Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ052 Appartement Sluis

Sluis, Nederland

vz052-appartement-sluisvz052-appartement-sluisvz052-appartement-sluisvz052-appartement-sluisvz052-appartement-sluis
Favoriet 
 
 

v.a. 621

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ052 Appartement Sluis in Sluis

Gezellig en luxe 4-persoons appartement met uw huisdier vlakbij Sluis in Zeeuws-Vlaanderen

In het centrum van het historische dorp Aardenburg, vlakbij Sluis, kunt u dit karakteristieke 4-persoons appartement huren. Het is gelegen boven een galerie-atelier op de tweede verdieping en is zeer gezellig en luxe ingericht zodat u van een heerlijke vakantie kunt genieten. U bereikt het appartement via een gezamenlijk trappenhuis. In de garage is er een wasmachine en wasdroger aanwezig waar u gebruik van mag maken en u heeft ook toegang tot de gezamenlijke tuin. Verder is er in overleg een ontbijt- en dinerservice mogelijk.

Aardenburg is een gezellig en historisch stadje, het is omgeven door een uitgestrekt landschap van dijken, polders en kreken welke is gevormd door eeuwen van overstromingen, inpolderingen en dijkdoorbraken en een toenemende agrarische activiteit. Doordat deze kenmerken overal goed zichtbaar zijn is het uitgeroepen tot een Nationaal Landschap. Het behoeft geen uitleg dat het een fantastische omgeving is voor het maken van lange fietstochten en mooie wandelingen.

U bent er tevens een uitstekende basis om een dagje naar België te gaan om bijvoorbeeld Brugge, Gent, Antwerpen of het mondaine Knokke te bezoeken.
Wacht dus niet langer en kom gezellig uw vakantie vieren in Aardenburg door dit appartement te huren.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn