Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Koudekerke

Koudekerke, Nederland

groepsaccommodatie-koudekerkegroepsaccommodatie-koudekerkegroepsaccommodatie-koudekerkegroepsaccommodatie-koudekerkegroepsaccommodatie-koudekerke
Favoriet 
 
 

v.a. 586

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Koudekerke in Koudekerke

Deze groepsaccommodatie ligt midden in de ongerepte natuur centraal tussen Middelburg, Vlissingen en Koudekerke op enkel drie kilometer van het strand.

Op ongeveer drie kilometer van strand en zee vind je deze eenvoudige maar landelijk gelegen groepsaccommodatie die geschikt is voor 6 tot maximaal 12 personen. Het vakantiehuis ligt naast een boerderij en paarden pensionstal, het is dus ook mogelijk uw paard mee te nemen op vakantie. Deze groepsaccommodatie ligt centraal tussen de dorpen Middelburg, Vlissingen en Koudekerke op het Zeeuwse eiland Walcheren. De mooie omgeving vol ongerepte stranden leent zich perfect als vakantiebestemming waar je mooie fiets- en wandeltochten kunt maken. 

Groepsaccommodatie in Zeeland nabij zee en strand

De groepsaccommodatie heeft een ruime woonkamer met open haard, eethoek en zitgedeelte. De keuken is uitgerust met vier pits kookstel, oven, magnetron, vaatwasser, vrieskist en koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en ook een apart toilet. Verder heeft deze groepsaccommodatie centrale verwarming, een wasmachine, wifi en een kinderbedje. Buiten heb je een grote omheinde tuin met terras welke voorzien is van tuinmeubels, barbecue en trampoline. Ook is er een aparte verwarmde ruimte met daarin een tafeltennistafel. 

Bijzondere natuur en schone stranden

Deze groepsaccommodatie bevindt zich op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren, wat bekend staat om zijn bijzondere natuur en schone stranden. In deze omgeving zijn vele fietsroutes, pittoreske dorpjes, gezellige restaurantjes en naast de vele watersportactiviteiten zijn er ook voldoende indoor mogelijkheden. De accommodatie bevindt zich vlak bij een boerderij en paarden pension stal, dus er is ook een mogelijkheid om een paard mee te nemen. In de omgeving bevinden zich ook verschillende musea over de deltawerken en de watersnoodramp. 

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 736,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn