Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Hoge Hexel

Hoge Hexel, Nederland

bungalowpark-hoge-hexel
Favoriet 
     
     

    v.a. 479

    Bekijk vrije data

    Bungalowpark Hoge Hexel in Hoge Hexel

    7x overnachten
    welkomstkopje koffie of thee met iets lekkers
    10% korting op horeca
    gratis wandel- en fietsroutes
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Bungalowpark Hoge Hexel met recreatieplas en strand staat in het kleine dorpje Hoge Hexel in de gemeente Wierden, prachtig gelegen in het mooie Twentse landschap. Het wordt getypeerd als een gemoedelijk en luxe bungalowpark. Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand en bieden daardoor veel privacy. Beleef het heerlijke Twentse buitenleven vanuit uw comfortabele tijdelijke huis, tussen de bomen of in het open veld. Ook voor groepen bestaande uit 12 tot 20 personen heeft het Bungalowpark Hoge Hexel een accommodatie beschikbaar.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath