Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Groesbeek

Groesbeek, Nederland

vakantiehuis-groesbeekvakantiehuis-groesbeekvakantiehuis-groesbeekvakantiehuis-groesbeekvakantiehuis-groesbeek
Favoriet 
 
 

v.a. 3.016

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 4 sterren
  • Max. 60 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Groesbeek in Groesbeek

Deze groepsaccommodatie, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Geschikt voor allerlei groepen, welke op zoek zijn naar een luxe accommodatie.

Deze groepsaccommodatie, gelegen in een bosrijke omgeving, biedt slaapgelegenheid aan voor maximaal 60 personen. Geschikt voor allerlei groepen, welke op zoek zijn naar een luxe accommodatie. Aantal slaapkamers is afhankelijk van de grootte van de groep. 

Een vakantiehuis in Gelderland met luxe wellness 

De accommodatie is ingericht met tenminste 60 lage bedden, verdeeld over 20 kamers. Standaard zijn de meeste kamers voorzien van tv en badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook voor vakantie van minder mobiele gasten is deze groepsaccommodatie uitstekend toegankelijk. De groepsaccommodatie heeft een grote verblijfsruimte. De wellnessruimte en bioscoop staan gratis tot je beschikking. Bij de accommodatie is een verwarmd openlucht zwembad met een 50 meter lange glijbaan (geopend van 1 mei - 1 sept). Verder is er op het terrein een speeltuin en trampolines. Op loopafstand vind je het centrum van Groesbeek, de bossen, een overdekt zwembad, tennisbanen en midgetgolf. Ook kunnen de eigenaren je adviseren bij het samenstellen van je programma.

Met z'n allen een dagje zwemmen

Op loopafstand vind je het centrum van Groesbeek, de bossen van het Rijk van Nijmegen, een overdekt zwembad, tennisbanen, discotheek 'de Hoeve', midgetgolfbanen en een grote golfbaan met twee 18 holes golfbanen. Nijmegen is binnen 10 minuten te bereiken met de auto of met de bus (bushalte ligt t.o. de accommodatie).

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.016,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.016,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg