Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Giethoorn

Giethoorn, Nederland

vakantiehuis-giethoornvakantiehuis-giethoornvakantiehuis-giethoornvakantiehuis-giethoornvakantiehuis-giethoorn
Favoriet 
 
 

v.a. 1.591

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 52 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Giethoorn in Giethoorn

Gelegen aan het Bovenwijde van Giethoorn deze groepsaccommodatie geschikt voor families, scholen en verenigingen heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.

Een bijzondere plek in Giethoorn midden in de natuur, door rietkragen en een meer afgescheiden van de rest van de wereld. Hier gaat het net even iets anders: de accommodatie is namelijk alleen bereikbaar per boot. Vanaf een parkeerplaats aan een loskade word je door de eigenaar met voldoende boten opgehaald. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor familie en vriendengroepen, scholen en verenigingen. Het heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.

Groepsaccommodatie in Overijssel met eigen punters en een grote speelweide


Hier heb je de accommodatie helemaal voor jezelf. Het huis heeft 8 slaapkamers, waarvan 4 op de begane grond, en een slaapzaal. Er is een professioneel ingerichte keuken en een grote recreatiezaal met bar en zithoek. Achter het vakantiehuis ligt een groot speelveld en voor het huis ligt een meer waarop je tot hartenlust kunt zeilen of punteren in een van de 7 zeilpunters die ter beschikking zijn.. Het meer is overigens overal maar 80 cm diep. Er is ook gratis WiFi aanwezig!

Samen bootje varen 


De natuur rondom de accommodatie nodigt uit voor ontdekkingstochten met een punter. Of vaar naar Giethoorn en ontdek het Venetië van Overijssel met al zijn bruggetjes en oude turfhuisjes. Bezoek een museum of galerie of rust uit op een terrasje.

Bekijk ook de andere

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn