Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Lochem

Lochem, Nederland

groepsaccommodatie-lochemgroepsaccommodatie-lochemgroepsaccommodatie-lochemgroepsaccommodatie-lochemgroepsaccommodatie-lochem
Favoriet 
 
 

v.a. 1.100

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Lochem in Lochem

Deze voor sport- en jongerengroepen bijzonder geschikte groepsaccommodatie met veel indoor- en outdoor mogelijkheden op eigen terrein.

Deze groepsaccommodatie is bijzonder geschikt voor sport- en jongerengroepen met veel indoor- en outdoor mogelijkheden op eigen terrein. Je hebt de beschikking over een eetgedeelte en een (beperkt) lounge gedeelte

De groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen (meer personen in overleg) en heeft de beschikking over een warm ingerichte leefruimte met een 3- en 2 persoonsbankstel, diverse tafels en stoelen. De keuken bevindt zich op de begane grond. Deze is ingericht met een 5 pits kookplaat, een aanrecht , een koelkast, een vrieskast, een magnetron, een koffiezetapparaat en waterkoker. Pannen, schalen, kookgerei, borden, bestek, en bekers zijn aanwezig. Qua keuken en zitplekken is deze accommodatie ingericht voor 20 personen. Op de verdieping zijn 3 slaapzalen aanwezig. In de accommodatie hebben we beneden twee slaapruimtes met 5 en 6 bedden. Boven hebben we 3 ruimtes met matrassen op de grond.

Er dient zelf voor een onderlaken, slaapzak en een hoofdkussen gezorgd te worden.

Sanitair:
De accommodatie heeft boven de beschikking over 2 douches en 2 toiletten. Daarnaast zijn er beneden ook 2 douches en 2 toiletten.
De accommodatie is voorzien van vloerverwarming.

 

Hartstikke leuk dat jullie overwegen om een accommodatie bij ons te huren. Wij willen je er op attenderen dat wij naast groepsaccommodaties ook een familiecamping op het terrein hebben. Onze ervaring met voetbal-, sport- en vriendengroepen is dat het nog wel eens tot laat luidruchtig en “gezellig” kan zijn. Je bent van harte welkom maar wij willen u er wel attenderen dat er buiten geen muziek is toegestaan en dat wij verwachten dat u rekening houdt met onze campinggasten, dit betekend dat er na 23:00 uur de nachtrust gerespecteerd moet worden.

Een vakantiehuis in Gelderland met sport- en spelmogelijkheden

Op het terrein bevindt zich een indoorvoetbalhal (te huur tegen gereduceerd tarief), buitenveld, beachvolleybalveld, jeu de boules baan, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen (o.a. skelters, speelhuisje, trampoline en speelzand). Er is ook een mini-camping. Op het terrein zijn nog twee andere accommodaties die verhuurd worden aan groepen. Bij deze groepsaccommodatie kunnen allerlei activiteiten op het terrein gereserveerd georganiseerd worden, zoals kanovaren, bubbelballen, handboogschieten, schieten met de schietsimulator, een partijtje voetgolf of het hilarische spel de jongens tegen de meisjes, etc. Ook hebben ze een ruimte die geschikt is voor vergaderfaciliteiten. De zaal, inclusief bar, kun je apart reserveren. Men verzorgt op aanvraag complete barbecues, buffetten en je kunt patat met snacks bestellen. 

Samen wandelen door de bossen


De groepsaccommodatie is gelegen tussen de landerijen en een bosperceel. De directe omgeving is mooi en er zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet om deze omgeving te beleven. De omliggende dorpen Barchem, Borculo, Zwiep, Markelo, Diepenheim en Ruurlo bieden diverse bezienswaardigheden en evenementen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn