Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Groenlo

Groenlo, Nederland

groepsaccommodatie-groenlogroepsaccommodatie-groenlogroepsaccommodatie-groenlogroepsaccommodatie-groenlogroepsaccommodatie-groenlo
Favoriet 
 
 

v.a. 1.460

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Groenlo in Groenlo

Genieten van een luxe en royaal vakantieverblijf gelegen op slechts 10 minuten wandelen van het mooie, oude Vestingstadje Groenlo. Koken op een kookeiland en 10 riante slaapkamers met eigen sanitair een heerlijke plek om te verblijven in de Achterhoek.

Genieten van een luxe en royaal vakantieverblijf, gelegen op slechts 10 minuten wandelen van het mooie, oude Vestingstadje Groenlo? Dan ben je bij deze groepsaccommodatie aan het juiste adres. Omgeven door uitgestrekte weilanden is dit een heerlijke plek om tijd door te brengen met familie, vrienden, collega's of anderszins. Voldoende ruimte om samen te zijn, maar ook om je even terug te trekken in de privacy van je eigen slaapkamer met douche. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met uitgestrekte tuin 

Deze vakantiewoning is zeer royaal van opzet (ruim 350m2) en biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Dit vakantiehuis is voorzien van een luxe keuken met kookeiland. De keuken is van alle denkbare gemakken voorzien met onder meer 2 koelkasten, 2 inductiekookplaten, 2 vaatwassers, 2 gootstenen, 2 ovens, 2 magnetrons, 2 koffiezetapparaten en een diepvries. Zowel de begane grond van de accommodatie als het terrein zijn rolstoeltoegankelijk. De accommodatie heeft 10 riante slaapkamers, elk voorzien van twee zeer comfortabele eenpersoons boxsprings. Alle 10 slaapkamers hebben de beschikking over een eigen wastafel en douche. 2 slaapkamers zijn mede ingericht zijn op gebruik door mindervaliden. De vakantiewoning is rookvrij, heeft gratis wifi beschikbaar en gratis parkeergelegenheid voor 6 auto's. Kinderen kunnen zich in deze groepsaccommodatie met uitgestrekte tuin uitstekend vermaken. Spellen en speeltoestellen staan voor de jongeren klaar en dankzij het solide en kindvriendelijke hekwerk kunnen kinderen veilig buiten spelen. 

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten

De landelijke omgeving is populair bij wandelaars en fietsliefhebbers maar heeft ook enorm veel mogelijkheden in de directe nabijheid voor leuke uitstapjes of activiteiten, o.a.: natuurstrandjes, zwembaden, pitch & putt golf in Groenlo, bierproeverij bij Grolsch Brouwhys de Lange Gang in Groenlo, varen op de grachten van Groenlo, wijnproeverij bij wijngaard Schepershof in Groenlo, kinderspeelparadijs Megapret in Lievelde, belevingspark Hof van Eckberge in Eibergen, grootste doolhof van Nederland in Ruurlo, Klimbos Achterhoek in Ruurlo, pretpark Waarbeek in Hengelo. Winkelen, bioscoop of theater doe je al binnen 15 autominuten in Winterswijk en in ca. 30 autominuten in Enschede of Doetinchem.

Bekijk ook de andere  



Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.685,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.610,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn