Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ235 Chalet Veere

Veere, Nederland

vz235-chalet-veerevz235-chalet-veerevz235-chalet-veerevz235-chalet-veerevz235-chalet-veere
Favoriet 
 
 

v.a. 383

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ235 Chalet Veere in Veere

Ruime 6-persoons vakantiechalet op kindvriendelijke minicamping in Veere

Net buiten het centrum van Veere kunt u dit prachtige 6-persoons chalet huren. Het is gelegen op een gezellige familie camping in een zeer mooie, landelijke setting. Het chalet is, met haar typerende Zeeuwse luiken, zeer ruim en luxe uitgevoerd en biedt u een mooi uitzicht over de landerijen. Op de mini Camping kunt u gebruik maken van een wasserette, er is tevens een broodjes service, een kinderspeelplaats in het midden van het terrein en er zijn enkele dieren zoals kalfjes en pony's.

U bevindt zich op slechts 2 kilometer afstand van het Veerse Meer. De nabijheid van water geeft u volop mogelijkheden voor verschillende watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen, zwemmen en vissen. De omgeving leent zicht uitstekend voor het maken van lange fietstochten en heerlijke wandelingen, waarbij u kunt genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt zoals molens, kaasboerderijen, boerderijwinkels en tuinen.

De stranden in Zeeland zijn overal verschillend en daarmee juist uniek. Zo zijn er rustige natuurstranden, watersportstranden en familiestranden. Bij de paviljoens is het heerlijk eten of genieten van een drankje. Kom dus snel genieten van een zalige vakantie en huur dit prachtig, ruime chalet in Veere.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn