Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Bakkeveen

Bakkeveen, Nederland

groepsaccommodatie-bakkeveengroepsaccommodatie-bakkeveengroepsaccommodatie-bakkeveengroepsaccommodatie-bakkeveengroepsaccommodatie-bakkeveen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.757

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Bakkeveen in Bakkeveen

Deze nieuwe, karaktervolle schuurwoning past helemaal in de stijl van de landelijke en bosrijke omgeving van Bakkeveen. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families en vriendengroepen door zijn ligging in het groen, aan de rand van een natuur -en landschapscamping.

Deze nieuwe, karaktervolle schuurwoning past helemaal in de stijl van de landelijke en bosrijke omgeving van Bakkeveen. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families en vriendengroepen door zijn ligging in het groen, aan de rand van een natuur -en landschapscamping. Hier zijn voorzieningen als paardrijden, een speelweide met speelattributen en balsport mogelijkheden. De inrichting die huiselijk en comfortabel is geeft de voorzet voor een geslaagd weekend met je familie of vrienden. 

Groepsaccommodatie in Friesland met veel speelfaciliteiten 🏡

De schuurwoning is een sfeervol ingericht geheel met comfortabele banken en stoelen. Bij de 2 grote eettafels kun je lekker lang na tafelen en/of spelletjes doen. De open keuken met eiland zorgt ervoor dat iedereen bij de groep betrokken is. Door de openslaande deuren kom je buiten op een terras waar je zelfs nog een hengeltje uit kan gooien in de sloot naast het huis. Op de begane grond zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 is aangepast voor minder-validen. Het zijn ruime slaapkamers met 2 x 1 persoonsbeden. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers. Alle 7 slaapkamers hebben elk een eigen douche- en toiletvoorziening. Ze zijn ingericht met 1 persoonsbeden, variërend van 2 tot 4 bedden per slaapkamer. Het hele huis wordt verwarmd door (vloer)verwarming. Op het campingterrein is een indoor speelruimte met een poolbiljart, darts, sjoelen en boekenkast.

Samen struinen door het natuurgebied ☘️

Deze groepsaccommodatie ligt buiten Bakkeveen tegenover een natuurgebied waar je kunt wandelen en fietsen. Het is een toeristisch brinkdorp bij het 3 provinciënpunt van Friesland, Drenthe en Groningen. Op 2 km afstand is het centrum van Bakkeveen waar supermarkt, eettentjes, en zwembad en outdooractiviteiten zijn. Musea, shopcenters, zwem- en vaarwateren zijn nabij gelegen.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.059,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden