Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2314 Vakantiechalet in Bruinisse

Bruinisse, Nederland

vz2314-vakantiechalet-in-bruinissevz2314-vakantiechalet-in-bruinissevz2314-vakantiechalet-in-bruinissevz2314-vakantiechalet-in-bruinissevz2314-vakantiechalet-in-bruinisse
Favoriet 
 
 

v.a. 517

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ2314 Vakantiechalet in Bruinisse in Bruinisse

4-Persoons vakantiechalet in Bruinisse

Dit vakantiechalet bevindt zich aan de rand van Bruinisse, in de buurt van het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Het ligt ook dicht bij Aquadelta, waar u kunt zwemmen en diverse faciliteiten kunt vinden. De jachthaven is op loopafstand bereikbaar, evenals het strandje.

Bruinisse staat bekend als de Mosselstad, en dat is niet zonder reden! De lokale mosselkwekers leveren een derde van de mosselvoorziening in Nederland. Als u meer wilt weten over mosselkwekerijen, kunt u hier uw hart ophalen. In de omgeving vindt u Zierikzee, de hoofdstad van Schouwen-Duiveland, met zijn vele authentieke kenmerken. In de buurt bevinden zich ook interessante locaties zoals Deltapark Neeltje Jans en Ouwerkerk, waar het Watersnoodmuseum is gevestigd. Als u liever een dagje naar het strand gaat, bent u zo in Renesse, waar uitgestrekte stranden, gezellige terrassen en een bruisend uitgaansleven te vinden zijn.

Aangezien u zich bij het Grevelingenmeer en op Schouwen-Duiveland bevindt, zijn er nog veel meer mogelijkheden in de omgeving. Denk aan duiken, vissen, golfen, wandelen, zeilen, fietsen, paardrijden, surfen en kitesurfen. Dit alles is direct binnen handbereik. Geniet van de prachtige natuur en de pittoreske dorpjes in de omgeving, of maak een uitstapje naar Antwerpen, Veere of Middelburg. Met het huren van dit vakantiehuis in Bruinisse heeft u alle troeven van Zeeland tot uw beschikking!


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn