Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Gemert

Gemert, Nederland

vakantiehuis-gemertvakantiehuis-gemertvakantiehuis-gemertvakantiehuis-gemertvakantiehuis-gemert
Favoriet 
 
 

v.a. 2.006

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Gemert in Gemert

In hartje Brabantse Peel ligt deze 20 persoons gastvrije groepsaccommodatie. Samen genieten in de sauna, op het terras of bij de open haard.

In het hartje van de Brabantse Peel ligt deze gastvrije groepsaccommodatie voor 20 personen. Hier kun je samen genieten in de sauna, aan de grote eettafel, op het terras of bij de open haard.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met sauna 


Met 2 ruime keukens is er voldoende gelegenheid om een uitgebreide maaltijd te bereiden. In de TV-kamer op de begane grond kan men in alle rust een programma kijken. Voor de personen die minder behoefte hebben aan de televisie biedt de woonkamer alle gelegenheid om te vertoeven bij de open haard. De ruime eethoek in de woonkamer waar je samen kunt ontbijten, lunchen of dineren aan de grote tafel. In totaal heeft de groepsaccommodatie 6 slaapkamers met in totaal  20 bedden. In de 5 badkamers heeft iedereen de gelegenheid om zichzelf op te frissen. Je kunt ook heerlijk ontspannen in de sauna of jacuzzi (te huur) en daarna afkoelen onder de douche. Het souterrain, in de woning, heeft een recreatieruimte met bar en koelkast. Grote tuin met een ruim terras met terrasmeubilair, stooktonnen, bbq, ruim voldoende parkeerplaatsen, grote trampoline, zandbak, tafeltennistafel en speelgoed (fietsjes, stepjes, driewielers, eenwieler, skelter, spelletjes etc.), grote manegebak (20 x 40 meter) waar men kan voetballen of andere spelletjes kan spelen. Er zijn paardenstallen waar 3 paarden staan (worden  2 x daags door de eigenaar en/of beheerder verzorgd, privacy is gewaarborgd). Bij de woning horen ook diverse weilanden (waar de paarden lopen), vanuit de tuin heb je zicht op de weilanden. 

Maak samen mooie wandeltochten


Ook de omgeving biedt voor iedereen wat wils. Wandelroutes kunnen gestart worden vanuit de woning, dit geldt ook voor fiets- en mountainbikeroutes. Daarnaast kunnen de pretparken (Toverland, Billy Bird) bezocht worden en is het Boerenbondsmuseum in Gemert (ANWB uitje van het jaar) ook altijd erg leuk voor jong en oud. Op loopafstand van de woning ligt de Rooije Plas, een groot recreatiemeer waar men kan zwemmen, waterskiën of wake boarden.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.231,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.231,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen