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 17 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Harlingen in Harlingen

Een prachtig verbouwde 200 jaar oud ekop hals romp vakantieboerderij, waarbij de kenmerkende sfeer elementen van vroeger bewaard zijn gebleven. Geschikt voor 17 personen.

Een bijna 200 jaar oude kop-hals-romp boerderij die direct aan de legendarische elfstedenroute is gelegen. Hoe uniek is dat! Deze idyllische plek biedt een oase van rust en luxe, omgeven door het historische landschap van Friesland en met uitzicht op de dijk en de havenstad Harlingen. De groepsaccommodatie combineert de charme van een authentieke boerderij met moderne elegantie, waardoor je je in een unieke en comfortabele omgeving bevindt. Met topklasse bedden en prachtige architectonische details, is een verblijf bij deze accommodatie een onvergetelijke ervaring.

Vakantiehuis in Harlingen met wellness 🏡

De vakantieboerderij is liefdevol gerenoveerd met behoud van de kenmerkende elementen van de oude boerderij, zoals de dikke houten binten. Voor je groep is er een grote centrale ruimte . Ook kun je gebruik maken van de kookstudio en het gezellige barretje. De voormalige paardenstal herbergt twee prachtige kamers, elk met een eigen badkamer, terwijl de voormalige koeienstal is omgetoverd tot twee luxe suites, ook elk met een eigen badkamer. Je zult genieten van een heerlijke nachtrust en alle moderne voorzieningen die je je kunt wensen. Bovendien biedt de accommodatie gratis parkeergelegenheid op het terrein, inclusief oplaadpalen voor elektrische en hybride voertuigen. De boerderij ligt direct aan het water van de elfstedentocht, wat zwemmen en andere watersportmogelijkheden toevoegt aan je verblijf.  Ook kun je genieten van het grote terras. Voor ultieme ontspanning kun je kiezen voor wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna, hottub en optionele massages.

Ontdek de prachtige omgeving 🤩

De groepsaccommodatie bevindt zich ook in een gebied vol mogelijkheden voor vermaak. Verken de historische stad Harlingen, geniet van de sfeer aan de waterkant en ontdek de maritieme geschiedenis. Of je nu wilt wandelen, fietsen, varen of gewoon wilt ontspannen, er is voor elk wat wils. De kamers en suites zijn vernoemd naar inspirerende persoonlijkheden zoals Nelson Mandela, Albert Einstein, Johan Cruyff en Jeanne d'Arc, wat een vleugje geschiedenis toevoegt aan je verblijf. Kortom, deze accommodatie biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke ervaring in Friesland.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.869,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 1.869,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 1.869,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen