Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 
 

v.a. 738

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis De Bult in De bult

Genieten direct aan de bosvijver in en om deze prachtige groepsaccommodatie met hek om de complete tuin. De accommodatie is een prachtig eigentijds gebouw in unieke tulpvorm.

Genieten direct aan de bosvijver in en om deze prachtige groepsaccommodatie met hek om de complete tuin. De accommodatie is een prachtig eigentijds gebouw in unieke tulpvorm. Het rieten dak geeft de accommodatie een knusse sfeer. 

Groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een vakantiepark

Deze accommodatie biedt landelijke luxe middenin een bosrijke omgeving en heeft verrassende elementen, waaronder een apart woon- en slaapgedeelte. Je wordt bij binnenkomst aangenaam verrast door de grote tafels en het unieke model van de groepsaccommodatie. De accommodatie is voorzien van een gezellige woonkeuken en compleet gelijkvloers. In totaal zijn er 8 slaapkamers en 3 badkamers. Zeer geschikt voor je familie- of vriendenweekend, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten of teambuilding.

Samen struinen door het bos

De groepsaccommodatie ligt op een veelzijdig vakantiepark in de bossen met veel bijzondere speeltoestellen en een heerlijk verwarmd zwembad. Gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op een steenworp afstand van Giethoorn, Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen De Woldberg en De Eese.

 Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 988,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 988,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 988,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 988,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn