Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boetiekhotel 't Lansink Golf

Hengelo, Nederland

boetiekhotel-apost-lansink-golfboetiekhotel-apost-lansink-golfboetiekhotel-apost-lansink-golfboetiekhotel-apost-lansink-golfboetiekhotel-apost-lansink-golf
Favoriet 
 
 

v.a. 385

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Boetiekhotel 't Lansink Golf in Hengelo

3-daagse Autovakantie naar Overijssel bij Boetiekhotel 't Lansink Golf

Hoe fijn is het om te kunnen dineren in het hotel waar je verblijft? Boetiek 't Lansink in Hengelo heeft een gelijknamig restaurant waar je smakelijke gerechten gaat proeven. Restaurant 't Lansink is bekroond met één Michelinster. Dus schuif 's avonds lekker aan en laat je smaakpapillen verrassen door de beste ingrediënten en prachtige streekgerechten. Een culinaire belevenis om nooit te vergeten. Zoals je leest zit je in Boetiekhotel 't Lansink helemaal goed. Het kleinschalige 4 sterrenhotel ligt in de wijk Tuindorp in Hengelo. Je voelt je er direct thuis. Het hotel is klassiek met een romantisch tintje en met de moderne faciliteiten van nu kun je echt even lekker ontspannen. In 1916 werd dit voormalige theehuis gebouwd en diende het als sociaal middelpunt van de wijk. Het is nu een monumentaal pand met royale kamers. Op ongeveer 20 minuten rijden liggen de golfbanen het Rijk van Sybrook en golfclub de Koepel. Het Rijk van Sybrook geeft je met 27 uitdagende holes een unieke speelervaring, gelegen op een oud landgoed in een fraai bospark. Golfclub de Koepel is een prachtige baan, tijdens het spelen slinger je hier door een mooi stukje natuurgebied. Het afwisselende karakter van de baan zorgt voor een boeiende speelervaring.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Bar
  • Tuin
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna