Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

De Hoagte C6

Ouddorp, Nederland

de-hoagte-c6de-hoagte-c6de-hoagte-c6de-hoagte-c6de-hoagte-c6
Favoriet 
 
 

v.a. 308

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

De Hoagte C6 in Ouddorp

Staal en hout geven karakter aan deze nieuwe vakantiewoning voor vier personen. Met vanaf je eigen, zonnige terras een mooi uitzicht op de zwemvijver!

De basis van deze cabin bestaat uit een robuuste staalconstructie. In combinatie met de houten afwerking is een uniek vakantiehuis voor 4 personen ontstaan. In de woonkeuken (met koelkast en elektrische kookplaat) tref je de trap naar een open slaapvide voor twee (oudere) kinderen. Verder is er in dit vakantiehuisje een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanaf het grote vlonderterras met tuinmeubilair is er een prachtig uitzicht over de natuurlijke zwemvijver van het vakantiepark. In De Hoagte zijn huisdieren toegestaan. Met een verblijf in één van de vakantiehuisjes op Klepperstee kies je bewust voor een tiny-house beleving: dat is méér genieten van minder.

Hanse Staalbouw
Het Zeeuwse familiebedrijf Hanse Staalbouw is gespecialiseerd in de staalbouw van complete bedrijfspanden en woningen. Speciaal voor Klepperstee was er dit uitstapje naar recreatie. Een sterk verhaal toch? 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn