Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Hazerswoude

Hazerswoude, Nederland

vakantiehuis-hazerswoudevakantiehuis-hazerswoudevakantiehuis-hazerswoudevakantiehuis-hazerswoudevakantiehuis-hazerswoude
Favoriet 
 
 

v.a. 1.230

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Hazerswoude in Hazerswoude

Moderne vakantieboerderij in het groene hart van Zuid-Holland. Ideaal om heerlijk tot rust te komen, om te wandelen of te fietsen of om leuke stedentrips te maken naar Delft, Gouda of Leiden. Geschikt voor 12 personen.

Op het platteland van Hazerswoude-Dorp, ligt deze moderne vakantieboerderij in het groene hart van Zuid-Holland. De accommodatie is een ideale plek om met familie of vriendengroepen samen te zijn, de rust op te zoeken of om leuke activiteiten samen te ondernemen. De geur van de goede koffie, verse eieren, het groene gras en de geluiden van het platteland, maken je verblijf compleet. De boerderij is geschikt voor 12 personen. 

Groepsaccommodatie in het groene hart van Zuid-Holland 🏡

De inrichting van de accommodatie is sfeervol en wanneer je binnenloopt komt de geur van het verse hout, afkomstig uit het lokale bos van Hazerswoude, je al tegemoet. De woonkamer is voorzien van een ruime bank en TV en er staat een mooie grote eikenhouten tafel, waar je gezellig met familie of vrienden kunt eten. De open keuken is voorzien van alle gemakken zoals, gasfornuis met vijf pitten, koelkast (Amerikaans met ijsblokjesmaker) met vriezer, oven en afwasmachine.  Vanuit de woonkamer stap je zo naar buiten op het terras, waar tuinmeubelen zijn en een speelveld (trampoline). Heerlijk om samen te genieten van de buitenlucht en van een hapje en een drankje. 

Geniet samen van de natuur en ontdek vele leuke dorpjes en steden ☘️

De omgeving van Hazerswoude-Dorp leent zich goed voor heerlijk wandelen en fietsen in de natuur of om uitstapjes te maken naar grote steden zoals Gouda en Leiden. Ook liggen er vele leuke dorpjes in de omgeving. Op het terrein zijn diverse dieren aanwezig; schapen, kippen en koeien in het zomerseizoen. Het grootste waterpark van de Benelux; Duinrell in Wassenaar, ligt op ca. 30 minuten rijden. 

Om een indruk te krijgen van deze groepsaccommodatie, bekijk de video.

* Deze groepsaccommodatie is te huur voor groepen vanaf 30 jaar 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.305,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.305,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.305,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn